60

Анонимен

преди 6 години

Докато ГЕРБ гледат на управлението на държавата като на "мачле", трябва да им се бият дузпи до дупка!

59

Анонимен

преди 6 години

*** и главчев да сиядът главичките

58

втория вариант

преди 6 години

Премиерът Борисов не натягал Главчев! Нито отпред, нито отзад! Каза ми: Решавай си! И аз избрах втория вариант!

57

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До Анонимен 57СПОКО,ВСИЧКИ ЩЕ ПОЧИНЕМ.

56

на три-четири очи

преди 6 години

Другаря Борисов: "С другаря Главчев имахме конфиденциален разговор на четири очи. След което аз му фраснах една, и разговора продължи на три очи. Секунди по-късно, окончателно убеден от моите аргументи, той подаде оставка и отиде на лекар."

55

КЛАСИКА в ЖАНРА

преди 6 години

Нека остане депутат да *** парици,че с тази фамилия и главЪ само у цирка ще се уреди.

54

лево-десно-суджукОО!

преди 6 години

за по-ефтинко, наместо билет за гара Симитли, почивна станция-'Кметските Наденици", не нервниьо му турнале едно суджуче м/у двата задни джоба и от нервен го направили скопоен де били де небили ама че са ул.ави тва и дуня Федосиня го знае и за тва им ги тегли тънката и сам си отлива суджуците

53

Анонимен

преди 6 години

Човек,трябва да има глава за да вдига кръвно,А задните части произвеждат само нещо което често мирише на червен ***!

52

Го4о

преди 6 години

Пропусната е думата с коята Ви нарече И. ХристоФ

51

Го4о

преди 6 години

*** от БСП, председателството е на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, а не на ГЕРБ.... работете за България, защото ще стоите вечно в опозиция!

50

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Водят се преговори за едновременни оставки на Иво Христов и Димитър Главчев като депутати. Но Иво Христов се инати и едва ли ще се споразумеят.

49

MNENIE

преди 6 години

Герб имат добър Треньор .Имат няколко Играчи които Борисов трябва да отстрани от Партията .Главчев , Цветанов , Павлова и Цачева , Дончев .В БСП също има имена , разбира се .Но да ви кажа - По времето на Соца имаше една Партия - всички членове на тзаи партия ги наричахме с Унизителното Име - Партийци . Днес има Много Партии и пак членовете им се наричат Партийци - Работят за Пари откраднати от Бюджета и ЕС .

48

Анонимен

преди 6 години

До Го4оГо4ка, много ти е прозрачна промивката. Трябва да смениш препарата - тоя е евтин. А младите хора обичат скъпата козметика. но ти с парсата, която получаваш, не можеш да купиш нищо. Само усмърдяваш около себе си и се издаваш.

47

парламентарист

преди 6 години

Няма как ГЕРБ да се лиши от такъв наглец като Главанаков. Ще го покрият временно до онова енергийното, дето се спотайва като пръднало и като мине председателството и на двамцата ще им махнат намордниците.

46

Анонимен

преди 6 години

Ах,какво щасте! Какъв дар за България! какво ли щеше да стане с нас, ако не се беше съгласил да остане поне като депутат, какво щеше да е българският парламентаризъм без неговото обаяние, интелект, тактичност, способност за мислене напред....Мъка, мъка, на кого щеше да ни оставиш Главар, къде щяхме да паднем без твоята култура, ръководни умения, предвидливост, усет... мани, мани, направо си бехме живи умрели... Е тя и Черноянчева ще ти е достоен заместник, та и мало више - две змии в бой, хаха.

45

Тошко

преди 6 години

БСП си остават едни РУСОПАРАЗИТИ! Играят "контра", но тази игра е вредна, фалшива и ще породи вътрешни катаклизми за Нинова. Изолацията е ОЧЕВАДНА!

44

Ставате същите

преди 6 години

Ако има нещо, което да е по-извратено и доллно от предателите на Левски - това е ГРОБ!!!

43

адмирации

преди 6 години

Голяма жертва в името на демокрацията!Този човек е пример за българските политици!Изключителна дисциплина,съчетана с грижа към държавата!Напълно подходящ за премиер,или там каквото дадат!

42

Анонимен

преди 6 години

Караянчева по добрия избор. Я си представете че бяха предложили (предложил!) Тежката артилерия? Максимум след две седмици щеше да има нова "морална" постъпка и пореден нов Бойков любимец на поста.

41

анонимен

преди 6 години

престанете да ни занимавате със поредното влечуго и недостоен лиглью.