33

Волво

преди 6 години

До Анонимен, коментар номер 30.Хубаво е и коментаторите да с грамотни. А не като теб.

32

гейчо

преди 6 години

Когато осъдите Иван Костов банкет ще дамТова е просто прикриване злоупотребите на ГЕРБЗащо не са говори за НДК и европейското председателствоНа всички ни е ясно Бъчварова как си прикрива любовникаА усвояването на евро фондовете които са само от фирми на ГЕРБ

31

дядо ви

преди 6 години

Този път ГЕРБ реши да прави нещо за което не са подготвени. Може би ще си вкарат автогол.

30

Анонимен

преди 6 години

И да не се забравя Искра Фидосова, там ще има големи новини ако се резследва качествено.

29

Анонимен

преди 6 години

ОТ КОГА СЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСЪТ ДА СЕ УЧИ ГРАМАТИКА В ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ.

28

Анонимен

преди 6 години

Не виждам никакъв смисъл да се променя конституцията на РБ заради разбойническата приватизация. Нужни са добре обмислени закони за да се накажат крадците на прехода.

27

Анонимен

преди 6 години

БСП ще играе "Шоуто на Герб", докато ония сами се откажат и станат смешни с нищоправенето по въпроса. Нападките срещу Нинова ще се изтъркат, а никого друг няма да засегнат.

26

Циник

преди 6 години

Цитат: " ...напът ..."И последно?На пъп...напън..?И ако някой е имал съмнения, че сайта се списва от илитерати - НАПЪТ е да се убеди в обратното!

25

Анонимен

преди 6 години

Като започнат проверките, а те нема да започнат, защото Силаджията е затънал до гуша в гадости, да се разследва, защо американците му конфискуваха пт Саудитска банка 480 милиона. Да се разследва, защо са му запорирани 3 МИЛИАРДА в офшорки в шара Делауеър? Да даде обяснения, как ги е изкарал тези пари, защото американците и тях ще вземат. Баси самоуйиеца, крал, лъгал, убивал хора и бизнеси, приватизирал с Цветелинка навсякъде, у иска разследване? Значи разследване няма да има! Смешници!

24

Анонимен

преди 6 години

Нинова няма да я коментирам, изобщо не заслужава внимание. Вие в редакцията обаче сте упорити и продължавате да пишете "напът" като една дума. Кажете ми в кой речник я видяхте, може пък аз да съм зле с граматиката.

23

Нов

преди 6 години

Време е да се узаконява накраденото по приватизацията, че да спрат приказките. Всичко ще бъде потвърдено - няма престъпление или липсват доказателства. Приватизаторите гордо ще размахват съдебните решения :) . Едни нови парични потоци ще се оформят към "органите". И те така те, най-много да пострада някой приватизатор на гумаджийница или селски казан ...

22

Анонимен

преди 6 години

Опасявам се, че всичко ще бъде много шум за нищо. Партиите няма да си извадят един на друг очите, защото всички са в кюпа... Някаква независима международна експертиза може би ще свърши работа, най-добре ако е от китайци - те знаят как, там... на стадиона...

21

Анонимен

преди 6 години

Той к`ви ги търкаля в Италия?Много пари изхарчи по екскурзии.

20

Анонимен

преди 6 години

Гарантирам, че всички ще са ЗА, но промените няма да бъдат приети поради внезапно занолели депутати

19

bon knizh

преди 6 години

Моита бонова книжка е в Шератон.Докато бяха корейците собственици получавахме дивиденти.Като дойдоха гърците една стотинка не сме получили.

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

10 що питате тука, където никакъв компетентен орган не може да ви отговори и вкарвате аудиторията в заблуждение!?

17

Анонимен

преди 6 години

СДС! ОТ КОСТОВ ПО-ГОЛЯМ ПРИВАТИЗАТОР НЯМА.

16

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

Най-напред да се разследва подробно Борисов. Защото рибата се вмирисва от към главата, а нашата ръководна риба е доста вмирисана.

15

Анонимен

преди 6 години

Е по големи приватизатори от Герб,БСП и ДПС има ли?

14

Анонимен

преди 6 години

ПРОДАЖБАТА НА НЕФТОХИМ, ПЕТРОЛ, БТК, ЕНЕРГОТО.И БОРИСОВ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ПОДАДЕ ЯСНА И ТОЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ - КАКВИ ИМОТИ ИМА, КАКВИ АКЦИИ, КАКВИ ВЛОГОВЕ (ВКЛ. ТЕЗИ В ОФШОРКИТЕ). Да включи и сделките на метресата си БориславоваСега пише само "Няма промяна" и така 10 години.