8

Анонимен

преди 6 години

И бат Сидо ли го хвана шубето? Защото едно е да си седиш наготово, друго е да тичаш да лъжеш хората из страната. Хората няма на кого да дадат наказателния си вот и масово не гласуват. Затова сте в парламента.

7

Анонимен

преди 6 години

Давай, Волене, ние сме с тебе, за победа идва време,заедно ще построим и България ще съградим.Да развеем знаменатада си върнеме странатаХайде смело във атаказдрава работа ни чака.

6

Анонимен

преди 6 години

До реалист 4Интерестно как се изказваш неподготвен . БСП-ДПС като бяха на власт увеличиха пенсиите с 4.50 лв. на МЕСЕЦ. Все пак това е постижение за най малките пенсии .

5

Анонимен

преди 6 години

Потърсете в Гугъл "Волен Сидеров гол" и ще видите "Планът Сидеров".

4

Анонимен

преди 6 години

Никой не ви иска оставките, вие сами си копаете ГРОБ-а дали не ви пречат руските хакери. Волен все повече и повече заприличва на един евро-либерал скоро и на гей-парад ще проходи. Вършете си работата ако въобще знаете за какво сте там стига сте гледали в чуждото канче.

3

реалист

преди 6 години

А вие готовили сте след като излъгахте пенсионерите? Гледайте си трафика и пробитата ограда. Гласувах за вас, но сбърках.

2

д

преди 6 години

Да бе ,те да бяха на власт ако ти и останалите мекерета в ОП не бяхте действали така подло . Искате и да управлявате хем с Герб хем после с БСП.Това ви е играта ама дали ще стане .Що да не стане,то само доносници и олигарси в България.

1

Патриот

преди 6 години

Дyxът на Левски се е вселил във Волен.