25

naco

преди 6 години

Е,че как да няма ВИНОВНИ,бе другарю Борисов,за ЕДИН РЕД БОДЛИВА ТЕЛ,толкова много,много,МНОГО ПАРИ?

24

Анонимен

преди 6 години

Бубоко, филма се върти в ютубето. Ако нямаш време, гледай го на смартфон в тоалетната. Не е дълъг 22 минути.

23

Анонимен

преди 6 години

"Затова се отзовахме на нейната покана и Цветанов отиде в залата. Разбира се, там не бяха европейци, защото го освиркаха, а такова поведение е недопустимо."Напротив, това поведение си е напълно европейско. Все пак в европарламента Фарадж го освиркваха като чобани на селски мач.

22

www

преди 6 години

А ЗА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ . А НИЕ ТАКОВА МАЙ СКОРО НЯМА ДА ИМАМЕ....

21

Анонимен

преди 6 години

Арогантен Суджук.Все едно че не управлява лично Той от 10 години.Все някой друг му е виноен - предишните.Да ама вече Ти си предишните... че и по-предишните.

20

Ричарт

преди 6 години

Докато не се напълнят затворите с министри и депутати, никога няма да сме правова държава и няма да ни приемат в шенген. Освен в България никъде не пускат арестувани престъпници да избягат от правосъдието. Постоянно пишат че има арестувани престъпници, но никога не пишат чеса ги осъдили за дълго в затвора. На нито една партия не може да се вярва която е била на власт. Непрекъснато ограбват държавата и осъдени няма, но всички престъпници са известни. Умишлено се размотават дела докато ги пуснат.

19

Васо

преди 6 години

Тоз пък се прави на неразбрал за кого са шамарите и, че са бити вече А то стана ясно и на онези 80%. Голямо разочарование се оказаха тия патриоте, а уж бяха алтернативата на БСП и ГЕРБ. Една евтина и лесно купена алтернатива.

18

Анонимен

преди 6 години

Бойко не гледал филма, но има мнение. Един съвет. Филма не е дълъг и може да се изгледа в почивката между двете полувремена.

17

Морски

преди 6 години

ГЕРБ откраднаха едни милиони покрай стената и сега не им дреме дали тя върши няква работа.ГЕРБ = мафия.

16

Българин

преди 6 години

Кухото шкембелий парче ми напомни един истински случай: преди четирсет години в комунистическите партийни събрания се обсъждаха по заповед книги.. Един *** на такова казва: Другари аз тази книга не съм я чел , но искам да изскажа мнение... И Преди и сега.

15

Анонимен

преди 6 години

Май простотята и простащината в България започва от най-високо ниво! Как може министър да каже, че трябва да посрещаме имигрантите с шамари! Така допълнително насърчава агресивността на бг простатиците! Пълно безобразие! Тая държава трябва да се закрие, най-добре!

14

retut

преди 6 години

Само ще ви подскажа, че тъй като оградата е обект от националната сигурност с нея трябва да се заеме Военна прокуратура. А знаете, че там наказанията са "малко" по-големи за тези неща. Така, че ако са сериозни, фирмите и другите около тях трябва да бъдат изчеластрени.

13

Анонимен

преди 6 години

Няма кой да пази границата, нали Динко е затворен в Биг Брадър

12

Анонимен

преди 6 години

Аз лично съм ходил да я видя тази ограда. Гарантирам всеки може да я прескочи с или без стълба. А докато се разхождахме покрай нея, намерих раница на граничар закачена на едно дърво която може да открадна. Та ето ви границата!

11

чарли

преди 6 години

До Пробив:Да се съберат кондукторите и да почват да раздават шамари .

10

Анонимен

преди 6 години

абе как и да го сметаш 1000 лева на линеен метър за тая тел са си много, че кубик бетон е 400 лева, а с кубик бетон можеш да излееш дувар с височина 4 метра и дебелина 25 санта)

9

Анонимен

преди 6 години

До zeusи кви проблеми има бе каскет? 15 минути нагласени лъжи.

8

Факт

преди 6 години

Права е и само ..... твърдят обратното,службите за сигурност не могат да защитят страната и народа.

7

Пробив

преди 6 години

Ами защо заметоха случия с групата бежанци заловена на цен.гара София,как може 30 човека да прекосят границата и половината страна и никой от спец.служби да не ги засече и спре,това е огромен пробив в системата за сигурност.Но пак няма наказани,господ да ни пази...тези който трябва не го правят.

6

Коя е Йончева

преди 6 години

Псевдо журналистка на руска службаИзгонена от Ирак заради фалшиви новиниЗабрана да ходи в Украйна заради кражбата на Крим която тя защитава