16

българина

преди 6 години

сега за статистиката на герб, скоростта ли убива последните два дни или насрещеното движение, коеото при наличие на магистрала някак си липсва като проблем.сега вероятно ще нашаткат камери от софия до варна през пет км а през 3 км знак 30, така при челен сблъск се равнява на 60 км., но магистрала няма да построят, а за пътуване до варна ще трябва да се пуска отпуска, като за париж дакар.

15

Нов

преди 6 години

Чета ви коментарите и се чудя изкарвали ли сте си скоро колите . Това до село за бурканите не се брои :)

14

Анонимен

преди 6 години

Захладня, пътищата станаха хлъзгави и безумниците с книжки от книжарница и летни гуми (или зимни на 5 сезона) се изпотрепаха. Лошото е, че утре може някой такъв да ми излезе и на мен. В тази връзка спешно търся да си платя за превоз с бетоновоз (пълен) от София до Варна и обратно в периода 23-24 ноември.

13

Asd

преди 6 години

По новините даваха някакъв човек, който обясняваше как трябвало да предприемат мерки: обмисляли да забранят изпреварването е целия участък?!?! Това ли е предприемане на адекватни мерки? Участък между Сопот и Микре може да се разшири с още една лента в посока. Между Сопот и Български Извор е по-сложно, но пак може да се измисли нещо. Действия по изграждане на АМ Хемус трябват, а не малоумно ограничения на няколко километрова права! Ако няма да правят магистрала поне да разширят сегашния път.

12

Анонимен

преди 6 години

Някой прави напук на властелинът на асфалта и клати стабилността.

11

българина до маймуна

преди 6 години

явно само само ти не виждаш връзката, може би има нещо общо с никнейма. при магистрала няма челни удари ..., 10 г бб строи но само на юг, към гърция, към турция, към сърбия к, но за варна и севера магистрала няма. ..

10

анонимен

преди 6 години

Какво стана с тая еволюция,сега вече *** е по-умна от българина.Факт!

9

Бандит

преди 6 години

За съжаление Войната по пътищата продължава

8

Анонимен

преди 6 години

докато се вдижят една срешу други колите и няма магистрала това ще е ежедневие

7

българина

преди 6 години

три смъртоносни катастрофи в един ден по маршрута на имагинерната магистрала Хемус, това е по случай трите изгубени във времето мандата на герб за Северна България, по една жертва за всеки лъжовен мандат. вие си го избрахте

6

Анонимен

преди 6 години

Видими резултати!

5

Анонимен

преди 6 години

Незнам само на война ли са тръгнали тези хора,лошото е ,че понякога пострадалите са и най-невините.

4

анонимен

преди 6 години

80 процента в деиствие

3

българина

преди 6 години

серията е черна и ще я кръстим серията на Бойко Хемуса или по точно Хумуса... в резулата на неговите еднолични бездействия, в северна България хората намаляват за сметка на хумуса.....

2

Анонимен

преди 6 години

AM "Хемус" е мираж.

1

Идеалист

преди 6 години

Изглежда, че проф. Христов е прав. Бих добавил половината от *** могат да се причислят към имбецилите!