83

Наблюдател

преди 6 години

"жените губят повече от възможностите си за кариерното си развитие" -- а кой ще ви/им изкарва пенсиите след като голямата им кариера завърши, децана на мaнraбeтaтa ли?

82

Анонимен

преди 6 години

Липсата на средства и гледачки при необходимост е една от причините.После кариеристи,егоизъм или скъпи жилища,недостатъчна подкрепа от държавата на родители или семейства с деца,несигурност,страх от липсата на переспектива.Не осъждайте ромите,а ги асоциирайте,осиновявайте,защото може да ви се стори парадоксално,но те ще помогнат България да остане жива още дълго време.

81

Анонимен

преди 6 години

Като няма сериозна жена какво да правя ? Децата зависят повече от жените. Като няма жена, ще си хвърлям семето на плочките в банята и това е. Бачкам си, вадя кинти и в банята като си купя си хвърлям семето на плочките в банята, защото жените вече не искат да раждат деца...

80

( '_' )

преди 6 години

Подменихме ценностите си . Били сме и по-бедни и сме имали радост от живота. Деца сме правили и сме им се радвали. Сега намръщени си броим парите и сме недоволни от ''скапания си живот''.Като остареем дано помъдреем. Лошото е ,че ще е късно!

79

Анонимен

преди 6 години

Съкращенията на бюджетите и скъперничеството са издигнати в либерален култ и финансовата макростабилност и валутният борд са по-важни от липсата на население и резултатът е стопански геноцид и изчезване на нации.

78

Смърт на ЕС

преди 6 години

Някъде там, в една тиха стая, нараства едно недоволство, узрява една идея, някъде там в светлината пред монитора, един млад човек ще бъде скъсан на изпитите за художник...

77

Анонимен

преди 6 години

Очевадно нашите "шведи" не мислят като мнозинството българи в криза и са във висш пилотаж на разплод! Затова реално съвсем скоро, ние ще сме малцинство. Вярно е,че не е лесно да се изгледа по нормален начин дори и едно дете у нас. Мързеливите и крадливи шведи са с предимство-всичките права, помощи за тях, без да внасят нищо в бюджета,а за българите задълженията-данъци, сметки, без помощ от държава и институции! Планът РанЪт за унищожение на българите е в сила и тази поръчкова статия го доказва!

76

Анонимен

преди 6 години

Защо не искате деца наркоманчета я кви са секси

75

муспи

преди 6 години

Ще ви кажа защо нямате деца: В тази статия и коментариите не става дума за тези които владеят света и провеждат геноцид на бялата раса. Диваците се развъждат в геометрична прогресия, сирийците след бомбандировките са повече от преди. Тази общоприета от всички плахост пред завладялите Парите, Правителствата, Армиите и Медиите на света носи автоматично и рахатлъка от бездетието.

74

Анонимен

преди 6 години

Децата са абсолютно безмилостен вирус, който изсмуква напълно всички ресурси на родителите си-ресурси от време, финанси, физическа и психическа енергия!

73

Анонимен

преди 6 години

Който си има деца да си плаща за гледането им.

72

Анонимен

преди 6 години

*** бокклуции третополови изчадия и либерални гейчета политици продажници, вашето време идва

71

Анонимен

преди 6 години

равенство=бездетност,когато жената гради кариера няма време за деца,и като изгради кариерата кво , ще и мине времето и толкоз

70

Мария

преди 6 години

Аз пък наблюдавам тенденция сред познатите си да имат вече повече от 2 деца - 3 и дори 4. Говоря за хора с образование и добри професии в България.

69

И още

преди 6 години

взимат си жени с деца наготово!

68

Смисълът на живота е

преди 6 години

да оставиш и възпиташ, след себе си поколение! Днешните мъже на 30+, все още си играят интернет игрички...Мързи ги за семейство!

67

Kudrushanata na tako

преди 6 години

До kudrushanata na tatkАз имам две деца - теб и брат ти. Това е максимумът, дето мога да храня, обличам, и да дам образование. Аз казах това на моя съсед, който всеки път ми даваше да разбера, че той е баща на 11 (единадесет!) деца. Аз го попитах последния път след неговия въпрос дали той е бил в състояние да отгледа тези 11 дечица, или държава ги е отгледала. Той не ми отговори, но повече не ми зададе същия въпрос.

66

Телекур Крусия

преди 6 години

Ще сте умрели гладни умрели сте ама не ни занимавайте с развития комунизм в Русия и руското малоумие в този руски умрял сайт с мумифицирана професор по тролене да си пие хапчетата и антифриз преди лягане и пределно ясно е *** за зеле не става ............. що за изпърдян интернет.

65

kudrushanata na tatk

преди 6 години

До АнонименЕдин съсед беше ме запитал няколко пъти: Колоко деца имам? Аз си спомням как молех татко да ми родят сестричка (как ли детският ми ум се бе ориентирал именно към баща ми?)и той се умихваше само, не давайки никакъв отговор. С моята оптимистична натура, всеки ден, идвайки от училище, се надявах да намеря плачещо бебе в къщи. Когато поотраснах, татко ми обясни: Аз имам две деца - теб и брат ти. Това е максимумът, дето мога да храня, обличам, и да дам образование.

64

Анонимен

преди 6 години

Прочетох долу един *** коментар.Решението да "нямат деца" вземат вземат семейни или обвързани двойки, които така или иначе не са могли да имат деца. За пред познатите те казват "не искаме деца", за да не се обясняват. Но познавам двойки, които по 10 години се борят да имат дете. Т.е. създават си неудобството да ходят по лекари и да търпят много болезнени процедури.Понякога, при огромно лично разочарование от няколко връзки жгените или мъжете казват "не искам семейство, предпочитам сам"