106

Анонимен

преди 6 години

Добре, че отиде в Турция, сега ще му издигнат и паметник и ще го почитат век и вековно, а тук свършваше като Галабин Боевски гладен и останал за трафикира наркотици !

105

....

преди 6 години

...алкохола не прощава,пък е законен. Не съм чел някой да е умрял от прекомерна употреба на марихуана. Искам някой политик да внесе яснота по въпроса.

104

СатаНАТО

преди 6 години

никоя държава не ви уважава само РУСИЯ ви уважава не го ли разбрахте-------Е, ако е така, значи нещо с *** не е наред. Значи просто ни се подмазват с користна цел. Не може от 180 държави 179 да грешат и само една да е права, нали? Пък видяхме и колко ни уважават чрез агентите си - Иво Христов и Петър Петров Георгиев с псевдоним Волгин...

103

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен (126)Къде живееш знаеме - или Курило, или Карлуково.

102

Анонимен

преди 6 години

Не бях чувала за него. Бог да го прости човека!

101

българин

преди 6 години

Роден е на българска земя! Бог да го прости!

100

100 % TURK

преди 6 години

Нека поне в този ден не се пишат такива работи.

99

Некъф

преди 6 години

Да тъжим за предател който запали Българското знаме е равно на предателство. Ако не беше България тоя щеше да си е един обикновен бачкатор в турция. турция има само двама големи шампиони и двамата са минали през школата на "Папата на щангите", "Господаря на желязото" Иван Абаджиев.

98

Жалко е...

преди 6 години

..че в този тъжен момент, вместо да почетем заедно паметта на един велик спортист, прославил и България, и Турция - и по този начин да се сближим , се караме долнопробно в опит да оплюем другите...А сме комшии и така или иначе живеем / и ще живеем/ заедно. Какъв е смисълът от всичко това? Погледнете снимката - броени месеци преди смъртта си, тежко болен, Наим изпраща своя Учител, Абаджиев! От това достойно поведение трябва да се учим, не от легендите за омразата!Бог да прости Наим!

97

Абе хора

преди 6 години

Какво е това Русия?И защо да живее?

96

До Русиите

преди 6 години

Аз мисля ,че ние българите сме българи винаги и навсякъде.И вас пишещите такива работи само мога да ви хейтвам,айде марш в Русия,и вие и долните ви леки жени дето и 50 години тука да живеят говорят като индианци!

95

Професор

преди 6 години

Никакъв Наим не е. Той си Беше Наум и баща и фамилията му е Шаламанов. Шаламанов се е казвал дядо му. Относно коментиращите които величаят азиатската *** ще кажа:*** за Русия!

94

Анонимен

преди 6 години

Да живее РУСИЯ

93

Анонимен

преди 6 години

Гадни българи мразя България и българите и всичко българско умрете да живее само РУСИЯ

92

Анонимен

преди 6 години

Възможностите на турската медицина са си такива, който им падне в ръчичките си заминава.

91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългари умрете да живее само РУСИЯ

90

555

преди 6 години

До фффффБългарите на са клали никого за разлика от вас!

89

Анонимен

преди 6 години

Наим една лоша дума не каза за България и българите.Сърдит бе само на онези, които искаха от турчин да го направят българин.Свещено право е на всеки да избира какъв да се чувства, а на родителите да избират име на детето си. Това не разбираха онези дето от Наим го нарекоха Наум?!!!Наим бе велик шампион. Най-великият щангист на всички времена,носил медали за България и Турция.Жалко, че след края на кариерата си затъна в алкохола.Поклон пред Наим!

88

зоя

преди 6 години

До ПитамОтговарям:не мисля, че възродителния процес беше кой знае какво за тях - през турско не само сменяха имена, но и колеха и набиваха на кол в името на една друга религия, така че... айде холан, както се казва, аман от правозащитници и д+упедавци!!!

87

Анонимен

преди 6 години

Дали е българин или турчин, няма значение.Велик спортист!