17

Гробокопач

преди 6 години

До Визитна картичкаЧерпаклия чорбарин. Истински еничарин!

16

Анонимен

преди 6 години

Тоя още от сега гледа като **-***-н.Представям си го как ще гледа след месец-два, когато Вождът поиска и неговата оставка.Досега бяха профани и крадеха милиони.Тоя е професионален крадец и ще "усвои" милиарди.Той цял живот това работи - да краде пари от Хазната и да маскира кражбите си.

15

МНЕНИЕ

преди 6 години

Този човек е бита карта още преди десетки години .Вижте му кариерата - роден 1955 година , завършил Карл Маркс и специализира в Америка и УНСС (не се посочва този период защото е дописан в CV-то нелегално) , Иван Костов , Царя .Човека е вече яко в Корупцията .

14

Жокер

преди 6 години

И защо финансист ще става министър на здравеопазването? Ами екс-министър Ненчев също е айляк. И той разбира здравните въпроси не по-зле!

13

незаменим

преди 6 години

Доказателство, че правителства и министри се редат отвън.

12

Наивен

преди 6 години

Вече е ясно кой ще отговаря за финансите на здравеопазването. Сега остава да се назначи и някой, който да отговаря за здравеопазването.

11

Анонимен

преди 6 години

И за какво имаме Правителство и НС, след като Борисов еднолично решава всички въпроси в държавата, при това без да има необходимия за това капацитет.Ами да ги разпуснем, поне ще спестим доста милиони от заплатите им, готвачите, секретарките, шофьорите и заплатите и постоянните бонуси, които си гласуват.

10

Анонимен

преди 6 години

"Официално: Борисов предлага Кирил Ананиев за здравен министър." Абе, я си пишете направо: "Борисов НАЗНАЧАВА Кирил Ананиев за здравен министър". К'во ще го усукваме. -:)

9

Анонимен

преди 6 години

Номер 1 що не го триете с тоя език на омразата???

8

Анонимен

преди 6 години

Заглавие: "Официално: Борисов предлага Кирил Ананиев за здравен министър".В текста: "Правителството предлага зам.-министъра на финансите Кирил Ананиев за министър на здравеопазването".Смешни сте в навеждането - Правителството е Борисов, така ли, или обратно - (Само) Борисов е правителството?

7

Анонимен

преди 6 години

Не го познавам, но физиономията му е на червен номенклатурчик, от тези дето след Десети се пребоядисаха за да могат пак да продължат да крадат и при новите си господари.

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо ГЕРБ постоянно предлага за министри някакви силно компрометирани личности.Може би това е тактика на Тиквата, гениалният стратег от село Банкя, генерала от Кофо-помпаджийските бригади.

5

Циник

преди 6 години

Как да кажа..... дреме ми на *** - кой ще е здравен министър!

4

Анонимен

преди 6 години

Поредния герберастки крадец на пари за здравето на българите.Давам му да изкара до Нова година.

3

СОЦИАЛИСТ ЧЕРВЕН

преди 6 години

БСП ПАБЕДА НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2018! ПА БЕ ДА!

2

Анонимен

преди 6 години

Доказан през годините крадльо.Пасва идеално на ГЕРБ.Ако си плаща редовно Тиквата може и да го остави и догодина.

1

Визитна картичка

преди 6 години

Кой е Кирил Ананиев ?Хамелеон от класа, но винаги до Държавната хранилка и до кацата с мед.Комунист при Тодор Живков,Социалист при Жан Виденов,Седераз при Иван Костов,Гербераз при Тиквата.Но винаги, винаги, до ла-ПАЧ-КАТА.