113

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток.Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток(с тези пари Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син) от комунистическите правителства.

112

Огнян Минчев - цитат

преди 6 години

Показателно е изследването н АлфаРисърч, обхващащо 50% от висшето ръководство на ГЕРБ. На въпроса "Борисов лъска ли моливчето" Цветанов отговаря "Не знам, той има и лява ръка". Анализа потвърждава убеждението на хората, че в управлвнието на Държавата липсва експертиза и дясната ръка не знае какво прави лявата.

111

Анонимен

преди 6 години

Каква държава.Каквото разпореди Борисов - това ще е.Лошото е , че май Той няма Експертиза за да разпореди нещо , различно от Глупост.

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Мили Герберастчета, имате право и задължение да обичате Вожда Си.И да Го хвалите.И да го защитавате, защото Нинова го страхува, а той няма експертиза да говори с нея.Само не му се опълчвайте, че знаете кво стана с Мишо Бирата, с Миро Шпека, с Чакъра и другите дето аз ги не знам, *** вие си ги знаете.Слушкайте. Тва е. Вожда има нужда от вас, за да не го нарочат за диктатор, какъвто той всъщност Е.Живков така навремето си имаше БКП.То сега същите са в ГЕРБ, всъщност.

109

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКозлодуй ликвидира 4 реактора и ако аварират останалите 2, няма ток.

108

Анонимен

преди 6 години

Докато ГЕРБ решат, минаха вече 10-12 г. и всичко ръждяса или ромите го разграбиха.

107

Анонимен

преди 6 години

За какво ни е ?Нали ще си имаме ,,Аккою,,-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРП!

106

Анонимен

преди 6 години

Държавата няма излишни 3,5 млрд евро, които да закопае в земята.Освен това Козлодуй има още 30 г. живот

105

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

ЕС умира ! САЩ са девета дупка на кавала и все повече държави се подиграват открито с тях ! Баце е в паника и решава да се подмазва на Кремъл ! Обаче този път няма да му мине номера ! Идва време да се плаща сметката. Соросопитеците ще дерат пръча ! Предупрездавах !

104

Анонимен

преди 6 години

Правителството да се поучи от сагата в хърватския "Агрокор",в която руската Сбербанк продължава да изнудва хърватската държава ,с измислени дългове.

103

Анонимен

преди 6 години

До инж.109 Но не и с Русия.

102

Анонимен

преди 6 години

От сега нататък,всеки проект с Русия ще носи само нарастващи дългове и безкрайни процеси,включително и пред арбитражен съд.

101

Wind

преди 6 години

Тези ядрени некролози ли ще ми определят бъдещето на моите деца. Май се изблещиха за пенсийките и сега заработват допълнително като ядрени апологети и пропоненти като след 20 години вече няма да ги има на този свят а реакторите ще бълват тиха мирна ядрена смърт. Откачалки до един да си късат дипломите.

100

Кражба

преди 6 години

Белене е кражба, било е кражба и ще бъде кражба. Няма никога да се дострои. 20 миларда ще е само началото. Тук не става дума има или няма нужда от централа а че хората замесени са крадци от класа.

99

БГ

преди 6 години

Никъв АЕЦ не ни трябва а още повече руски с годините потреблението ще падне много

98

инж.

преди 6 години

За сведение енергията произведена от АЕЦ е призната за зелена енергия и само от еднин блок добита енергия влизаш в търговията с квоти на зелената енергия.Ние този килепир го дадохме на Турция,а риска си го имаме от нея.Кой ще управлява турската АЕЦ?За последните 8 години колко емисии на зелена енергия е продала,или е проспала,пропуснати пози,България?С тези пари от търговията на емисии от АЕЦ Козлудуй трябва да се финансйра АЕЦ Беляне.

97

Solar Power

преди 6 години

До Solar PowerТова,че си измислил на хората нещо да правят и да се заети не означава,че е постигнат напредък. И аз като бях в казармата за да не бездействаме ни караха да копаем една дупка с лопатата и на следващия ден до нея друга дупка :)Разбираш ме нали ? Кола - 10 години чакане , Панелка - 10 години чакане. Хората на запад имаха съдомиялни още 1983-та година. Но явно тука всички заводи фул макс заети за износ да правиме ..... да произвеждаме някакви блага за които не се сещам какви са ?

96

Solar Power

преди 6 години

До Един от СеверозападаАз защо не си спомням за нито един БГ продукт превзел международните пазари преди 1989. Напъвам се и излиза само отзаде ми :)Нито коли имахме нито компютри нито електрокари. Всичко се чупеше и соц лагера беше длъжен да ни купува ***. Е след като отпадна това задължение се видя колко сме добри :) А понеже соц лагера не даваше долари а ни трябваха инъче да сме фалирали още 1970-та то продавахме ток за долари. Това е простичко. Не знам къде си живял и в какви илюзии..

95

зь

преди 6 години

По-лошият вариант е да се налеят още пари и пак да не заработи, най-лошият вариант е да заработи за 40 години и на бъдещите поколения след това да бъде завещан само ядрен ***. В световен мащаб до 2030 ще бъдат спрени 200 реактора и на тяхно място няма да се строят нови. след това до 2060 се спират още 200 и се приключва, остава само радиоактивният *** който са произвели да се охранява и изолира да не попадне в околната среда за период 100 хиляди години. Очевидно това е непредвиден разход.

94

Един от Северозапада

преди 6 години

До Solar PowerЕнергията едно време не достигаше по 2 причини-заводите ни работеха на 3 смени и им трябваше евтин ток, и втората-продавахме ток навън. Сега-заводите отдавна са продадени и нарязани на скраб, а на търговските обекти и хотелите, адвокатските и счетоводни кантори, които ги заместиха в икономиката ни, ток не им трябва чак толкова.Комшийте също не са прости-построиха или строят свой АЕЦ, за да не купуват ток от нас.Впрочем, тази централа отдавна трябваше да заработи, да се е изплатила