88

Анонимен

преди 6 години

До MIROTVORCI 90 За сега,нищо не може да спре сръбския националшовинизъм и руската намеса в Сърбия ,и СР/БИХ.Това държи Западните Балкани в чакалнята на ЕС.Факт.

87

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

РУСНАЦИТЕ НЕ УСПЯХА В ИСПАНИЯ ,СЕГА СИ ПРОБВАТ КЪСМЕТА В БОСНА !

86

MIROTVORCI

преди 6 години

VODA I OGYN NE MOJESCH DA SYBERESCH NITO VODA I OLIO AMI ZAPADA ZABYRKA I TAQ TYPA KASCHA KAKVO GI OPRAVDAVATE?

85

Анонимен

преди 6 години

"Запада има ултиматуми защото му е писнало от приматски държави"Да де, щото на Изтока не му е писнало от колониализъм, грабеж и геноцид. А и от кога Запада е стожер на морала, че да казва кое как да става? А и що не вземат да идат на пи.. си лелина, и да оставят света малко на мира? 90% от етническите конфликти по света са защото капиталистите са си чертали границите както им падне. И това след като са срутили оригиналните хилядолетни държави.

84

Анонимен

преди 6 години

Да му напомним ли на Дудока кой сътвори тази сбирщина Югославия? ?? Явно малко е чел , много говори. Запада има ултиматуми защото му е писнало от приматски държави от балканите. Те нас немога да вкарат в час след 60 години комунизъм. ..кво остава за тея пигмей, които говорят за руския.

83

СатаНАТО™

преди 6 години

Бой по сръбските тикви и забрана да имат армия.Както на нас са забранили с Ньойския договор.

82

Анонимен

преди 6 години

РАЗПАДА СЕ АВСТРИЯ ОТ ПРОСТОТИЯ

81

Shark

преди 6 години

А така, сега презокеанския глобален терорист това и чака, сега ще вкарат войски на НАТО, уж миротворческа мисия, ала-бала и пак ще загинат невинни хора. САЩ и погъзунците им от Брюксел да не се месят и да оставят хората сами да си решават проблемите. Където има намесени мюсулмани нещата са винаги сериозни и трябва да се действа безкомпромисно, затова да не се месят тея терористи че ***...ка им ....

80

Анонимен

преди 6 години

Отворете уикипедията, не че е кой-знае колко меродавна, но все пак дава представа. Прочетете за бошняците какво пише в исторически план. Всичко ще ви се изясни. Дори на турците по време на османското робство им е падало ченето от тия хора. Правете си изводите.

79

Анонимен

преди 6 години

За никого не е тайна, че евразийските пpимати ще направят всичко възможно на Балканите да има размирици, и че за целта ще използват верните си слуги сърбите, който да провокират етнически размирици. Подобен сценалии се гласи и в македония, където руснаците са готови да предизвищат кървава баня, само и само страната да не стане член на НАТО и ЕС. Ролята на Русия е гибелна за Балканите и колкото по-скоро се пресекат руските имперски мераци, толкова по-добре.

78

Cortez

преди 6 години

Защо по целият свят има проблеми предимно с мюсюлмани, другите религии не създават такива, не говорим за секти, опитват се да ни внушат че те едните били различни от другите ***, няма такова нещо, просто едните действат официално а другите гледат сеир, злорадстват и чакат удобния момент. Бил съм, видял съм, оцелял съм, нямам им капка доверие, и колкото повече ми говорят за търпимост, толерантност и пр. Толкова повече ме отвращава, нагли, нахални и безскрупулни. Езика на омразата...

77

CortezНе

преди 6 години

Не съм чул Сърбите да си обичат или харесват помаците, а и обратното, то и ние си имаме помаци, и те са мюсюлмани а на последък за почнаха и да се радикализират, на турци и араби взеха да се правят, така че по настрани да стоят и винаги бод око да се държат, толкова за мюсюлманите.

76

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа и за парламента в Брюксел, защото от там идват и част от балканските проблеми: Скрита но огромна Корупция, разюздан Секс по офиси, тоалетни и всички възможни сервизни помещения, сексуални насилия, ***, кражби на служебни компютри, лаптопи, консумативи и всякакво имущество. Европейският парламент се превърна в една Белгийска клоака.

75

Анонимен

преди 6 години

96 Босненските мюсюлмани са сръбските помаци

74

Cortez

преди 6 години

Пълен разпад, всяка жаба да си знае гьола, и визи за босненските мюсюлмани, за винаги !

73

Анонимен

преди 6 години

94 А какво предлагате за Босна и Херцеговина като решение

72

Cortez

преди 6 години

"Босна и Нерцеговина" това е балканският Франкенщайн сътворен от запада и НАТО, подобни *** творения сглобени от илюзиите на оглупели западни политици, които не се поучиха от историята и примера на разпадналата се СССР ще продължават да тровят Европа и балканите, истината е една НЕ СЕ МЕСЕТЕ в вътрешните проблеми на чужди държави особено ако са замесени мюсюлмани!

71

Волф Месинг

преди 6 години

Пред перспективата за интегриране на Западните Балкани н Европа, Путин задейства последните останали му марионетки.Това обаче със сигурност ще има обратен ефект, защото на първо място ще ускори влизането на Македония в НАТО.

70

Анонимен

преди 6 години

нямат и два файтонас хора ще се цепят --- някой сърбин се е налокал кат *** и се надява да платят руснаците

69

Додо

преди 6 години

Когато Титова Югославия се разпадна, беше момента да си върнем Западните Покрайнини, които в момента деюре са насилствено окупирана от Сърбия изконна Българска земя! Проблема е, че от Цар Борис III Обединител насам досега в България няма истински политици-дипломати, а България се управлява основно от подчовешка шлака! Комунистическия психопат Жан Виденов дори се изказа в Белград през 1995г, че "няма български Западни Покрайнини, а сръбски източни покрайнини"!