14

Анонимен

преди 6 години

единствената информация са снимки на макет със хеликоптерна площадка . Нещото изглежда по-близо до лека фрегата с водоизместване около 1500-2000 т. и дължина 90-100 м . Явно проекта е много секретен ,или просто никой не знае какво ще сложат вътре , но няма никакви технически параметри . Вероятно това ще са едни от най-калпавите военни кораби , но пък са си наши и със сигурност с пъти по-високи параметри от сегашните фрегати

13

Анонимен

преди 6 години

За всички профани тук обяснявам какво е модулен кораб. Сега почто всички съдове се правят от секции -модули, които се сглобяват като ЛЕГО. Удобството е ,че могат едновременно да се изработват, даже в различни фирми-подизпълнители и после се събират в единна конструкция. Това е нов метод за нашето корабостроене, но не и за чуждите производители.В случая, военните кораби ще са с различни доставчици за отелните модули -двигатели, въоръжение, ел.с-ми и др. Нещо неясно?

12

коректно

преди 6 години

Фирма "Делфин" може да свърши работа! Работила е успешно и е продавала военни кораби въпреки голямата конкуренция! Даже е ремонтирала и руски корвети и фрегати и то неотдавна! Въпреки санкциите и отношенията! така, че правилно решение!

11

до 13

преди 6 години

До АнонименВ света няма такова нещо като модулен кораб,а частите на всички машини и инсталации могат да се заменят,и без да бъдат модулни!

10

жалко

преди 6 години

Тука се подвизават видиотени от злоба българомразци! Може би не всичките, но поне 80 %!

9

морски

преди 6 години

В Делфин съм ходил на ремонт ,и там работят хай-големите некадърници !!

8

luckyman

преди 6 години

Възможно най-доброто решение е даа произвеждаме сами необходимите машини, за отбраната! По този начин осигуряваме по-голяма независимост във въоръженията, финансираме нашата индустрия и осигуряваме работни места в Бг, както и развитие в региона!

7

мдаа

преди 6 години

Защо ли бедна Ирландия построи тези кораби два пъти по евтино,а някой да е чувал за такова животно като 'модулен кораб'-не, може би само в корумпирано Конго,затова и другите фирми са се отказали усмихнато!

6

Бойко не Борисов

преди 6 години

До номер 1Българското в проекта е ,, Освояването,, на определена сума пари от определени за целта лица.

5

Браво!

преди 6 години

Браво! Най-после адекватно национално решение по отбраната! Не случайно руско-турските *** са фрустрирани и *** истерично! Пригласят им домусчета, които режат кораби и се правят на бизненсмени, както и соро соиди дето гонят комисионни за френски и белгийски бракми без въоъжение!

4

L

преди 6 години

Ами нашата фирма ще префактурира с 35% и така.

3

LELE

преди 6 години

Домуса ще намаже и ще отчете, че на бочко внучето има нужди

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Как кое?! - Решението на министерския съвет. Все пак не могат ги мина кат национална програма саниране!

1

Анонимен

преди 6 години

Кое точно е българското ?