100

няма време

преди 6 години

Като изкараш двойка,се явяваш на поправителен.До 3 пъти и те изключват от училище.

99

Анонимен

преди 6 години

До 113Защото времето лети и няма време за упражнения!Стотици хиляди млади българи са лишени от перспектива!Това ще си проличи много силно след няколко години.Не може да се управлява с лозунги - дайте да дадем.Ако други хора имат подобна трибуна всяка вечер, те също могат да "пръскат светлина", но това е спекулация с чувствата и надеждите на хората!Нямат капацитет!Политиката не е е шоу, колкото и да е трагикомична.Лесно е да се п

98

АЛТЕРНАТИВАТА

преди 6 години

2051-ва година.На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината.

97

Ноктиюрно

преди 6 години

ЩОМ бОКО СИКАДЖИЯТА Е ПРЕМИЕР,ЗАЩО СЛАВИ ВИОЛИСТА ДА НЕ МОЖЕ?ВСЕ ПАК Е УМИЛ КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА,А ЧАЛГАТА МУ Е ЗА ДОХОДИ,ЗОЩОТО 80% са д...и И НЕ СЛУШАТ КЛАСИКА.

96

Sweet chalga time

преди 6 години

Ейййй доживях най-после да видя истинският виновник за опростачването на българската нация да се покаже на овцете си. Браво!Покажи се велики Славчо празноглавчо има и овце сред твоето стадо по неволя плешивецо нали знаеш?Чакам да ти видя простата тиква от както издаде великия хит За крадец не ставаш сине. Ще гласувам най-после за ТЕБ говедарино ,за да си те видят гговедата в каквито си превърнал хората в таз държава що за ЦАР НА БОЛКЛУЦИТЕ СИ. Нямам търпение имаш и моя глас роклегендо куха.

95

Анонимен

преди 6 години

Ехе най после един образован и умен чалгаджия да седне на върха . Все пак Учиндол е люпилня на политици , които са превзели световния връх. Чакам всички завършили в Харвард и т.н. да посетят къщата музей на Славчо Трифонов и да тръгнат в световната политика . Азис първи каза , че е готов за Премиер , а Мара отварачката за министър на културата .

94

Анонимен

преди 6 години

Явно натискът на бившият служител-писарушка в ДС Цуци е тотален.Уплашиха и журналиста Н.Колев.Неговото предаване "Делници" единствено беше по-нормално и гледаемо.Днес бяха поставили Юлий Цезар,пардон-москов,който цял час плюеше Нинова без аргументи,а Ники мигаше на парцали в имеуто на плурализма.Значи освен останалите бокови телевизии днес изключвам и еврокома.

93

Анонимен

преди 6 години

"Резервната скамейка" е слаба и къса...

92

Анонимен

преди 6 години

До фЩе гласувам за теб! Само кажи кой беше?

91

:-)))кой го измисли.

преди 6 години

***.н.а алтернатива...С.Трифонов??!!Ч и лапачи...

90

ф

преди 6 години

Слави и сега врътка милиони през американската си офшорка, а ако дойде на власт сигурно ще врътка стотици милиони. И то нашите пари, на държавата. Айде стига сме гласували за крадци!

89

Ами..

преди 6 години

Лика- прилика сте си БКП/БСП,ДПС, Слави..На Востоке!

88

БСП и ДПС

преди 6 години

Ние от БСП и ДПС ще подкрепим нашия Слави. Той ни подкрепя и ние ще го подкрепим.

87

Анонимен

преди 6 години

Няма начин чели-недочели еднокнижници да ви оправят.Оправяйте се сами и се учете на хитрости и нахалство от тях.

86

Harmanli

преди 6 години

Krasiva Bulgaria - edin narod, edna tsel, edna viara.

85

П.Петров

преди 6 години

Мадридския Крадец дойде и ви "оправи" за 800 дена, Трифово ви го лансираше.Борисов дойде и от 2009 ви "оправя", 2009 Трифонов отново ви го лансираше.На Бареков му се искаше да ви "оправи" от името на Цветан Василев, ама междувременно Пеевски и Борисов взеха, че "оправиха" Цветан Василев. Поне Бареков се оправи на няколко хилки в евро. Сега Трифонов иска да ви "оправя", за да не се лансира сам са му наели К. от Галъп да го лансират.Е до кога ще я настъпвате тази мотика, 80%*** ?

84

sport

преди 6 години

До П.ПетровАбсолютно съм съгласен с изложеното от Вас. Доколкото съм чувал, Слави иска да издигне кадърни хора във властта. Прокламира, че този пост не му е цел.

83

Анонимен

преди 6 години

Централния нападател е с два леви крака и не става нищо от него!Само време се губи!Да вади оставката и да ходи при магнолиите!!!!!!!!!!!!!

82

реалист

преди 6 години

Колкото Бареков оправда надеждите на хората, които му осигуриха супер европейска пенсия, толкова и Слави Трифонов ще го направи!Хора, мислете какво правите!

81

славия

преди 6 години

Със сигурност няма спасение,ако остане сегашното положение.Много продължи.По-добре проба-грешка отколкото вечна смешка.