9

Анонимен

преди 6 години

Да му имам на Суджуклуята политиката!! Вижте в Гърция колко се дават бонуси на пенсионерите и ги сравнете с неговите 40 лева! А уж Гърция била в страшна криза, а ние богатеем ли богатеем. Идва краят на Суджука, някъде през Март ще е. От голямата у далечна земя на чичо Тръмп ще му покажат Червения картон. И не само на него.

8

ДО 4

преди 6 години

Ще пропусна да ти омаам един шамар .Хората Живеят Днес , искат качествен живот а не Мизерия като тази в която Живеем Днес .Какво значи Дългове - Днес всички Частни Пенсионни Фондове бяха задължени със Закон да закупят ДЦК с отрицателна Доходност ???И да плащаме на ГЕРБ Грабежа ???

7

З

преди 6 години

Много тъжно 57% пенсионери до 321 лв мизерия

6

МНЕНИЕ

преди 6 години

Плевнелиев е Прав - Русия е влязла чрез серия от Хакерски Атаки в Системата на НОИ БГ и НОИ Гърция - Путин е разменил числата - вместо в БГ по 1000 евро на Пенсионер са ги пренасочили към Гръцки Богати Пенсионери .

5

Нико

преди 6 години

Браво! Дайте им и повече,като се обади " комисар Георгиев" да има с какво да му съдействат!

4

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия Гърция и Румъния бе,ако ББ направи такъв дълг Корнела ще си изяде ...от бяс и тогава вече ще има право,ХЕМ ЛАЕТЕ ЗА НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ДЪЛГОВЕ,ХЕМ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ НА ГЪРЦИТЕ и какво ви интересуват коледните добавки да не сте случайно нископлатени пенсии или искате повече та да ви ги дадът на вас ви?!

3

***

преди 6 години

До ИзбирателМи гърците са в криза бе,човек,помагат на всички!Иначе ще измрат от глад!Ти нашата стабилна държава с горката Гърция ли я сравняваш!?

2

Анонимен

преди 6 години

Щом има недостиг на кадри, измислете нещо! Раздвижете се! Включете и хората с увреждания. Има такива, които искат да работят. Не чакайте от Бюрото по труда, то не работи, стига с тези младежи до 29 год.! Създайте клубове, центрове, където желаещите да работят да се запишат, влезте във връзка с тези хора! Разговаряйте- какво умеят, какво търсите, почасова заетост предложете! И не включвайте чиновничките от Бюрото по труда! Те не са ефективни, нямат полезност. Направете го без тях!

1

Избирател

преди 6 години

Геноцид!!!!!!!!В Гърция на всички по 1000 евро!