13

Бойко

преди 6 години

завещанието на ГЕРБ, отворено след 40 годиниБранете суджука и давайте пари поръчки само на роднини и съученицимене ми е мил народа, ама по-мило ми екакво ще каже Меркел и Брюкселняма вече петолъчкаДол обара Данчето Фандъчкадано сте купили 6 апартаментакато Цветанов абонамента

12

Анонимен

преди 6 години

Хейтърите и русофобите - осъзнавате ли че всъщност тези завети са писани от вашите дядовци, бащи? Или от тях също трябва да се отречете?

11

упадък

преди 6 години

До АнонименКак да живее комунизма с ***, чиято родина е СССР.?

10

Анонимен

преди 6 години

На турците тръбите за газта им ги прекараха руснаците безплатно. Можеше на нас. Ама ние ревнахме: не щеме руски газ щото сме евроатлантици. Сега си заврете бананите където слънце не изгрява.

9

Анонимен

преди 6 години

Ами да бяхте предложили нещо по-добро от предишния строй и сега нямаше да им се насълзяват на хората очите при спомена, че са живели по-добре. И то много по-добре!

8

народна поговорка

преди 6 години

Дружбата си е дружба - газта и нефта с пари!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Посланията са от времето когато все пак в Лом се е строяло и надграждало а не се е рушало и едва ли някой тогава му е хрумвало че Б-я ще се правърне в една обезлюдена страна , а дали посланията ще са да съхраним българо-съветската или българо-европейската дружба показват само едно никога не сме били независими -най-малко сега .Нямаме национална идентичност и самочувствие

6

Анонимен

преди 6 години

Тия от Нато най-умеят да си пилат ноктите. А Тръмп вече каза, че им спира издръжката. Кви ще ги дъвчат да го мислят.

5

Анонимен

преди 6 години

Червените пидираси и тогава и сега са един модел - тогава в БКП, сега в Герб. Фурнажийски лопати. Всичко опира до авантата. Тогава разчитаха на кражби и аванти от БКП, сега шуробаджанашката армия отиде в Герб. Много удобно. С за пред света - евроатлантици.

4

Мултикултурен

преди 6 години

Отдавайне сили и знания за славата и могъществото на РодинатаГолям смях! България е член на ЕС! Натовската авиация ни пази, България е член на най-мощния военен съюз НАТО!

3

Анонимен

преди 6 години

то цяла България е вързала и ще цъфне кога познайте .

2

Анонимен

преди 6 години

Да живей КУМУНИЗАМА!МретеСУРУСИ!

1

Анонимен

преди 6 години

навеки, сърпичуци, обаче СеСеСеРа вече го няма, сега има федерация, значи - 80 процента от беловласите ломски матроси трябва да бранят българо-федеративната дружба