58

Анонимен

преди 6 години

Grischo blagodari na nadel 38 g lubovniza a tja s koi li e bila v legloto ne s men gri6o ne e sa tebe no seksa e goljama rabota a i fam ti ja haresva nali ja savede v haskovo usoehi i v lubovta gri6o i umnata s 38 g nadel. Dii kon4e dii.

57

Анонимен

преди 6 години

Алоу, руските злобари, пукайте от яд! И вашата уфцъ НАташа *** никова си я заврете , знаете къде! николчето е по- яка!

56

Отвратен

преди 6 години

А сега да чуем мнението и на плъшока Пепи Волгата , корифея на тениса.

55

БЪЛГАР

преди 6 години

БРАВО ГРИШО! А КЪМ ТУРСКИТЕ И РУСКИТЕ *** ТУК - КЪДЕ СА ВАШИТЕ ТЕНИСИСТИ ВЕ?Е..ТЕ СИ МАЙКАТА!

54

Бесна мечка.

преди 6 години

Браво на Димитров. Жалко, че дечурлигата писали глупости по-долу са разединени от малки, научени да гледат в паницата на другия. Едно време поне в казармата ги учеха да бъдат поне частично обединени, а сега са скрап.

53

Анонимен

преди 6 години

Много съм ГриГОРД с Димитров!!

52

Анонимен

преди 6 години

Шопите умират от завист, че е от провинцията. Както всички стойностни мъже. В софия само тъъпанари и търтеи се въдят.

51

Анонимен

преди 6 години

Браво на Григор, браво на ГЕРБ.Най-големите и българите станахме равноправен членове на Европа стандартът ни се изравни с европейския.

50

Горд турчин

преди 6 години

Много съм горд с Григор Димитров.

49

Anon

преди 6 години

Боже колко мъка има в родината... Гришо е най- добрия ни спортист за последните много години. Момчето е тръгнало от нищо и е постигнало след днешната победа върха в един от най- популярните спортове в света... и има *** които се осмеляват дс го плюят при положение, че са 1/1000 от това което е той. Жалка мила родна картинка...

48

маке-ариец

преди 6 години

Гледам благодарил е и на ***? Дори и този каунъ го е срам да си призанае, че е от крадливото Панелистанско племе!!!

47

Трак до 70

преди 6 години

Ако трябва да сме честни ти си слабоумен.Колко билета си платил , лично ти- нула.Но говориш от името на другите.Просто си жалък брато.

46

Тенисист

преди 6 години

Боро, Боро обеси се на стоборо!

45

някой

преди 6 години

Ако трябва да сме честни боро е прав. Всъщност има доста спортисти, които нямат пари, а полагат доста усилия. Големите турнири имат наградни фондове от разни спонсори и от продажба на билети и за това се печелят пари. Тези пари обикновенно идват от тези, които се трудят и произвеждат нещо с голяма добавена стойност. Но поздравления за успеха!

44

до Боро

преди 6 години

Боро, брато, ами ти що не стана тенесист, бе или поне футболист?????Ей, на и аз бачкам на две места хем ортопед, а след работа масажист в спортен колеж, ама пустия му моргейдж (ипотека по български, пък и колежа на близнаците...) Не завиждай брато, той поне си ги спечели честно - с много труд и лишения (така е в спорта), а виж "Суджука" и неговата сянка "Шпековия салам" (Цвък-Цвък) не два милиона, а минимум по над 20 милиона $ или ? окрадоха и държат в офшорки по света.

43

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Боко Тиквата не беше си платил спортния канал на мтел, та пуснаха мача по канал 1 и успяхме и ние да го гледаме!

42

Анонимен

преди 6 години

Браво Гришо, вече си като Надал и Ко.-показа силна психика и победи въпреки че не ти беше ден.А за Гофен какво да се каже- играе като Джокович,че даже е и по-свирепо.Липсваше му обаче това което Гришо показа.

41

Яд ли ви е русофили

преди 6 години

Значи и след комунизма се раждат шампиони.Да живее България и позор за чуждопоклониците.Браво , Гришо ти показа на целия свят , че българите сме велика нация и никой не ще ни подчини.

40

Трак до Боро

преди 6 години

Ти и една десета от усилията на този човек не си направил , но злобееш от сърце.Кажи ти с какво помогна на нуждаещите се българи-май с нищо.

39

Боро

преди 6 години

Не може някъв ахмак да взима милиони за два часа блъскане на няква топка докато други бачкат и създават блага и тея пари не могат да ги изкарат цял живот. Дано пукнат всички спортисти - *** които живеят живот който не заслужават!