46

"-"

преди 6 години

Трагикомедия!!!!Мъ кво може да очакваш от Тиквата "Асфалт"!!!Хората у Европата лелеят над историческото си минало, а ние го Асфалтираме!!!Ми кът не знаеш бе Тикво, извикай специалисти та изкарай паветата, разчисти под тях, сложи нова основа, та подреди отново паветата!!!Мъ то у тази Тиква освен Асфалт друго - Немааа!!!!!!!

45

Владислав

преди 6 години

Амчи то и в Албания, а не говорим за Турция, ремонтът се прави по-добре, даже май и в 99% от азиатските страни.

44

Цоки

преди 6 години

Вихрогоне,да не би Иорданка да слага паветата.Разберете при този трафик е абсурдно с паветаЖивял съм до 65та на Бачо Киро и Дондуков .,Атмосферата от едно време няма как да се постигне,няма ги кафенето наъгъла с Веслец сладкарничката На ъгъла с Буда Пеща и след нея голямата шкембеджийница старите трамваи и т.н. ит.н. Автомобилите бяха малко и движението спокойно.Днес е съвсем ,съвсем друго и по добре да го бяха направили с добра подложка и асфалт,Атмосферата ли? Тя е нова модерна.

43

Брадвата

преди 6 години

Да си такова и качеството е! Обаче фирмата прилапа едни парици. Всичко в цялата държава се прави не с цел бъдеще и качество, а с цел забогатяване в следващите 1-2 до 5 години. Единствено тъмно-зелените работят с цел бъдеще.

42

Анонимен

преди 6 години

красота!На такъв изтънчен и изряден ремонт и австрийци и германци ще има да завиждат

41

бг

преди 6 години

Стара София през 1878 г е имала 12х.жители Водоснабдявала се е от кладенци и извори и е била без канализация. Улиците са били с настилка тип "шопска кал" .Това ли искат да върнат защитниците на "Стара София"?Оставете законно избраната местна власт да работи без да се съобразява с прищявките на този или онзи.

40

Анонимен

преди 6 години

Тези строители,които си е избрала Фъндъкова са от 80-те%.Какво очаквате от д...ли?

39

pedalite от Спаси Со

преди 6 години

Спаси София - групичка *** финансирана от кръга на бившия кмет Мафиански. Непрекъснато ни ги натякват през медиите. Бонев е изгонен от Франция гастарбайтер, Борисов - избутал колеж за библиотекари. И двамата рабират от строителсво колкото баба ми

38

Валентин

преди 6 години

До Спаси София pedaliНе зная какво имаш предвид по разбиращи от строителство:1. Не е нужно да си корифей за да видиш повсеместната некадърна работа гълтаща милиони и прозивеждаща нищо2. Те строителите ако разбираха от строителство въобще нямаше да говорим и да четем подобни статии, а щяхме да ходим по нормални европейски тротоари.

37

вихрогон

преди 6 години

Крайно време е Йорданка да си ходи

36

Анонимен

преди 6 години

Разходете се и вижте как сложиха шахтите тези некадърници! Вместо бетонов пояс за легло в което да легнат металните винкели на шахтите , ги напляскаха направо върху пясъчната подложка!След първият дъжд пясъка ще бъде отмит, капаците ще хлътнат, а шахтите ще са пълни с вода!Ама от къде самоковската пръчка да знае как се прави. Само гледат да се налапат!

35

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимката имам чувството,че асфалта се е саморазлял върху паветата,което на практика е невъзможно,затова строителите много са се постарали.В друга държава щяха да им анулират договора и да платят неустойки,но в *** това не може да се случи,защото комисионите могат да проговорят и тогава става лошо.

34

Анонимен

преди 6 години

80 процента от софиянците ще останат без автомобили.

33

Анонимен

преди 6 години

Това,което виждам на снимката е безобразно.Трябва никога да не си се занимавал със строителство за да направиш такава мазня.От столична община спят ли или им е неудобно да санкционират своите.Къде е контрола и изобщо има ли такъв?

32

Анонимен

преди 6 години

Гледам снимките...., ми не ми харесва! Грозен преход, нащърбен. Ама в другите държави как го докарват, като по конец! Тия проекти, кой ги избира, така грозни и студени? В тоз стар град трябва да има подреденост и да лъха поне малко уют. Всички плюят по Русия, ама вижте тяхната столица!!! Московчани имат фейсбук на столицата си и там може да се видят много красиви снимки на Москва през различните сезони, през деня, през ноща! Хората си обичат столицата, а ние какво показваме..., бедствия и руини

31

АК-47

преди 6 години

До СъседНе само безобразие, това си е престъпление. Ало-ооо, Фандъкова, сигурно и в африканските държави кръстовищата не изглеждат така. Отврат.

30

Anominous

преди 6 години

Така ви се пада, ***! Продължавайте да гласувате за тираните си!

29

Анонимен

преди 6 години

Другари, въпросът не е в паветата, а в начина на поставянето им. Отидете и се разходете в Европа, във всички развити държави има много павирани улици, обаче паветата са поставени така, щото да издържат и двеста години. Откъде компетенетност в герберските фирми, където се наемат общи работници от борсата? Целта е да се откраднат парите. Да ви кажа ли защо никой не наказват? Заради КОЛЕКТИВНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ в държавната администрация, които ще си вземат едни коледни бонуси за нищо неправене.

28

Кривондел

преди 6 години

Уникално качество, на световно ниво. Гранитният цвят на паветата подчертава тъмното на асфалта и заедно преливат в артинсталация, която красноречиво да разкаже на идните поколения в какви времена сме живяли...

27

Съсед

преди 6 години

БЕЗОБРАЗИЕ!