15

Тиква

преди 6 години

До АманНали асфалта не се ядеше? Последно? Китай и Южна Корея при по-голяма от нашата корупция са строили пътища, летища, пристанища като роби и така са си вдигнали жизнения стандарт. Не с административна минимална работна заплата и клас прослужено време. Ако прави пътища, защо прави пътища. Ако закрива ненужни болници, защо ги закрива. Ако харчи пари за образование, защо за образование. Абе да взема от работещите и дава на мрънкащите. И тогава отново няма да сте доволни.

14

Анонимен

преди 6 години

Не знаех ,че в един микробус има 26 седящи места.Жалко за невинните пътници.

13

Аман

преди 6 години

Тези 8 умрели, ги пишете на сметката на Тиквата, на когото от 2010 Хемус му е все приоритет.....Точно той спря поръчката преди 3 год. заради корупция,докато управлява.....Сега пак нищо не се строи! Докога ? Този път е АД !

12

Анонимен

преди 6 години

Така е, ще загиваме по пътищата, след като Милен Велчев ликвидира Ж-Е П-Е ТО

11

Анонимен

преди 6 години

Ужас, лека им пръст на горките хора, дано да съществува по-добър свят, в който да са сега... Не бива да се обвиняват само шофьорите... Който не е пътувал по пътя Бургас - Варна, само той не знае колко е опасен, какви завои и тесни участъци има...

10

srh

преди 6 години

горките хора....ужас. Кой знае какъв скапан шофьор е карал буса...

9

Анонимен

преди 6 години

Драмите по пътищата на България костват повече жертви отколкото предизвикват терористичните атаки в Европа. Това си е тероризъм. Роден, балкански.

8

Solar Power

преди 6 години

До *** до 2Защото трябва където скорстта е над 60км да няма насрещно движение.Тоест трябват магистрали.Разбира се приоритетите винаги са били към Източна Румелия още от 1945-та година не знам защо.Така,че освен по някое време да си спретнем един референдум за разцепване друго не се сещам какво мъдро можем да направим ? Защото скоро в Княжество България ще останат само "римляни" ! И това е политика на Бойко и на държавата от маса години. Решения много има мога да дам идеи ...

7

Циник до 2

преди 6 години

Колега, прояви малко повече пиетет!Заавлиите не са животни с "живо тегло"Имаш предвид броя на местата по-скоро.Трагедия! Мир на душите им!Пак зачернени семейства!Защо в 5 000 000 ( толкова останахте - без роми и турци ) се избивате по пътищата повече от 83 000 000 Германия?!Карайте по-внимателно бе хора!

6

Анонимен

преди 6 години

Нека пак се напинят да строят Струма. А Хемус - няма да я доживеем от тука четящите, независимо на каква възраст сте.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя път е ад пълно е с тирове! Натоварено е много движението, постоянно има камиони, които се движат и с 60 км и правят огромни колони. В резултат на това се почват някакви безумни изпреварвания. Нз в случая какво е станало, говоря по принцип! Магистралата е крайно наложаща! Не за утре, а за вчера!

4

boby

преди 6 години

Бус с пернишка регистрация, следователно и шофьор с такава. Работата е ясна.Лека им пръст, на незрящите, а шофьора си е получил каквото си е търсил.

3

Веско

преди 6 години

До Анонимен 2Търси на рейс тогава. Като не знаеш кво е бус.

2

Анонимен

преди 6 години

Ужас! 8 човека!Черен ден е това :'-(Мир на праха им и кураж на близкитe :'-(

1

Анонимен

преди 6 години

Пак да попитам - какъв е този бус, който побира 26 пътници?!? В мобилето не намирам бус с такава голямо товароносимост!