40

Анонимен

преди 6 години

Както скромно казва подвластната на Герб прокуратура, "има някакво нарушение, но иначе всичко е точно". С обществените поръчки дадени от Герб на Пеевски също всичко е точно... Договорът на Борисов със свинските медии за отразяване на предстоящото българско председателство на съвета на ЕС, също е точно... Нали така? Всичко е точно. Точно е и последното място на България по скалата на корупцията в ЕС...

39

Анонимен

преди 6 години

Демек щерката не е свързано лице.Евала бе прокуратурата.Направо сте шампиони.

38

Анонимен

преди 6 години

Зависи...! За тебе и за мене, ще е престъпление...! Виж, ако човека е достоен офицер и честен човек, няма да е престъпление! Него, просто са го подвели и не е знаел...! :)Нямало престъпление от "общ характер". Което не означава, че няма престъпление. Ама то е от друг характер...! И така, до следващия високопоставен ГЕРБ-ер, дето ще прекара няколко милиона оборот, през фирми на роднини или на децата...! :)

37

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа, облажил се човека с някой и друг милион.То шефът му открадна милиарди и пак си е премиер, при това трети мандат.И най-обичаният от Еврохейовете. Дори се целуват с езици като отиде в Брюксел.

36

бг смешки 2

преди 6 години

*** не само *** ....и българите също си правят квот поискат .......то тва е проблема !

35

Анонимен

преди 6 години

Прокуроски умозаключения - клета майка България. За това в Румъния вече щеше да търка нара. И това престъпление (нарушение) е нищо в сравнение с тежката корупция в държавата, случваща се еждневно. Ако бяхме Румъния (или друга държава на север от Дунав) Николай Петров щеше да получи поне 1 годинка за уреждането на 1 милион. Това, че е бил добър лекар или добър министър нямаше да има много значение. Законите са закони за всички. Мани, мани, добре, че поне се задава европейска прокуратура.

34

BG СМЕШКИ

преди 6 години

държава няма ! но народа сам си е вионвен защото не е научен на ред и дисциплина ....груб е , арогантен е , завистлив е , *** е ..... за тва държавата е тотална *** .....народа е калпав - това е

33

Анонимен

преди 6 години

Чист е като сълза. Е, уредил родата с някой и друг милион, ама то си е законно.

32

Анонимен

преди 6 години

Може ли и аз да гепя 1-2 милиона и после да кажат , че съм невинен?!

31

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата казва това, което Бойко й каже да каже.

30

хората говорят и гле

преди 6 години

Искам да питам като в здравеопазването няма нарушения, как един директор на няква болница строи палат за 2 000 000 лева?!?!?!?!?! А дали е само един, да не се окаже, че един не е крал?!?!?! При нас никой корумпиран, при очевадното си охолство не може да влезе в затворя.

29

Анонимен

преди 6 години

"Няма данни бившият здравен министър Николай Петров да е извършил престъпление като директор на Военно-медицинска академия..."Ами наградете го тогава! А какво става с герберунгела-мафиот, генерал Стоян Тонев? Осъден ли е най-после или и него ще награждаваме...? Вижда се, че герб не само награжадава мафиоти-сумишленици, но и ги надгражда...

28

Анонимен

преди 6 години

Тая територия е време да се закрие ! Всичко живо вкл *** се чустват безнаказани и си правят каквото си искат. Никой не им прави нищо, карат както си искат, паркират където си искат. От какво да ги е страх, МВР и Прокуратура няма ! Възпитанието е много зле и....Ето го резултата ! Отвратителна за живеене територия, особено в София, където се е събрала всякаква ***.Ужас !

27

Анонимен

преди 6 години

Нарушение има. Престъпление няма. Ерго това е един почтен и достоен човек. За когото всички съжеляваме. Той също съжелява, ама парите няма да ги върне.

26

БГ Цацаратура

преди 6 години

Е да, той и Доган не беше извършил престъпление, като прибра милиони хонорар, а и Христо Бисеров с преводите от швейцарска сметка ....

25

BG СМЕШКИ

преди 6 години

do тва води липсата на държава и д719ржавност .....

24

Анонимен

преди 6 години

MADE IN BULGARIA ,

23

Анонимен

преди 6 години

Ей, тия герберасти долни не спряха да крадат - милиони, милиарди - нямат ги за нищо вече.Осигуриха си и правнуците.

22

Анонимен

преди 6 години

Абе лично аз не разбрах дали това корумпе от Партията н Суджуците върна откраднатите 1.5 млн лв на Българските данъкоплатци или не ?Май Тиквено-Прасешките медии пак изместиха центъра на проблема.

21

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са ни врагове, те са приятели на Русия - а ние вече скъсахме с православието.Нашите нови приятели са братята ни Турците и Еврохейския съюз.