58

До Анонимен 49

преди 6 години

Примерът ти е удачен, но непълен! В САЩ един лекар може да практикува само в щата, в който има лиценз. Даже рецептата на лекар от NY няма да бъде уважена в СА, ако не е в компютъра на тамошната аптекарска гилдия. Кръгова отбрана! Сега хипотеза: как биха постъпили нашите власти, ако турска лекарска бригада цъфне тук и започне да преглежда в читалището български граждани от турски произход? Шах! Чакам отговори, разбира се, възпитани!P.S. Някой знае ли смисъла на думата "субституция"?

57

Анонимен

преди 6 години

Безобразие, разбира се! А не е ли безобразие такъв велик демократ като Едвин Сугарев да е само консул в някаква паланка Ниш? Та той е бил Посланик в Монголия, после в Индия, Хиз ексълънси, демек, доживотна титла! Такъв ценен кадър да бъде оставен на такова скромно поприще, на което, както виждаме, пак нищо не прави - неговата запазена марка! Извинете, увлякох се! Запазената му марка е доживотна гладна стачка или яка симулация на такава! Но той възкръсва и продължава! Чиба-а!

56

Прагматик

преди 6 години

определено е работа на ко4ината русия --- Га оплескат нещата в БГ винаги насъскват сърбите срещу нас

55

Анонимен

преди 6 години

Сърбия-не ходете там.Тя е руска ***,а сърбите още сънуват своята Велика Сърбия,маскирана,като Югославия.Сръбският националшовинизъм е още жив,омразата към запада и българите, лъжите на сръбските лидери,също.

54

Анонимен

преди 6 години

Лекари без граници (на френски Medecins Sans Frontieres, MSF) е международна, независима, медицинска хуманитарна организация, която осигурява спешна помощ на хора, засегнати от въоръжени конфликти, епидемии, липса на здравни грижи, както и на засегнатите при природни или предизвикани от човека бедствия. Основана е през 1971 г. от малка група френски лекари, водени от Бернар Кушнер. Нейният основен принцип е, че всички хора имат право на медицинско обслужване и тази необходимост е по-важна от националните граници.

53

Анонимен

преди 6 години

Лекари без граници (на френски Médecins Sans Frontières, MSF) е международна, независима, медицинска хуманитарна организация, която осигурява спешна помощ на хора, засегнати от въоръжени конфликти, епидемии, липса на здравни грижи, както и на засегнатите при природни или предизвикани от човека бедствия. Основана е през 1971 г. от малка група френски лекари, водени от Бернар Кушнер. Нейният основен принцип е, че всички хора имат право на медицинско обслужване и тази необходимост е по-важна от националните граници.

52

Анонимен

преди 6 години

В Сърбия да са чували за Лекари без граници ?

51

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте че няма друга държава на Балканите която е водила твърда антибългарска политика от векове като Сърбия. Не забравяйте че сърбите избиха цялата българска интелигенция в Македония и създадоха изкуствена нация надъхана с антибългарски лозунги и лъжи.Ако има политици в България в което се съмняеам не трябва да допускат Сърбия в ЕС преди Македония. Представете си ако Сръбия бе влезнала в ЕС преди нас.

50

asd

преди 6 години

Сърбе на върбе!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Тази омраза не е от сега.

48

Изрут

преди 6 години

Малко им беше коридора дето дадохме на НАТО, жалко че не им хвърляха ***! Затова сърбите изглеждат най-добре в близост до върбите с тънка нишка, която да ги свързва.

47

Анонимен

преди 6 години

Стана ми мъчно. На всякъде ни мразят. Трябва да останем единни като нация, на пук на всички мършляци около нас.

46

Анонимен

преди 6 години

Не ги разбирам нихилистите. Като не ви харесва България, хайде пътеката! Чакат ви с топъл хляб. ***!

45

Анонимен

преди 6 години

Господа ПАТРИОТАРИ. Сърбия напълно законно и правилно е арестувала българите. Просто хората си спазват законите. Това че България е разграден двор си е наш проблем. Я да отиде български лекар в САЩ и да почне да преглежда.Интересно какво ли ще му се случи ?За да лекува даден лекар в дадена страна трябва да получи разрешение от здравните власти.

44

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТърсят бедни българи в съседните страни, за да ги привлекат тук. Заради демографската криза и да осигурят балами да работят безплатно за увълчените чорбаджии, които реват, че няма кадри. Затова е цялото сноване в Сърбия, Албания, Украйна, Молдова, чак в САЩ ходиха. Работа на парче. Вместо да подкрепят българите в Бг с повишаване на доходите, те тръгнаха да събират просяците по света. Всичко е сметки, алчност, няма добри намерения. Политика.Докато гонят дивото, ще изпуснат питомното

43

Анонимен

преди 6 години

Сърбите имат 100 % основание да ни мрязат защото:-дадахме кородор на НАТО да срине Сърбия;-признахме мафиотската държава Косово-която се командва от албанската мафия.Сърдете се на БГ-десни политици, марионетки на САЩ и другите западни държави.

42

дядо Ванго

преди 6 години

Сърбия да не е кенефистанско всеки да си идва и да прави каквото му душа сака!? Ай сиктир!! Следващия път да им теглят и един як бой за изпроводняк!

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа си забелязал, че темата не е за Турция? Или целта ти е да отклониш вниманието от това, което правят сърбите?С какво Турция е показала, че е враг на Бг днес? С 500 год. робство, което не излиза от устите ви?Враг ли е Тр като държи стотици хиляди мигранти на територията си? Какво ще стане, ако ги отприщи всичките, знаеш ли?

40

Анонимен

преди 6 години

Цяло предаване бяха заснели по една от националните телевизии за българин, когото сърбите задържали на границата. Колко дни бил в ареста и сръбските полицаи се гаврели с него като го карали да изрече думите-"Аз съм сърбин". Обръщал се към какви ли не инстанции, никой не му помогнал, от българска страна властите изобщо не се намесили. Накрая го пречупили и той казал- ""Сърбин съм", без да е сърбин. В затвора всеки ден му напомняли, че е сърбин. Май още е там.

39

Анонимен

преди 6 години

България е заобиколена от врагове от всички страни.Ама тъпите демократи нарязаха ракети, танкове, разрушиха армията.Но Турция е най-големия враг на България, а не Сърбия.