27

Анонимен

преди 6 години

България има бъдеще само с Русия в рамките на Евразийския съюз (ако ни вземат). Като член на ЕС вече 11 години ситуацията в България става от година на година все по-зле, а това което ни обясняват апологетите на ЕС и евроатлатнизма, че трябвало да мине известно време, да изчакаме 50-60 години и нещата щели леко-полеко да потръгнат са шметни-капели, сле 50 години няма да има ЕС.

26

Анонимен

преди 6 години

Ес провежда една много лоша политика на укрепване и утвърждаване на огромните мултинационални корпорации, за сметка на дребния и среден бизнес. Това неминуемо ще доведе до тотално преразпределение и увеличение на разликата между средна класа и малцинство супер богати. Ще изтрие всякаква независимост на средния бизнес, защото той ще бъде притиснат като конкурент на монополите.

25

очевидно

преди 6 години

излизането на англия която постоянно играеше контра на останалите 27 държави и имаше специални изисквания е много положително...залко само, че гърците не ги последваха. каталунците сами се отказаха виждайки опасността от икономическа катастрофа и изолиран еот ес.меркел е както боко...избраха ги не защото стават а защото са по-малкото зло а маркон който иска да реформира администрацията ...нормално ще има загуба на рейтинга...и там матряла е като нашият

24

юбералес

преди 6 години

ЕС е обречен да оцелее, защото нито предприемачите, нито работниците искат да губят 500 млн пазар, и да се ограничават само с националният си пазар. Всеки иска да продава повече стока или да работи на по-добро място. И няма как 5млн. немски войници да са изпратили 28 милиарда картички през ПСВ от западния фронт, освен ако са пращали всеки ден от войната по четири.

23

Анонимен

преди 6 години

България ще се смали до Люксембург ако остане в ЕС. Тогава Юнкер ще каже че се развиваме добре и сме настигнали неговия роден Люксембург.

22

Анонимен

преди 6 години

Очевидно минусите от брекзита са много повече от плюсовете, колкото и някой да вади съмнителни ползи. Каталуния я върнаха силово в "правия път". В Германия настъпи политическа зима след съмнителната победа на Меркел. Рейтинга на Макрон е по-нисък от този на Оланд, който пък едва го понасяха. Така че да се говори за каквито и да е плюсове от брекзита си е направо мaлoyмнo.

21

до 24

преди 6 години

е как от една страна казваш , че има диктат от брюксел а после обясняваш , че още не било централизирано??? щото ако не е централизирано както твърдиш то и сравнението със ссср е неуместно !!общата прокуратура ще засяга само едрите риби а ние в България имаме нужда прокуратуратъа да работи и на местно ниво.относно мюслитата....определено трябва да се поорежат някой права както и да се започнат регулярни полети разкарвайки камиларите...но признавам ще бъде трудно

20

Анонимен

преди 6 години

Неприятният факт е, че България за 10 години в ЕС, дори не тъпче на място, а върви надолу. Доказателство? Абонамента за последното място във временното класиране. Да добавя и усещането в повечето хора за влошено качество на живот.

19

Анонимен

преди 6 години

Европа си е Европа! Велика могьща а най вече спазва законите и правата на всички Европейци без да ги дели на Бьлари Ромьнци Шведи и тнт.... Обичам те ЕU.

18

до 15

преди 6 години

и кое от централното планиране на брюксел е изпълнила България ??? реформи на съд и прокуратура изисквани при всеки доклад от брюксел....няма реформи....борба с корупцията....няма такава...айде не обвинявай за всичко брюксел сякаш той по изборите избира *** които ни управляват....скапаният матрял ги избира.относно бежанците ...вече има отпор и всички разбраха , че това беше грешка...за това и крайнодесните партии са във възход

17

MNENIE

преди 6 години

Дойче Веле ?Тази *медия* още живее със *Студената Война* , и още се финансира от Сорос .Не вярвайте на нищо произведено от тези .

16

Циник

преди 6 години

100% поръчкова статия!Точно обратното е!!!След брексита се множат анти - евросъюзните настроения! Това са фактите - останалото са слугинажни лъжи, и опити за манипулация на общественото мнение!ЯРЪК ПРИМЕР - НАСТОЯЩАТА СТАТИЯ!

15

Хм

преди 6 години

Статийка от Дойче Веле плюс двама дежурни с0р0са за пълнеж. Скучна пропаганда в неделя вечер!

14

Анонимен

преди 6 години

Първата световна война се решава от армиите на великите сили които си разделят колониите. България губи и до днес защото няма нито армия нито политици.

13

Анонимен

преди 6 години

Да, обединена Европа е много хубава идея. Но за всички трябва да е ясно, че без Русия и противопоставяйки се на Русия, Европа само ще губи, и ще хаби огромен ресурс да поддържа това противопоставяне. Така мисля.

12

Анонимен

преди 6 години

Противопоставянето на европейци срещу европейци ще ви изяде главата!!!Това не е в полза на Европа!Деленето на по-европейци и по-малко европейци също е против интересите на Европа, всички европейски държави трябва да са силни икономически и социално.А в съседство имате богати ресурси от Изток, какво ви пречи,та се дърлите,това не е в полза на Европа.Вместо да се договорите и да ви върви бизнеса,вие създавате конфликти и то със съседите си от Изток,с които имате общ интерес и ресурсите са там.

11

мгс

преди 6 години

до 7 По съкращенията ще ги познае.И едно време и сега руските зубрачи пишеха със съкращения ВСВ (Втората Световна Война) и ПСВ Първата такава.Рудко ***, или се "путееш" може би

10

Морски

преди 6 години

Не знам за Европа,но в България все по-често се говори за предсрочни избори.

9

Анонимен

преди 6 години

Франция беше на страната на Германия след капитулацията. Заедно депортираха евреите. Те бяха съюзници през ВСВ.

8

до 7

преди 6 години

не знам какво е според теб е утопия но знам , че 51 щата ЗАЕДНО командват целият свят !! ако смяташ , че 7 млн България има някакъв шанс срещу америка,китай,турция ...значи са ти платили добре да тролиш