16

Анонимен

преди 6 години

Този политолог или е спал на течение или живее в друг свят. САЩ са вече нула. Китай е икономичезки номер едно а Русия военно е номер едно. .

15

GUNCHO

преди 6 години

TC NEMA

14

:))

преди 6 години

САЩ държат синджира,ама козата я няма!

13

Анонимен

преди 6 години

К`во кормило, бе.Филипинският президент напсува най-вулгарно Обама пред пълна зала на международна среща.Ким и Мадуро показват среден пръст на Тръмп, в Иран му се подиграват.То няма вече елементарно уважение и страх, те за кормило говорят.

12

Анонимен

преди 6 години

За да има спокойствие психиатрите изучават един похват за отношението си към пациентите си. Винаги се съгласяват с тях. Така се прави и с пияниците.

11

Анонимен

преди 6 години

до ами сегаМи те украинците купуват от САЩ въглища на тройна цена, а въглищата САЩ ги купуват от Донецк.

10

ами сега

преди 6 години

Международен журналистически екип публикува разследване в което с документи се доказва че американската компания която снабдява някой Европейски страни с втечнен газ,купува газ от Русия от пристанището Уст-Луга,на Руската компания-Сибур,и го продава на Европа на тройна цена!!!санкции а....

9

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ са просто съвременният еквивалент на нацистка Германия и ще свършат ,като старата !

8

Анонимен

преди 6 години

САЩ държат кормилото, ама само него. Колата е заминала вече без кормило.

7

Анонимен

преди 6 години

Може и да си бял, но явно не си нормален, щом подкрепяш Тръмп. Дори американците не го искат.

6

ognyanz

преди 6 години

Светът за кратко беше еднополюсен след разпада на СССР, но това време вече отминава. Американците вече сами разбраха, че нямат ресурси за да се намесват с въоръжена сила навсякъде, дори и да използват и контингенти от сателитни държави.

5

Анонимен

преди 6 години

Одговора е твърдо НЕ те и без това го държат

4

Анонимен

преди 6 години

САЩ са окупирали кормилото отдавна и Близкият изток е разбит и сме на прага на трета световна война заради терориста - окупатор САЩ.

3

ШибиРиби

преди 6 години

Много тежи мнението на родните политолози... тежи като чувал с камъни на врата на данъкоплатеца. Александър Стамболийски добре е раздавал мотики кирки и лопати на такива като тоя ама са му видяли сметката. Седят по цял ден по офисите чоплят си носа и мъдрят мисъл след мисъл. Файда никва

2

Анонимен

преди 6 години

Тия младата вълна политолози са доста плоски в разсъжденията си. САЩ влезе в изолация, защото световния капитал отдавна изнесе златните си авоари в Шанхай, Хонг Конг, Сингапур и Москва. Американски президент след Бай Дончо може да бъде абсолютно всяка компрометирана личност. Американците плюха на интституцията президент и няма да се учудя ако сменят скоро време формата си на управление.

1

тръмпеномер1

преди 6 години

Много ясно, че всички нормални бели хора подкрепяме президент Тръмп.