117

Анонимен

преди 6 години

Президентът се учи от Виктор Орбан и Беата Шидло а?

116

Сокол 9

преди 6 години

124 Недей сравнява днешното НС с онова и днешните индустриалци с онези

115

Анонимен

преди 6 години

и какво направили комунистите, като взели властта?! Избили "итнелигенцията"! Все едно днес да разстрелят цалото народно събрание, барабар с най-личните бизнесмени и о беда! Абе я по стегнато бе, както днес не ми дреме за бойко, пеевски и другите интелигенти, така и онези милиардери са направили парите си на гърба на бедния бачкатор!

114

пеко

преди 6 години

От къде намериха този *** и го натресоха за Президент ?????? Свършиха ли се умните , нормални хора в България ? Резил ...

113

Б

преди 6 години

Евреино !за 45 години Русия построй в България ТЕЦ-ове, АЕЦ, заводи, мостове и язовири !!!!45 гоини в България нямаше нито един Руски войник !!!!!сега хрантутим 6000 Американски окупационнен корпус !!!какво построиха Американските и шенгенски гадини за 28 години окупация !?идва Видов Ден, евреино !

112

Сокол 9

преди 6 години

118 Защото такива като теб не трябва да имате думата

111

Анонимен

преди 6 години

До BВ като "ВеликорускаВъртиопашка" или Б като "Борец за руско робство в България" или Г като "Гадна руска Гнида". Кой си ти бе ненормален русофил?

110

Б

преди 6 години

До вярвате лизеления чорап е лъже-патриот !!!защо няма президентско вето на договора който предателите подписаха вчера за присъединяване на България към новия военен блок на Брюксел !?ЗАЩО НЕ ПИТАХТЕ НАРОДА ..... вие низки слуги еврейски .....

109

Анонимен

преди 6 години

До вярвате лиПроект е на гадния кагебист Решетников, ето на кой е проект на българомразеца Решетников, хубаво запомни името на тая руска гад.

108

B

преди 6 години

До Анонимен"България е предадена не вчера а на 9.9.1944 г. от такива руски бpантии като тебе."Евреино !Аз съм Славянин, потомък на великата славянска империя - Велика Тартария !Руснаците са мой кръвни братя и аз ненавиждам гнусното ви лихварско племе от камилари и жалките ви слуги - англо-саксонците !... САЩ дори визите не отмениха - толкова силно ни ненавиждат тези гадове !28 години грабеж и окупация стигат - идва Видов Ден, евреино !

107

вярвате ли

преди 6 години

Не се заблуждавайте , че този *** *** е човек на руснаците. Помислете на кое разузнаване е проект . Никой не е очаквал , че този т нар. Президент е толкова неадекватен ......

106

Огнян Минчев-цитат

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

105

Супер Наглеца Радев

преди 6 години

Намерил се кой да чете лекции на тема политически морал. Радев който иска по 5 пъти разрешение от руското посолство да отиде до тоалетната.

104

Супер Президент !!!

преди 6 години

Браво Генерале !Не на бюрократите в Брюксел, а пред българите трябва да се дава отчет !Всички знаем, че съдебна реформа няма, за да може да се краде на воля !!!Борисов и Пеевски начело на мафията унищожаваща БГ

103

Б

преди 6 години

зелен чорап,вчера България беше предадена отново !!!!юдо-масонските слуги вкараха България в новата военна организация на шенгения, без да питат народа без дори да поставят въпроса на гласъване в Народното Събрание !!!точно така - тихимълком и зад гърба на народа евреина Соломон Паси ни продаде на НАТО !!!точно така - тихимълком и зад гърба на народа през 1942 цар Борис 3 ни продаде Хитлер !!!

102

и сега

преди 6 години

Американците сгрешиха яко с този Радев , сега да си го приберат ...

101

Анонимен

преди 6 години

Той попита какво правим с големите обществени поръчкими нищо - караме според закона и държим гладните пеликани от бсп и дпс далеч от парите, защото дори малките деца знаят, че тия крадат и с ... си!

100

цирк

преди 6 години

Радев си прави майтап с длъжността Президент . Излогацията му е всеки ден и е нетърпима .Сам да се оттегли и да не излага повече България !!! !

99

ivailo

преди 6 години

Много добре е намекнал на Бойко, за недостойното му поведение пред "началниците" в Брюксел...Радев, ако така продължава да назовава нещата с истинските им имена следващите избори ще гласувам за него.

98

Анонимен

преди 6 години

АКО ПИТАТ РАДЕВ, НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧИТА ПРЕД КОРНЕЛИЯ И СТАНИШЕВ.