46

4epa

преди 6 години

N E MOJE BEDNITE DA KRADAT OT BOGATITE !!!!!!! DARJAVEN ZAKON E BOGATITE DA KRADAT OT BEDNITE 4REZ BANKITE !!!!!!!

45

жеко

преди 6 години

тези са единствените в държавата които си вземат заплатата когато искат )))

44

Анонимен

преди 6 години

"Според Кокинов тримата в крайна сметка ще се предадат, тъй като никой не е по-силен от държавата."Не знам дали държавата ни някога е била толкова безсилна, колкото е в момента. И не става дума само за тези обири, а за всичко, ставащо в нея.

43

Анонимен

преди 6 години

Само полицията в Сапарева баня не се е събудила от големия взрив.

42

до 43

преди 6 години

Мога! По времето на народната ти милиция престъпления имаше достатъчно...но беше "неудобно" да развалят имиджа на светлото ни щастие! И така - в новините изобщо нямаше криминална хроника! Дали са обрали инкасатор...или каса на ТКЗС се замиташе под килима...сакън да не изложим рая! Аз добре си спомням как надрусани синчета на партийни величия изнасилиха известна телевизионна говорителка, и я хвърлиха през терасата - такаче не ми я хвали Народната ти милиция

41

Moda

преди 6 години

Moje utre partiini klubove i cherni partiini kasi...

40

Анонимен

преди 6 години

Точно Кокинов да коментира въпросите за престъпността...хайде, няма нужда!!!

39

до 39

преди 6 години

По време на НМ тез дето буйстваха бързо спираха да бустват и бяха 1 на милион. Като си отворил темата я ни кажи защо в гетата в САЩ полицията се страхува да влезе и защо всеки американец има по 3-4 пушкала ? 1 не е ли достатъчно от какво толкова се страхуват в ''прекрасната'' си държава ?

38

Един

преди 6 години

Добрутро, ще се сетите! Индивиди с по 20+ присъди си джиткат на свобода. Ако трети път те осъдят за едно и също престпление нека присъдата е до живот. Имал си шанса да се поправиш, но не си го оползотворил.

37

до 33

преди 6 години

Канада, Франция, Холандия, Финладия, Швеция, Норвегия никой ли са според теб ? Само дрогаюр *** не бркай изборите със соцалина система или капиталистичека ситема а Исландия има ли смисъл да отваряме дума Я по-добре ти ни кажи защо капитализма се налага с бомби и го наричат демокрация ?

36

лудост

преди 6 години

Странно е лица който закриляха мафията и те грабиха страната сега да дават акъл!?

35

до 37

преди 6 години

Да бе... по времето на Народната ти милиция...банкоматите се прескачаха!По т*пата ти логика в САЩ трябва да има супер малка престъпност...понеже полицията е облечена във власт и респектирана!Да...ама не!

34

Анонимен

преди 6 години

Тези бандити са избиратели на дон суджуци и затова не ги търсят даже. партийна политика

33

the Ghost

преди 6 години

Е как преди 1989 хората имаха респект от НМ?p.s. за тези които не знаят, това не е Heavy Metal, а Народна Милиция !

32

палячо

преди 6 години

Точно това лице да говори за безнаказаност и лесни пари е цинизъм,той беше на висок пост в прокуратурата точно когато се разграбваше страната и бандитите си правиха каквото искат и той нищо не направи.

31

Анонимен

преди 6 години

Кокинов не е ли и той за пандиза? Поне заради това, заради което вече не е прокурор.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСъгласен съм , капитализма не е най-добрия обществен строй. Кажете ми , защо социализма никъде не се задържа .

29

Анонимен

преди 6 години

Точната квалификация е: ПЪЛНА ЛИПСА НА ДЪРЖАВНОСТ

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, а нещо за рушветите по високите етажи на властта айде да не се отклоняваме с некакви банкомати каквато властта такива и бнкоматите.

27

:)

преди 6 години

Дори да ги хванат, полицаите вече се изложиха брутално. Всяка полиция по света щеше вече да ги е хванала тези пернишки селяци. Това не са някакви спецове, а най-обикновени диви айдуци с по 1 грам мозък в главите.17:0 за полуграмотните павиани. Полицията определено трябва да се срамува.