34

европа

преди 6 години

Какво всъщност представлява русофила.Това е човек който мрази всичко освен Русия и Ислямските държави Иран,Сирия ,Ирак и Либия.Както радикалния ислямист мрази Запада,так и русофила.Русофила мрази християнския ЕС и харесва Евроазийския съюз в който повечето държави са ислямски.Русофила мрази християнско НАТО ,защото демократизира и бомби ислямските Ирак,Сирия,Иран и Либия.Русофила не иска ислямските държави да се демократизират.Русофила е ислямист.Факт.

33

Истината

преди 6 години

Какво всъщност представлява НАТО?Организация изцяло обслужваща американският интерес и създаваща повече несигурност за Европа.Няма как иначе да бъде,след като САЩ разглеждат европейците като жив щит срещу Русия и смятат да ги пожертват с лека ръка,стига това да им помогне.В тоя контекст европейска армия е жизнено нужна на ЕС,друг е въпросът дали има потенциал за това-съмнително.То ЕС не може да се опази от ислямското нашествие(невъоръжено засега),та камо ли от нещо друго....

32

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До deХи-хи-хи, Пекин е в ........ Лондон бе !

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 28Верно е "Просията" държи 49% от Арктика, а всички останали взети заедо 51 %. Имат повече ! Хо-хо-хо, мери крисмас !

30

de

преди 6 години

това Пекин във Виетнам ли е?

29

Анонимен

преди 6 години

По публикацията работи: ***''посочва БТА''Какво си работил , всичко си копирал и поставил , целия ви сайт само копирани Новини!!!

28

веве

преди 6 години

не вярвал! прави се нова структура уж без щатите и ни хвърлят срещу русия!! повод ще направим!! просто приказва каквото иска да чуят руснаците!!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26 толкова ли искаш кръстоносен поход към москва бе раши та ревеш за евро армия паднии на колене и лижи обувкитена САЩ 4е ви спасява от това

26

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТНАТО ще гледа Арктика през крив макарон !---------------Канада, САЩ, Дания и Норвегия имат повече Арктика от ***.

25

Анонимен

преди 6 години

НАТО са терористична организациа със женски генерали

24

Анонимен

преди 6 години

До чъкиЧъки, какви съзници са ти НАТО бе шемет? За тях ти си пушечно месо. Комунизма отдавна мина, стига връща ролката. Говорим какво се случва СЕГА. НАТО е инструмент на САЩ за контрол над Европа. Европейците трябва да си имаме собствена европейска армия. Това е

23

чъки

преди 6 години

По време на комунизма,когато България беше част от СССР,ако някой само си позволеше да недоволства от вождовете в Кремал,взимаха го с една ладичка и изчезваше.Сега България е част от НАТО,и така наречените русофили обиждат съюзниците ни,ръководството на държавата,армията ни,но никой не ги закача.Преди години всички от форума които са писали днес тук против НАТО и ГЕРБ,щяха да са в лагера до вечерта.Но демокрацията е свобода,всеки се изразява,хубаво нещо е свободата.

22

Анонимен

преди 6 години

Не е по темата, но:Тръмп си замина от Азия, а китайците вече пратиха делегация в Пхенян за засилване на помощта си. А Тръмп си мислеше че ще скара Пекин и Пхенян. Наивник

21

манго

преди 6 години

А парата трябва да се движи , за да не мухляса! Прав е професора за *** но това се отнася за по-голяма маса не само в БГ. Най-голямата спекула е със страха и здравето на хората ,тези са и най-печеливши сектори от икономиката. !

20

Анонимен

преди 6 години

30 няма нищо такова . едва 10% от операциите на Русия в Сирия са насочени срещу ИД

19

До 28

преди 6 години

И с компютри и без тях, истинският победител в Сирия е Русия. Докато не се намеси там, ИД щяха да стигнат до нас. Нищо че сме член на нато, една безполезна организция.

18

анонимен

преди 6 години

искам мир не искам воина с русия не се напьваите напразно и не харчете парите на хората не желая да умирам заради печалбите на впк на сащ спрете конфликтите посвета и изтеглете ам воиски от всички точки нямат никаква работа в арабския регион

17

Анонимен

преди 6 години

27 Хем лъже на поразия . ползват кадри от комп игри хахахахахахахахахахахах

16

Анонимен

преди 6 години

Путин ще си налее една голяма водка, гледайки как ттъпанарите от Нато и Песко ще се избият за парите на европейците. А вижте само Шойгу каква мацка си е избрал за прес секретар. Хем умна, хем красива, бивша телевизионна водеща.

15

Анонимен

преди 6 години

25 Обединени въоръжени сили не се изграждат за един ден освен ако няма война тогава ще се спешат на бърза ръка