13

Анонимен

преди 6 години

Единствения щангист който е вдигал собсвенето си тегло x 3,17 пъти, рекорд който не е победен и до ден днешен, най-вероятно и няма и да бъде. Неговите рекорди бяха толкова трудни за подобряване, че от федерацията смени категориите, за да има интерес и нови рекорди. ЗА МЕН Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИТЕ СПОРТИСТИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, спортист който има повече от 40 световни рекорда, а вие с какво може да се похвалите? Питам спамерите. ВЕЛИК СИ НАИМ, ПОЧИВАЙ В МИР

12

до 17

преди 6 години

много правилно живков организира голямата екскурзия ! сами доказвате , че работите срещу българите и България организирайки се в етнически партии като целите не да реформирате нещата а да съсипете още повече България. а тези инженери и лекари в турция скоро ще са само спомен след като избрахте султан ердо на престола...с реформите в образованието наблягайки на религията ще станете нация на имамите а малкото свестни ще избягат навънка...бе *** нация сте

11

Другаря Тодор Живков

преди 6 години

Името Наум Шаламанов повече му отиваше.Колко много направихме Аз, Партията и Иван Абаджиев за него.Дано го е оценил.Мир на праха му.

10

до 8

преди 6 години

и каква легенда щеше да е той ако се беше родил в турция и не неше трениран от абаджиев ?? в самата статия се посочва , че турция има медали само от хора родени и тренирали в България !! чест прави завръщането на баща му защото реално турците в България не разбират свободата и правата които имат тук !! и им прави лоша услуга работейки срещу Родината си .

9

Анонимен

преди 6 години

Почивай в мир шампионе !

8

Анонимен

преди 6 години

Аллах да прости Легендата на Турция - Наим Сюлейманоглу.Роден шампион.

7

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Бай Тошо не даваше да се пие иначе тоя алкаш още тука щеше да си е пропил далака и простатата.

6

Анонимен

преди 6 години

ТОЙ НЕ Е ТУРЧИН!Според лекуващия го лекар, главния проблем при него се оказал, че е генетично несъвместим с многобройните си роднини и не може да му помогнат при кръвопреливане и трансплантации.

5

Факт!

преди 6 години

Голямо име спор няма!

4

Анонимен

преди 6 години

Да почива в мир!Иначе, вдигането на тежести е скучен и крайно опасен за здравето спорт, който трябва да бъде изваден завинаги от програмата на Олимпийските Игри.

3

Турчина

преди 6 години

Бай Тошо и комунистите и Русия прозвеждаха шампиони евролибарализма произвежда тикви и келнери за запада. То май и футбола умря 5г след падането на комунизма.

2

Анонимен

преди 6 години

Почивам в мир ШАМПИОНЕ

1

Рок енд рол

преди 6 години

Велик спортист! Нека почива в мир!