62

Един българин

преди 6 години

До: номер 60Ми защото един тук изяви желание да избяга в Русия или в Китай. Затова.А тролът си ти май?

61

Анонимен

преди 6 години

58 има разлика между нашият и западният модел за разбиране на сексуален тормоз. Да не кажа ОГРОМНА разлика. Само по това изказване разбирам че си нямаш и на идея какво е на запад. Ще ти дам друг пример, жените подразбират изнасилване като им свирнеш или и викнеш ей сладурано. И затова докалдват в полицията като изнасилване. Ти лъсваш по медиите 2 месеца в ареста, докато не докажеш че си невинен. От нея не взимат проби за семенна течност или тн. Приема се за истина, а ти за виновен.

60

Петърчо

преди 6 години

И до там ли стигнахме? Да вземем от краварите и големия им опит от това да търсят под вола теле? Не стига другите ценности които ни ги натрисат либерастите отвън океана ами сега и това. Не казвам че тук няма тормоз и изнасилвания но това което се случва в кравария е повече от побъркано. Оти всички знаем че най-големия сексуален тормоз е ако хвърлиш поглед към деколтето на някоя жена независимо дали случайно или нарочно. И не, не става въпрос за зяпане а за случаен поглед. Аман от истерици!

59

Анонимен

преди 6 години

Ми то и Макрон трябва да го съдят. Нали е заявил на учителката си по френски: Разберете! По един или друг начин Вие ще бъдете моя жена някой ден!

58

Един българин

преди 6 години

До: номер 57Проф. Маркова явно не е запозната с международните стандарти. Никъде в официални документи не е записано конкретен пол (жената). Това е нейна интерпретация, спокойно, не се косете.Абе хора, много сте сериозни бе, гледайте по-весело на живота.Тук по този повод се сещам за един стар виц, какво казал Йосип Броз Тито за новата си секретарка: "Као секретарица je дy*e, али као дy*e je фантастична!"Тогава в бивша Югославия не е имало такъв стандарт, сега може и да го има и в Сърбия.

57

До Един българин

преди 6 години

Какво намесваш Русия в разговора бе, *** такъв?

56

До Един българин

преди 6 години

А подобни стандарти според теб под чий натиск са направени?

55

Един българин

преди 6 години

За тези, които искат да бягат в Русия (прав им път, на добър час и т.н.), мога да им покажа следния текст от руски сайт:"Сертификация OHSAS 18001 в России менеджмент безопасности на производстве от 15 000 руб.сделаем за 3 часа"И там няма измъкване, да знаете! В стандарта например е описано детайлно кое представлява сексуален тормоз на работното място и той не се толерира по никакъв начин. Виж, не знам как е в Китай, а и да има нещо на китайски няма да мога да го прочета. Ходете там.

54

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам защо "Намеци за външността, които карат жената да се чувства неудобно" е сексуално насилие и защо се споменава само "жена"? Това е полова дискриминация, защото намеци от страна на жените за външността, които карат мъже да се чувстват неудобно са много повече по мои наблюдения и в този смисъл сексуалното насилие на жени над мъже са много повече, само че не им се обръща абсолютно никакво внимание. И да попитам още, има ли еквивалент на феминистките, само че от страна на мъжете?

53

Анонимен

преди 6 години

53 Българска традиция имах предвид като обичай. Като имена, като традиции. Кукерите може да изплашат децата. Георги е мъжко име, следователно не става. Всичко което ни отличава от другите и ни прави българи в този нов шарен свят ще бъде забранено като расистко, сексистко, и тн. и тн.

52

Какъв българин си ти

преди 6 години

Един българин, ама друг път. Най обикновен НПО шорошоидд грантаджия!

51

Един българин

преди 6 години

До: номер 53Аз ти говоря за държавен стандарт OHSAS 18001, който е международен държавен стандарт за здравословни и безопасни условия на труд.Той ми говори за НПО-та. Къде тук ти се привидяха НПО-та?А виж, ако отидеш в Китай, там може да използваш десетина малолетни китайчета да ти работят в шивашко предприятие например, да ги експлоатираш и на техен гръб да станеш милионер. Твоя си работа, но да знаеш, че аз не ти го пожелавам лично.И ако сънуваш НПО-та *** на психиатър.

50

Един българин

преди 6 години

После българинът се чуди защо живее толкова бедно и мизepнo. Еми така ще живее, докато спазва неизкоренимата българска традиция водеща се от принципа: "Ти на мене aкъл не ми давай, пари ми дай."Ми никой няма да ви налее aкъл в главите мили българи, ако сте се родили без него.Аз ви обяснявам, че има дискриминация, но тя не се дължи на закона а на прилагането му, а вие не четете какво пиша.Никъде не съм казал, че всичко е прекрасно, проблем има разбира се. Но вие не четете явно.

49

До Един българин

преди 6 години

Напротив, на вашето му се вика на запад "културен марксизъм", а работещите в НПО-та са новите "партийни секретари".

48

Един НПО грантаджия

преди 6 години

Праскайте яко минуси на шорошшките ***!

47

Анонимен

преди 6 години

47 По добре да плямпам на корейски и да седя при корейците, отколкото да гледам тези мизерии които идат и ще унищожат българската традиция и манталитет. А ти се готви, защото скоро обръщението тя и той ще е подсъдно ако не знаеш че мъжът пред теб не се определя като мъж, а като жена в мъжко тяло, която харесва жени. Този Mindfuck е просто 1 пример от останалите 76 пола с коитоскоро ще се сблъскате. Желая ви успех и по леко да преживеете страха да не обидите някой, който ще ви съди.

46

Един българин

преди 6 години

До: номер 48Аз не се опитвам да убеждавам никого в нищо. Нямам лична идеология.Само обяснявам какви са законите. А ти не разбра ли, че в момента се занимавам с материали в тази област и не е въпрос на идеология или мнения а на задължения и спазване на законите.Все едно да те убеждавам да не ходиш в банката с бурка (ако си жена) и с *** за цигулка без да се знае какво има в него.Просто нямаш избор. Закон. Това е.

45

До Един българин

преди 6 години

Не разбра ли, че няма да убедиш никого в идеологическата си "правота"!

44

Един българин

преди 6 години

До: номер 46По-добре научи корейски. В Северна Корея го говорят.

43

Анонимен

преди 6 години

хайде западните политическо коректни разбирания пристигнаха. Млякото е бяло, следователно расистко, белият мъж е виновен за всичко и трябва да се таксува допълнително. Да учим момчетата да не са момчета. 76 пола и организации за защита на педофилите. Феминистики да крещят, да те съдят за дискриминация, защото си отказал полово сношение с изнежен мъж. Да ни са честити евро-атлантическите ценности, почвам да уча руски, или китайски, или корейски и далеч от тая лудница.