97

погнусен

преди 6 години

Напълно отговорно мога да кажа, че мога да имам повече доверие в един бивш комунист, който си е останал такъв, отколкото като на този от снимката.Тия, които минават от партия в партия и уж си сменят идеалите (те реално нямат такива), са от най-дoлнитe подмазвaчи. Безкруполни и без грам достойнство хора. А такива реално ни управляват в последните 28 години.Тия като Спасчо са палетата, които господарите пускат да лаят когато имат необходимост от това.

96

Гошо

преди 6 години

"ГЕРБ води България към просперитет а БСП - към фалит" и следва името Спас Гърновски. Този Спас, който издекламира първите си стихове във възхвала на БКП като млад поет. Сетне хвалеше СДС и сега - ГЕРБ. Златни ти уста, Спасе! Продължавай да хвалиш нататък! Която партия хвалеше , все загуби...

95

БКП - СДС - ГЕРБ

преди 6 години

ТОЯ СЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ПРОЧУЛ С КРАЖБИТЕ СИ КАТО КМЕТ НА ПЛОВДИВ, ЧЕ ДОРИ СДС СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО И ГО ИЗКЛЮЧИ

94

Без име

преди 6 години

Като е така. Защо няма осъдени политици?

93

Анонимен

преди 6 години

Този тлъстуняк Спас е от онези хамелеони, които ако ще е на власт е готов да смучка и вувузелките на тези от ДПС. Днес, по стечение на обстоятелствата, си е заврял дзурлата дълбоко в тъмните и смръдливи части на Човека Слънце, Падишах, Крал на България. И миризмата не му пречи, вдишва ли вдишва, видимо му доставя удоволствие.

92

Анонимен

преди 6 години

Я Днес-а кажете нещо за поредния офшорен скандал, от който се разбра че Бойко имал 3 милиарда скътани за след като си подаде отново оставката като министър-председател...

91

питам

преди 6 години

Абе в ГЕРБ всички ли сте от уродливи по-уродливи, като тоя праслак.

90

Морски

преди 6 години

ГЕРБ води народа до мизерия,а бизнеса до фалит.

89

Шоп

преди 6 години

Гърневски си е прасе, но си е наше прасе- герберско. Той е и герой защото през 1989 г. се осъзна като член на БКП и поведе титанична борба срещу комунизма, не като други. Той е острие на ГЕРБ, заедно с Цвета и Десислава.

88

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален средноинтелигентен човек би се притеснил, ако точно Спас Гърневски започне да пее дитирамби за него. Защото пловдивският поет, с извинение, е стихоплетствал, възпявайки и Столетницата; със същия плам е редял хвалебствени думи и за СДС, та активността му в ГЕРБ направо е смущаваща. Не и за лидерите на управляващата партия - въпреки декларираната скромност от премиера, ние вече добре познаваме нЕкои черти от характера Му. :)

87

Разумен

преди 6 години

Над един милион починали само от 2009 до днес, над 2 милиона бедстващи с мизерни доходи и без достъп до лечение, това е от проспоритета

86

Анонимен

преди 6 години

клановете на бившата бкп днес всичките в парламента ,празнуват доволно и щастливо 10 ноември и явно има за какво, а гърневски си е суджук от където и да го погледнеш, а всички суджуци са влюбени в баце

85

Анонимен

преди 6 години

Ще има пържоли за Спас. И туба бяло вино, да не му присядат пържолите.

84

Византиец

преди 6 години

Този не разбира какво е просперитет. Поредна креслива откачалка.

83

приликата

преди 6 години

ФЛИНСТОУН...............

82

Анонимен

преди 6 години

България през 2006 беше в пъти по добре при управлението на тройната коалиция ,която беше превърната с една грандиозна кампания(с огромната подкрепа на някой американо-анадолски телевизии) в някакво митично чудовище.Те не бяха цвете но това което направиха герберите не е правено от нито една партия от прехода досега.И това не е разказ от кръчмата а го знам от човек който работеше такава работа, която му даваше достъп до комуникация и с браншове и със служби.

81

Шоп

преди 6 години

Гърневски все пак се е осъзнал, ако и да е бил навремето комсомолски активист. То тогава беше забранено да си друг активист освен комсомолски. Но А тези, клоито и тогава, и сега, са роби на Кремъл, оправдание НЯМА.

80

дело на БКП

преди 6 години

До Тато из ПравецФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Анонимен

преди 6 години

До Червените милионериЧе гербавите какви са бе *** виж го и тоя на снимката пръв лиза ч на зад ници по онова време и сега пак е същия.

78

густо-майна Филибето

преди 6 години

До АнонименДЪРТ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕНКЛАТУРЧИК И СЕДЕСАР НА ГЕРБАДЖИЯ СЕ ПРАВИ