16

Жокер

преди 6 години

Какво стана със СДС след Костов? А какво стана с НДСВ след Царя?? Това ще стане и със ГЕРБ след Бокоту. Дните ви гербаджии са пре-бро е-ни!!! От 1989 досега оцеляват само две партии БСП и ДПС. Това е историята това е равносметката. Гербаджии! Още не е късно да се хванете на правилното хоро. Няма да ви е за първи път фурнаджийски лопатииии такиваа хахаааа!

15

Анонимен

преди 6 години

Помните ли мили герберуги, как Батко Буби цяла година разиграва НС, помните ли? Влазяха, излазаха, платени уртудути изкараха сума ти пари да викат оставка. И колко пари даде за това, говори се за около 80 милиона. *** пак са по-разумни, не стигат до негоеите простотии. Къде е той? Ще ви кажа, заедно с Цацата умуват, как да се измъкнат от делото за КТБ, което започна в САЩ пи закона Магнитски. Тръмп ще вземе отношение през Март. И чао Батко Суджи, пътувааааш! Страхопъзльо е Буби, голям!

14

Анонимен

преди 6 години

До 15В момента парламента работи можеш да го гледаш онлайн на сайта им. Имат си кворим и приемат закони...

13

Анонимен

преди 6 години

ББ не може да осигури кворум ... по негови думи, щом не може трябва да подава оставка

12

Жокер

преди 6 години

До АнонименТъй като затъпяването на българите е колосално, шансовете на Любимеца на всички прости българи растат

11

Анонимен

преди 6 години

ДПС яко реват :) вече нямат власт и няма какво да гушкат. БСП пък се праят на опозоция докато ходят поднасят цвеят на комунистически лидери, а уж били за ЕС... И двете партийки са мъртви.

10

Анонимен

преди 6 години

Нинова хубаво иска нови избори ама имам само един въпрос... КОЙ ще гласува за вас мари? Електората ви се свива демографски. А тези които са гласували за вас я могат я не могат да отидат до урните без бастуни.

9

Анонимен

преди 6 години

Когато Борисов не влизаше ,БСП бяха с неговия мандат и нямаха мнозинство! Голям мерак да управляват,ама няма как! Сега си правят кворум и без тях!

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нинова е неврастеничка, истеричка и скандалджийка... - и трябва да се лекува...

7

Анонимен

преди 6 години

Суджуковата партия или партията на Суджук паша се разпада, отива в миналото, барабар със Сикаджията. За да изпадат в кризи и гонят Кака Кори, без никаква причина си е признак на слабост и истерия. И като заобясняват, как доклада на ЕК бил "най-положителният" си мисля, кого лъжат, само себе си, но и те не си вярват. Щом Цецо Цървула е готов да върне Кака Кори, показва, че палачинката се обръща и идва Рестото. А това означава, ревизия на управлението им и съд, конфискации на имоти и пари.

6

Анонимен

преди 6 години

Нинова горката се чуди как да предизвика нови избори преди да и е измреял електората по естествен път.

5

Анонимен

преди 6 години

Правилно не ходят щом в парламента се продава дрога и е обърнат на наркоманско сборище. Главчев е виновен, какъвто шефа такъв и парламента.

4

Анонимен

преди 6 години

Ама стойте вън на никой не липсвате. Парламента може да си работи и без вас.

3

Анонимен

преди 6 години

Самоотлъчка и уволнение! Това е процедурата за хора които не ходят на работа...Докога с двойните стандарти в тази държава?

2

Анонимен

преди 6 години

Детска градина! Да не влизат изобщо!

1

Анонимен

преди 6 години

И Бойко правеше същия номер при Орешарски. "Не съм длъжен да им осигурявам кворум " бяха думите му.