68

До 75

преди 6 години

Много заблудена личност си! Първо да поясня, че не съм привърженик на Бсп, тях също съм ги поругавал като са били на власт и са крали (като случаят на Масларова с ремонта ба детската градина)Как така кой ми е казал колко струва /м ограда. Нали се говори със цифри, които включват цялостното изграждане(включително допълнителни работи) В Гърция да не са строили върху равнина? Ти какво, нашите да не са корали тунел?

67

Анонимен

преди 6 години

Комунистите мислят за Русия, а как обичат интриги, раздори и плюене, просто не е истина

66

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 70. Не искам да ти чета глу.постите. Ти как доказваш, че цената не е реална? Имаш ли представа какъв е теренът там и какви допълнителни строителни работи са извършени освен изграждането на самата ограда? Ти чети и се информирай малко по-компетентно, защото не влизат ВСИЧКИ, а много малка част и то в повечето случаи заради корупция, а не заради оградата. Освен това (ако си се интересувал, ама май не), една част се пропускат нарочно и се хващат после, за да се проследят каналите.

65

Анонимен

преди 6 години

Не се хабете ***, власт няма да видите. Ще ви остане само да се налеете с лосион и да заминете към ада за среща с Ленин

64

qwer

преди 6 години

Ей овце тъ'поглави, границата е Българска бе ***'оти, какви партии ви се мотат в тъ'пите тикви ? Кое важното бе неандерталци ГЕРБ или България.......няма по-про'сто стадо на Земята от българската овца и заслужено тъне в мизерия и помия.....Добре е че съм се евакуирал от тази стадна територия.....

63

Анонимен

преди 6 години

Интересно, защо не направи и един документален филм за *** и приватизацията.

62

Анонимен

преди 6 години

А, тази бозава тетка е известна с това, че беше в ролята на любовница на СерГЕЙ.

61

До 65

преди 6 години

А какво щеше да стане ако бе на реална цена?Иначе какво значи ако я нямаше? Те и сега влизат всички които поискат да влязат, не четеш ли, препращам си от къде и как да минат!

60

Анонимен

преди 6 години

Рубладжийските *** на Краванелия *** са в див екстаз и цъкат минусчета. Горките, трябва да си заработят копейките

59

ееех ЛЕНЧЕЕЕЕ!

преди 6 години

патриотични кадри заснети от действащ граничен офицер, с безгранична достоверност по нареждане на ГЕРБ са премахнати от филма на Е Йончева защото показвали как Генралисимус Тик-Так-ТаЖак е замерил сека дупчица в телената ограда с цръвце с което оди на по малка, което можело да вкара Елена в затвора за издаване на биологината тайна на бащицата която се води за изчезнала държавна собсвенност

58

Българин

преди 6 години

Преврат трябва и съд за всички държавноизменници! Време им е да поемат отговорност затова че там където са сложени от народа, само се облагодетелстват и подлагат народа си на геноцид!Това чувство на безнаказаност от само себе си не ще су отиде, време е да му помогнем!

57

България

преди 6 години

Лудото Ленче е превъртяла окончателно те с ***-нелка са решили да спасят света,но защо не направят филм за България преди 1944 как техните бащи и дядовци унищожиха интелигенцията на страната ни хора завършили престижни Български и световни институти,решили да направят държавата ни наистина успешна.Съсипаха ни тродулюбивият Български селяни които с своята труд ни хранеха с истинска храна,взеха им имотите и ги вкарах в ТКЗС ,за да се научат да крадат като тях,а нас ни раковадех хора завършили 4 кл

56

БСП са гад.ини

преди 6 години

Типично по комунистически Йончевая пак е снимала избирателно и тенденциозно. Ами никой не е казал, че тази ограда ще опази 100% от бежанци, но какво щеше да е ако я нямаше?

55

Анонимен

преди 6 години

Не спряха да ровят, плюят и хвърлят кал комунофилистиците. Те са вредни за държавата, разделят обществото и носят бремето на БКП.

54

Професор

преди 6 години

До Кака ПенаТи си гледай прането и манджата ***! Какво разбираш ти от политика! Знаеш ли колко книги съм написал? Повече от колкото ти си виждала през живота си.

53

Кака Пена

преди 6 години

До ПрофесорТи драги прочете ли статията? Колко е дълга, колко струва и как НЕ Е засекретена?И сега пишеш глупости за Йончева, защото е показала КИРЛИВИТЕ КРАДЛИВИ ризи на властимащите???

52

Професор

преди 6 години

Страната се развива. Кафенетата са пълни с горди българи - европейци които са сигурни в бъдещето си и на своите деца благодарение на премъдрата политика на Генерала.

51

Затворко

преди 6 години

До ПрофесорОт кога крадците станаха професори? Още един кандидат за затвора да прави компания на главния крадец в България - Борисов.

50

Андрешко

преди 6 години

До #51. Много си изкуфял професоре,че защитаваш пожарникарския хидрант или той и тебе е сложил на държавната ясла при другите го.***.

49

Професор

преди 6 години

Важното е, че страната е в подем и Бойко управлява.