72

А бе

преди 6 години

До от сидниАав$тралияАко всичко това дето го пишеш е вярно-то няма да имаш време да киснеш по форумите.Виж,за едно ти правя евала-когато започне войната ще си сериозно облагодетелстван-в Австралия и Нова Зеландия радиацията ще е най-ниска!Докато в Северното полукълбо ще е АД!

71

Факт

преди 6 години

Освен всичко друго,тоя мавзолей носи и пари,които значително превишават разходите по него!По света е пълно с иначе безполезни сгради(и високопоставени хора),но те носят приход!Какво би била Великобритания без кралската институция?Милиони няма да посетят Лондон,ако я няма!Има и друго измерение-примерно Наполеон не е направил нещо много по-различно от Хитлер,но я се опитайте да го извадите от Пантеона!Путин си знае работата-Ленин не пречи на никой,от който зависи избирането му,а му носи +10-15%!

70

Анонимен

преди 6 години

В Русия има различни политически идеи ,които си имат последователи.Редно е масата от атейсти-комунисти за които Ленин е вожд и идол ,да си го приберат в някоя партиина централа или в дома на Зюганов, и там да му се кланят .Иначе сега мумията е ,още един повод за разделение на руснаците и нищо чудно,ако и се случи терористичен акт,ето Рамзан Кадиров казва,че не й ,е мястото на Червения площад.

69

Анонимен

преди 6 години

До 71 и 62 Вие въобще прочетохте ли статията?В нея се казва ,че РПЦ иска да се погребе тялото,но и тя не може да се наложи. Путин използва мумията за политически дивиденти.

68

от сидниАав$тралия

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРсмешнико, затрупан съм от работа, проектечета си вървят по планирания тайминг, някой от тях са с говърментско участие от Канбера. Минал съм всички проверки за сигурност, за да движа проекти с държавно участие, това е изискване на Канбера. Освен това някой от бизнесите ги прехвърлих на доверени и близки хора, ставам финансово красив с всеки изминал ден, разхождам се сред кристално чисти плажове и се гмуркам в един уникален подводен свят.По3драви панелна мишко

67

Х ДО 62-РИ КОМЕНТ

преди 6 години

СИНОДЪТ ИМ СИГУРНО Е КАТО НАШИЯ-ПЪЛЕН С ЧЕНГЕТА.ТОГАВА ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ...

66

х

преди 6 години

НА 8-9 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ НИ ЗАВЕДОХА В МАВЗОЛЕЙ В СОФИЯ-НЯКЪДЕ ОКОЛО 1959 ГОДИНА.ВЛЯЗОХМЕ ВЪТРЕ.ХЛАД,СУМРАК И МУМИЯ!!!ОЩЕ МЕ ПОБИВАТ ТРЪПКИ-ВСЕ ПАК БЯХМЕ ДЕЦА ТОГАВА,А ВИЖТЕ НА КАКЪВ ОБЕКТ НИ ЗАВЕДОХА В СОФИЯ.ОТВРАТ!!!ТРИДЕСЕТИНА ГОДИНИ ПО-КЪСНО В МОСКВА ИСКАХА ДА НИ ВОДЯТ ПАК В ТЕХНИЯ МАВЗОЛЕЙ И ГРУПАТА ОТИДЕ.КАГЕГОРИЧНО ОТКАЗАХ И НЕ ОТИДОХ. НЯМА ДА ЗАБРАВЯ УДИВЛЕНИЕТО НА ГИДА,СИГУРНО ЧЕНГЕ ОТ КГБ-ТО ИМ. В ОНИЯ ГОДИНИ АЛ.ЦАНКОВ БЕШЕ"КРЪВОЛОК". НЕДОУМЯВАХ КАК ТАКА ЩЕ ЛОЧИ КРЪВ...БЯХМЕ ДЕЦА.

65

Анонимен

преди 6 години

Щом и 100 години по-късно зорошите вият на умряло, значи Владимир Илич си е свършил перфектно работата.

64

Анонимен

преди 6 години

Да, мястото му е на червения площад. Във Враца, баце, да изкараме и ниа некой лев от туризъм. ;)

63

Анонимен

преди 6 години

Докъде могат да стигнат извращенията болшевишки....да ходиш да се кланяш на труп донесъл толкова страдания и смърт на народа ти! За сетен път се убеждавам, че руснаците са стадо едър рогат *** , и само от плетен камшик , и нагайка разбират!

62

Анонимен

преди 6 години

стига ни занимавахте с тия руски простотии.всеки ден по 5 статии за впутин и рашия,селяния,дивотия,дебилен сайт

61

ХРИСТИЯНИН

преди 6 години

Да живее християнството! Смърт на ЛЕНИН и неговото наследство!Смърт на тия изчадия жидови! Хасарски! Агенти на Ню Йорк! Руснаците са все още *** народ управляван от тринадесетото племе!

60

Баба Ванга

преди 6 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

59

Анонимен

преди 6 години

Щом руското православие разрешава да се кланят на мумии, да лежи.

58

Анонимен

преди 6 години

Православните руснаци намират за съвсем православно да се кланят на трупа на човека който е избил милиони руснаци.

57

Starija hush

преди 6 години

Toa evreiski diktator e sram za Rusia.Nikakvo pogrebenie da bade izgoren momentalno.

56

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До от сидниАав$тралияТебе те е яд че в аустрейлиън не ти дават работа понеже си чуждоземец никакъвец и си се принудил да работиш самостоятелно без възможност за забогатяване освен да переш килимите на хората във Newtown и Ashfield нещастEн мишок

55

от сидниАав$тралия

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНе знаех че на документите за статут му викат "гражданство" в твойте среди. Ахтунг да не се изпуснеш пред миграционите че ще те пратят обратно в "царския дворец" пълен с арабски "шейхове".Който иска да заповяда на Премиер стрийт, 4км от Операта след харбър бридж в дясно, аз съм като Левски тук, ако пИчеля, пИчеля за цял народ. И ставам все повече финасово красив, но съм скромен както Ботевпо3драви мишко

54

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия. Слава на Владимир Путин. Преродилият се Ленин.

53

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До от сидниАав$тралияТочно така! Изпълзях от царския дворец в който живея. Хубавото е че до месеци взимам швейцарско гражданство така че ахтунг да не те срещна ;) Моли се ден и нощ да не те срещна че може да ти е за последно....