65

до 63

преди 6 години

Какво значение има, че турчина при Зелените е само един, като роптае за същото, за което биха роптали и ДПС!? При партия на Меркел турци нямаше, а имаше само изпит мозък - защото немското население застарява и не се раждат деца. Изобщо когато се направи цялата тази простотия с бежанците това беше движещ мотив, а не се помисли че това са хора, които са неспособни на интеграция и освен Аллах, молитви и джихад друго не умеят. Сега се чудят как да спрат потока, защото видях лошия "материал".

64

Анонимен

преди 6 години

иван костов е виновен

63

Пустиняк

преди 6 години

Зелените допринесоха много за екологичната насоченост на Германия, въпреки огромната индустриална мощ. Заради Зелените всяка една река в Германия е достатъчно чиста за къпане, защото 70те е било ад. Смачкаха атомното лоби, въпреки опитите на християн-демократите. Но *** мрази екологията, както и честността. Затва и живее в диктатурата на крадците. И много милее за християнството, но понеже на църква не ходи, не е видял, че всяка една реставрирана църква в Бг е финансирана от ЕС.

62

до: 61

преди 6 години

Как така ти дойде наум ДПА , като в партията на Зелените един турчин като Юздемир само а ДПС са 90% турци , дали става въобще за сравнение , според мен само се изложи тука ясно колко знаеш и разбираш от Политика на Германия и България

61

Анонимен

преди 6 години

3 са Опциите на Меркел , ти нея не я мисли всичко е тип-топ там

60

Анонимен

преди 6 години

Зелените са нещо като нащо ДПС - турска... да благодарим на Господ, че преговорите пропаднаха иначе цялата Европа щеше да се заличи, ако всички тия "бежанци" си довлекат и семействата в Германия (не всички, ще стигнат до Германия - голяма част ще бъдат депортирани в Източна Европа, за да могат швабите да се "защитят".)Познайте, коя е първата европейска страна, през която преминават мигрантите и кой най-много ще го... ?! Истината е една - Меркел трябва да си ходи, достатъчно беди причини!

59

Анонимен

преди 6 години

Някой тука чете ли въобще а дали нещо разбира , странни коментари

58

Пустиняк до Циник

преди 6 години

хей, икономически емигранте, ти ли се пишеш капацитет за Германия, бе ориенталецо! Алтернатива за Германия е абсолютно измислена партия, без никакви принципи и градивни идеи, такава като Атака и 99 процента от партиите в Бг. За щастие немците не са толкова ***, че да им се връзват. Освен разбира се задължителните за всяка нация 10 процента умствено слаби. Ужасно е, че един ден и ти можеш да вземеш паспорт и да гласуваш за ***. Баба ти Меркел пак ще спечели, колкото и да ревеш, ***

57

Анонимен

преди 6 години

Аз ако искам мога в БТА и то оригиналната Статия да си прочета

56

Анонимен

преди 6 години

Германците почнаха да излизат от летаргията. Добре.Почнаха да изтрезняват.

55

Анонимен

преди 6 години

Мога ли да ти изртрия коментара?

54

Анонимен

преди 6 години

таз бабка с поглед на умствено изостанало със синдорм на Даун няма ли да бъде интернирана някъде??? Това ли е Германия??

53

Дракон

преди 6 години

Винаги съм подозирал, че партията на зелените в Германия е всъщност партията на мюсюлманите. Заместник председателят е етнически турчин, зеленото е цвета на исляма, а сега искат и разделените семейства да събират, тоест бройката на емигрантите да се увеличи по 4 или 5, както си беше първоначалния план...

52

умерен оптимист

преди 6 години

Вижда ли се началото на края на Меркел ? Дано е ДА , иначе още по-големи трагедии очакват Европа.

51

Анонимен

преди 6 години

Една прекрасна новина ! Добър ден за демокрацията )))))))

50

Циник до 48

преди 6 години

Зелените бяха зелени - когато хипито-шофьор на такси Йошка Фишер - замеряше полицаите с павета, и когато се оковаваха с вериги по линиите да спират влаковете с радиоактивни отпадъци!Сега не са "зелени", а са Турска партия!Виж поименно - кои членуват там, и са бундесабгеорднете в Бундестага!Сега са еквивалента на нашето ДПС!И ще разбереш връзката им с алаходупните мигранти!

49

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам немски ама мога да копирам с COPY-PASTE

48

Добра новина

преди 6 години

Крайно време е мандатите на премиери да се ограничат до 2 както е за президент. Така щетите ще се минимизират. Аве тая чанта да не би да се абонирала за премиер форевър?

47

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да се допуска Меркел да съсипе етнчески Европа! Дано германците знаят какво да направят!Не мога да разбира какво общо има чистия въздух и природа с искането на зелените Германия да приема безконтролно мигранти търсещи социални помощи.

46

Анонимен

преди 6 години

От както Меркел е на власт Европа се раздели и света полудя / с любезното съдействие на САЩ/. Крайно време е да си ходи и наш Бойко с нея.