17

Топ-юрист

преди 6 години

След като тая д-р Гагова е в шок показанията и не би трявало да се вземат под внимание. от съда. Делото е незаконно, свидетелите неадекватни и корумпирани. Цацаратурата да осъди съдията, а д-р Гагова да бъде освиделствана и прибрана на 4-ти километър.

16

това е факт

преди 6 години

Хора вия не разбрахте ли че ако сами не се оправите с този който ви е направил нещо лошо никой няма да ви помогне,полицията и съдебната система се подиграва с жертвите,помогнете си сами за да ви помогне и господ.

15

Анонимен

преди 6 години

Към 3. Не изкарвай лекари и учители светци, те също са агресивни. Отношението им към пациенти потякога е потресаващо, учителите и те също. Детето което почина от ритник в корема, учителката е скрила този факт, като е дошла линейната. Това нормално и коректно ли е? Трябва да има уважение и морал от всички. Това не е едностранен процес. В Германия е пълно с роми, защо не бият докторите. Знаеш ли какви римски гета има вече в Германия?

14

112

преди 6 години

Колко лева е една плацента

13

Анонимен

преди 6 години

Др Гагова в шок ха ха хаВижте и само "шокираната" нагла физииномия - показала му е среден пръст с усмивка и си го е получила.

12

Анонимен

преди 6 години

Болшинството българи подвиват опашки и навеждат глави, когато ги прецакват. Този път са сбъркали човека... Кофти ми е за него - дано се оправи и не само това, ами и да им натрие носовете на разните му законни несправедливковци!

11

Анонимен

преди 6 години

Вие осъзнавате ли като цяло какъв манталитет имаме. Отишъл и казал, че шефът на болницата е разрешил....къде по света ще отидеш и ще кажеш, дайте ми това, защото шефът каза Да. Така е навсякъде. Ясно е, че този човек не е добре, но начинът на работа навсякъде е много тежък, провокираш и архаичен. Иска плацентата, подписва се да кажем и му се дава на момента, защо не може, утре. Вместо да се търси начин всичко да е по-бързо и не предизвикващо, ние сгягаме възела повече.

10

Анонимен

преди 6 години

За туй като ще те съдят режи им главите, поне да знаеш за какво ето как дъдиите подстракавaт убийствата и насилието. Оставка на правосъдния министър.

9

Анонимен

преди 6 години

ТРЪГНАХА ДА КРАДЯТ ПЛАЦЕНТИ И ОТ сЪРБИЯ ПЛАЦЕНЕНАТА МАФИЯ

8

Шоп

преди 6 години

Ти си бъди лекарж, но защо ще крадеш на хората плацентите!Това не е нещо, което после може да се купи.

7

Анонимен

преди 6 години

Евала изкара им кирливите ризи на показ и сега го репресират червените *** от ГРОБ лекарите им вече и в Сърбия ги бият и задържат.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на Владо Плацентата не напразно е световен учен ако беше проста Тиква щеше да е министър, а не на подсъдимата скамейка Който се завръща в БГ да работи става жертва на Тиквата.

5

Анонимен

преди 6 години

Плацентата премиер само хора като плацентата могат да направят здравната реформа.

4

Анонимен

преди 6 години

Плацентата е трябвало да им изкърти и забъте малко ги е трепал, който краде плаценти завършва пребит. Отавка на здравния министър време му е и на тоя да си ходи и да не забрави да върне суджука.

3

Защо?

преди 6 години

В България стана повсеместна практика да биеш този, който ти помага. Това са лекарите, учителите, преподавателите в университетите, социалните работници.На почит обаче са свирепите, безжалостните, простите, аморалните, жестоките.Що за напълно загубил морал и ценности народ е българския? И защо стана такъв? Не икономика ни трябва, трябва ни първо нормален морал и нормална ценностна система.

2

лудост

преди 6 години

Се повече хора виждат че съдебната система е синоним на тежка корупция и източник на хаоса и беззаконието,но това не пречи там да получават огромни заплати и бонуси,хората недоволно а там доволни.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще има разбира се колкото осъдиха и оня дето ритна камериерката.