208

наблюдател

преди 6 години

Зад ЧЕЗ стоят Русия. Интересно дали Русия се отдръпва след като видя че не им вървят номерата.

207

Анонимен

преди 6 години

БГ-политици след 1989 г. работиха срещу националните ни интереси, спряха големи проекти в интерес на България.В най-бедната и пропаднала държава в целия ЕС.Къде са "умните и красивите " да протестират?

206

Анонимен

преди 6 години

България е изолирана вече от големите енергийни проекти, с мекушавата си политика сме презрени навсякъде, и от Русия, и от Европа , и от САЩ.Съседните страни ни мразят, Германия и Франция си гледат интересите, тоя ЕС е само на хартия, само Виктор Орбан се осъзна, ама къде акъл в наште ГЕРБ-ери.

205

Анонимен

преди 6 години

Един АЕЦ се прави за около 5 години.След 25 години може да се помисли за нов АЕЦ. Оборудването го имаме, нали?

204

Анонимен

преди 6 години

Преди с фалшиви новини ни хвърляха в лъжи и паника. Няма какво да се колебаете,щом е изгодно за България и Европа, пускайте бързо проектите на Първанов. Всеки си гледа интереса на държавата. Иронията е, че точно тези които търгуват, налагат спирачки,санкции на другите да не търгуват,ай сектир!

203

Васо

преди 6 години

"Този проект се ползва с безрезервната подкрепа на ЕК, ние получихме и финансиране, на базата на което в момента се извършва обществена поръчка с избор на изпълнител, който да изготви предпроектното проучване за проекта". Точно като в онзи стар виц в който двама евреи се готвят да правят бизнес с парите на трети евреин, а той не знае за това. Обаче нали едни пари ще усвоим и имитация на дейност на ползу роду ще създадем. А всички разбрахме, че матушката ни отсвири, като посредник за газта.

202

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21930 години живот за АЕЦ-Козлодуй, а после?След нас - потоп, така ли?А децата ни-няма да им оставим държава, нали?Типично БГ-егоистично мислене, затова изчезваме като нация, ясно е!

201

Анонимен

преди 6 години

Путин си даде Г3 на Ердоган.

200

Анонимен

преди 6 години

Козлодуй има още 30 години живот.ще надживее много от нас.

199

Анонимен

преди 6 години

Дания и Швейцария са на Запад , ние тука сме на дивите Балкани, нямаме приятели-съседни страни, само конкуренти и врагове.Сравнението ти е неуместно!

198

Анонимен

преди 6 години

След Турция газът пак ще мине през България.А хъбът е като пазар, идват, изкарват газта на тезгяха и се конкурират с цени. Путин няма да е монополист и ще страда...

197

анонимен

преди 6 години

Без АЕЦ-Белене няма евтин ток, мафиотските структури ще ни продават зелен скъп ток от ВЕИ-та.Времето на живот на реакторите в Козлодуй ще изтече, после какво правим?Турция строи АЕЦ с руски реактори, Румъния - с канадски реактори с тежка вода.Ние лапаме мухите , изместват ни от енергийния пазар, ставаме енергийна дупка на Балканите,ЕРП-тата са чужди фирми.Има ли кой да мисли между тия министри, питам се, явно-няма?

196

Анонимен

преди 6 години

А стига с тая газ бе, в Дания и Швейцария ни газови патоци има ни газови хъбове, па са сред най-богатите на света

195

Анонимен

преди 6 години

Не искате южен поток-купувайте руска газ от Турция.Не искате АЕЦ-Белене. Румънците нпаравиха АЕЦ с канадски реактори с тежка вода.Купувайте ток от Румъния и се сърдете на Кунева.Вместо да си оправим отношенията с Русия и пак да сме в ЕС, слушайте сенатори от САЩ и треторазрядни чиновници от Брюксел.Децата ви утре няма да ви го простят, че сте били малодушни и сте загробили България за няколко поколения напред.

194

Наивен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААМожеш ли да пишеш на нормален български език? Поне да може да се прочете нещо. А какво искаш да каже, и на правилен български да е, пак не може да се разбере.

193

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААто първо си оправете интернета в Турция па тогава мислете за електромобили и софтуер :)

192

Анонимен

преди 6 години

незнам що всички наши управници независимо от партията все залитат към руските проекти и газ, и все нищо непечелим от тях, и остави къде нищо непечелим ами и се набутваме с космически суми, толкова ли е сложно да проявяват малко акъл, неможе да продължавате да залагате на руснаците, от толкова проекти с тях досега нито един не е станал, най накрая вземете да вденете и не се занимавайте с тази феодална държава

191

нн

преди 6 години

Узряха, но късно. Загубите са необратими. Отказаха" Южен поток " заради САЩ и ЕС. Те и ЕС се осъзнаха, но късно, голям инат голяма работа. Правете АЕЦ Белене, веднага и не слушайте ЕС, ще стане както с природния газ.

190

Анонимен

преди 6 години

След Турция Ердоган ще слага надценка на руската газ, наистина бавно схващате, прав е професора .........................ужас, затъпели сте много с тия турски сериали !!!

189

Анонимен

преди 6 години

Няма българска енергетика, ГЕРБ-ерите я доразсипаха и разпродадаха на 100 %.Наистина ли загрявате бавно или сте родени глупави?