36

Анонимен

преди 6 години

За регистрирано нарушение на пътя 50% хонорар от глобата за този който го докладва.И да се изплаща задължително без значение дали КАТ са прибрали глобата.Тогава и глобите ще започнат да се събират

35

Анонимен

преди 6 години

Предполагам, вина има единствено служебния кабинет......

34

Анонимен

преди 6 години

И глей ся като пуснат на ушевите светлините и ще спрат катастрофите...Колкото спряха с включените фарове...Докато няма ефикасен КОНТРОЛ, всичко друго са пълни глупости

33

НЕМАМ ДУМИ

преди 6 години

"Да ни кажат този участък............?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Боко Тиквата

преди 6 години

Аз исках куките да се крият по храстите като шумкари, ама вие не та не, искате да си нарушавате безнаказано. Продължавайте да си правите катастрофи тогава.

31

Itualbuket

преди 6 години

katafalki da kupim na KATadjiite...

30

До 28

преди 6 години

Не знам къде прочетохте, да съм написал,че има един вид полиция в САЩ. Но шкембелии-ченгета съм виждал и от State troopers и от county police, а от ведомствените да не говорим. За "кво ши прайм ся" не съм казал нищо,тук разбира се,това го няма. За изпитите знам от един българин,който беше полицай в БГ, стана и тук. Каза,че не са нещо кой знае какво,но разбира се трябва да се влезе във форма преди това.

29

Ала-бала

преди 6 години

Още при Румен Петков го пробваха тоя номер с пуснатите светлини на патрулките, пак след някаква трагедия беше, и сега сме пак на изходна позиция, 15 години по-късно. Акции, мерки, анализи... Ефект - от ден до пладне

28

Жеката

преди 6 години

Пътна полиция трябва да се прекръсти на ПС - пътна статистика. Ама карай да върви герперският минисстър на меверето е по по най, нали другаре гербави?

27

ПОМНЕЩ

преди 6 години

Всички пътни патрули вече с включени сигнални светлини-ТОВА ГО ИМАШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ,НО ИМ ИЗГОРЯХА МНОГО БЪРЗО СВЕТЛИНИТЕ И СЕ ОТКАЗАХА.

26

до 26

преди 6 години

Не префразирай. Точно в щатите имат поне 15 вида полиция. Само ти си живял в щатите! Уникум си! Повярвай - целият свят съм го обиколил 3 пъти и няма такава *** като българска полиция! В щатите за неработещ фар казват ли ти "ся ко праим ?" Или те упътват към най-близкия сервиз? А щатските торби-ченгета са си някаква отделна службица, защото изпитите са доста трудни, а не връзкарски. Или живееш в село с население 20 души, или лъжеш. Как се става полицай в US и как в БГ? Помисли си!

25

Анонимен

преди 6 години

Двойно повече Ушеф ко прайм ся?

24

До 21

преди 6 години

Аз живея в Щатите и не си мислете,че тук полицаите не пият кафета по заведенията, дори се събират по няколко човека. Хората са свикнали с това и не им прави впечатление. Даже се заговарят с полицаите за мачове или за друго. А относно шкембетата, елате ги вижте тук как са,преди да говорите за българските. А за това,как се става полицай в БГ не знам, но тук полицаи се търсят навсякъде,защото почти никой не иска да работи това и критериите не са особено високи.

23

Може би тъп

преди 6 години

А защо чакаме "тъпите полицейски кратуни" да ни спрат войната по пътя? Не можем ли ние "УЧЕНИТЕ" да станем съвестни граждани на Република България и да се погрижим сами за себе си. Чакаме на г-жа Нинова или на г-н Борисов или пък на г-н Румен Радев, да ни спрат войните по пътищата, е да ви обясня братя и сестри българи няма как да стане, те не могат, защото не мислят като нас, не шофират като нас и не са в телата ни! САМИ ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИМ В ГЛАВИТЕ И ДА СПРЕМ ДА НАРУШАВАМЕ ПРАВИЛАТА!

22

Tr

преди 6 години

В Турция е така

21

Анонимен

преди 6 години

Тоя на тази уличка път ли и вика? Ало това не тие бай тошовото време когато по този път минаваха 10 москвича на ден! Тази уличка много отдавна трябваше да стане магистрала.

20

Анонимен

преди 6 години

Най- много да стреснат някой аджамия шофьор, да набие спирачка с летните гуми и да стане беля.Пак някоя циментова милиционерска кратуна го е измислила това.

19

Анонимен

преди 6 години

Още поне 50 години ще мислят топлата вода. В прогнилите щати всяка патрулка е с гпс, камера и всичко е свързано с вътрешна мрежа. Преди точно 10 минути ги видях родните сините ризки да пият кафенце, удобно паркирали до квартално магазинче. В работно време. И това всеки ден. И НИЕ им плащаме да си сядят на топличко, да си пият кафенце. Полиция в България е синоним на корупция, наглост, шкембета и шуробаджанащина. Водят ни само албанците тук! Как се става полицай? Питайте, интересни неща са там!

18

Анонимен

преди 6 години

Това само милюцюнер може да го измисли. Щели да светят дремейки. Като цялата тази ченгесарска тъпунгерщина струва над два милиарда лева годишно. Без да броим щетите от престъпленията с които се занимават.

17

Анонимен

преди 6 години

Минах от там вчера( вилната зона на Враца). В едната посока, когато едната кола беше в дерето, цивилен човек на доста прилична дистанция, размахваше светлоотразителна жилетка и предупреждаваше другите водачи. На връщане няколко полицаи се суетяха и май не знаеха какво точно правят.