78

муспи

преди 6 години

Това може да бъде добър ход за Запада, но всичките му правителства са еврейски, което го прави безправен. При изтеглянето си на войските, Запада може да почне интензивно въоръжаване на Сирия и Кюрдистан, включително и с малокалибрени атомни бомби, след което ще започне по телевизията едно дълго и душещипателно шоу, но българотурската граница ще се обурудва от руски специалисти!

77

Само професори тук

преди 6 години

Ами нормално е позицията на Русия и САЩ да е че няма военно решение, защото и двете страни макар да са на двата полюса видяха че след вече колко 4-5 години военни действия, развитие няма. Никой няма да отстъпи А Доган що се прави на луд със тази препоръка , повтарям съвет/препоръка, не поучение или заповед(от самата статия става ясна тънката мъ позиция) след като знае че едните са там за да свалят режима, а другите за да бе го допуснат?

76

Анонимен

преди 6 години

Гледах държавите у4астващи в световното правителство.От Балканите е само Гърция,ако Турция се смята и към Балканите и тя беше вътре.

75

Анонимен

преди 6 години

Леле...Турците много гнусно се въртите един друг!Мъжедупи похотливци!

74

Анонимен

преди 6 години

До Богнострокулумне обяснявай кого каква участ го чака, че така може да получиш нещо което не чакаш. САЩ не са премествали никакви ядрени ракети, още по-малко в Румъния.Ердоган го чакаше смъртта, обаче го измъкнаха и сега бъди сигурен, че той е взел мерки (ако не си ги видял, значи си гл. на квадрат). За участта на Ердоган аз съм спокоен, по ме притеснява нашата с теб участ.

73

Анонимен

преди 6 години

До ннАмериканците си мислеха, че знаят как да му скроят шапката, обаче не познаха.Сега стана съвсем сложно, особено в нашия регион. Затова трябва да не цапаме руски паметници и да слагаме в усмирителни ризи някои професори с д.билно поведение, като тоя дето днес му даде трибуна Блумберг БГ

72

нн

преди 6 години

Дракай се дракай с американците. Те ви направиха хора, забрави ли ? Те знаят как да ти скроят шапка и ще го направят. Жалко за народа ти , че той ще пострада.

71

Стамат

преди 6 години

Много се върти този Ердоган!

70

'''&#

преди 6 години

Koi e 81 prezident na USA Chestur Artur li e?

69

!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Zashto chak sega...na supermen se pravish, tova sa hora oshte otnachalo trqbvashe referendum po tozi?, a ne prezident da se natiskash, kakto kazvat starite hora " po delata shte gi poznaete".

68

Богнострокулум

преди 6 години

До Анонимен Ами така, както оцелява вече бая години Израел- има си силни защитници. А Ердоган го чака участта на Садам и за съжаление, Турция вероятно я чака участта на Ирак. Това стана ясно още когато САЩ преместиха от там ядрения си арсенал в Румъния.

67

Анонимен

преди 6 години

Аве оли,оти не одиш си пийнеш апчетата,па да те нагърчи баща ти кемалиста,беки се успокоиш...Бах те резаното дьонме си ве читак...

66

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

В СИРИЯ ИМА ХИЛЯДА КРАВАРЧЕТА И ТОЛКОВА РУСНАЧЕТА, ЗА 10 МИНУТИ ЩЕ ГИ НАШАМАРИМ :))) ХА- ХА -ХА-ХААААААААААААДАЖЕ МОЖА ДА ГИ ОПЛОДИМ :) ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААА ЕРДОГАН Е МЕКУШАВ, НА МЕН ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР СЮЛЕЙМАН СОЙЛУ ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА - ТРЕПЕ ТЕРОРИСТИТЕ ПО 10 НА ДЕН , ЗА ЕДНА ГОДИНА УТРЕПА НАД 4000 , ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА

65

Бай Иван

преди 6 години

До Суворов. Прав си! Русия ни предложи страхотна възможност с Южен поток, не само да печелим от транзита на газ, но да запазим и увеличим стратегическото си положение. Така България щеше да бъде защитавана не само от руската армия, но и от всички западно-европейски страни. Освен това щяхме да продължим да транзитираме за Турция над 17 милиарда куб. м. газ и още толкова за Гърция, Сърбия и Македония плюс този за Западна Европа още над 17 милиарда! А сега в 2019 г. газа през Укр. и Бълг. спира!

64

Анонимен

преди 6 години

Тоя така и не разбра, че нито САЩ, нито Русия го бръснат за... син плод.

63

Osman torunu

преди 6 години

Това ще се случи за да не падне пак някой руски или американски самолет. Тези държави нямат работа в земите на Осман, да се изнасят по-скоро. Владялите земи на три континента, отново ще владеят. Много араби подкрепят Ердоан и скоро ще има събития в Саудитска. Не може бейтуллах да е в ръцете на щатски кукли.

62

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

РУСКИНИТЕ И ГЕРМАНКИТЕ РОДИХА, СЕГА СЕ ОПИТВАМЕ ДА ОПЛОДИМ РУСНАЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ, ПЪК ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК , НЯКОЙ ДЕН СЛЕД ГЕРМАНЦИТЕ И РУСНАЦАЦИТЕ И ТУРЧИН МОЖЕ ДА РОДИ :)))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААВ БЪЛГАРИЯ ЯВНО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С РАЖДАНЕТО, САМО ЗА ТОВА ГОВОРИТЕ, ЗА БЪЛГАРИТЕ НЕЗНАМ, НО ЗА БЪЛГАРКИТЕ ЩЕ ПОМОГНЕМ ДА РОДЯТ

61

Суворов.

преди 6 години

А за южный поток обиду не держите.Россия вам хотела как лучше сделать,мы же не предлагали его сразу туркам! ВЫ САМИ от него отказались.Не держите теперь обид на Россию.

60

Суворов.

преди 6 години

Всем привет (братья славяне) ! Зашл вас (поблагодарить) за памятник Алше.СПАСИБО вам что присматриваете за ним и вовремя кресты на нм рисуете.СПАСИБО вам от ВСЕЙ РОССИИ.

59

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

АЗ СЪМ НА 1/3 ОТ ВЪЗРАСТТА НА ЕРДОГАН,ТАМ Е УЛОВКАТА , ЕРДОГАН Е НА ВЛАСТ ОТ 15 ГОДИНИ - И ВСИЧКИ МЛАДИ - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ СА ЕРДОГАНЧЕТА, А ПОЛОВИНАТА СТАРЦИ И ПЕНСИОНЕРИ СА КЕМАЛИСТИ - КАТО НАШТЕ КОМУНИСТИ :)))НО ЕРДОГАНЧЕТАТА СА МНОГО РАЗЛИЧНО ПОКОЛЕНИЕ МЛАДЕЖИ - НАПЕРЕНИ , САМОУВЕРЕНИ , ВИСОКООБРАЗОВАНИ , НАХЪСАНИ , ЕРДОГАН Е ЦВЕТЕНЦЕ ПРЕД ТЯХ :)))) ХА-ХА-ХА-ХААААААААИДВА МНОГО РАЗЛИЧНО ПОКОЛЕНИЕ ТУРЦИ - УЛТРАМОДЕРНИ ОСМАНЦИ