6

Анонимен

преди 6 години

Два пъти се ваксинирах преди около 25 години и двата пъти се разболях от грип. После спрях да се ваксинирам и за последните 22 години пак 2 пъти се разболях, като знам и коя точно жена ме зарази в автобуса. Откакто спрях да ползвам градски транспорт преди 12 години, нито веднъж не съм боледувал от грип.

5

Нетипичен аптекар

преди 6 години

Ваксините могат да бъдат много опасни. ако се поставят в неподходящ момент, когато имунната система е отслабена, напр.при стрес и др. Човек трябва да е АБСОЛЮТНО ЗДРАВ и пак не е добре да си вкарва изкуствено вируси в тялото. По-добре да подсилва имунната система чрез натурални средства: витаминни комплекси, ехинацея, бъз, пчелен клей, рибено масло и толкова други имуностимулиращи средства. Така организмът организмът се справя сам.

4

Анонимен

преди 6 години

Медитация и напълно освобождаване от всичко негативно и целият стрес, плюс препрограмиране на подсъзнанието, не съм боледувал от години, ваксина ще си бия, хахха.

3

Мислеща

преди 6 години

За да се докаже колко процента от дадена ваксина е ефикасна, трябва от 100 ваксинирани души /сравнително близки по възраст, соц. статус, условия на живот и други фактори/ да бъдат изложени на зараза, и тогава да се види какъв е процента на заболеваемост сред тях. Това не се прави. Как да се разбере, дали всички ваксинирани са били изложени на зараза и дали са се разболели?! Трябва просто да повишаваме защитните сили на организма /т.н. имунитет/ с природни средства и да избягваме обществ. места

2

Бандит

преди 6 години

Няма нужда, благодаря! Бийте си Вие,професоре

1

zeus

преди 6 години

С толкова антибиотици в месото не ни трябват никакви ваксини :)