17

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДПС и оня мyхъл Карадайъ са бесни, че изгубиха ролята си на балансьор в политиката... - браво на обединените патриоти, че излязоха по-умни от десните - обединиха се и иззеха тая роля от турчулята... - следваите избори, кокато и СДС-рите поумнеят и се обединят ролята на БСП и ДПС ще намалее значително...

16

ама балона шсъ пукне

преди 6 години

Има ли още наивници, които да верват, че тия са десни антикомунисти и пр. Те са си просто едни по-добре охранени другари. Колкото до благоденствието им: 1. Населението продължава да намалява. 2. Инвестициите се сринаха. 3. Продължава обедняването на всички, които не са свързани с властта. 4. Държавата си връзва за сега бюджета, но по безкрайно абсурдни начини: хвърля милиони български граждани на чси-та, измисля си куп нови такси, увеличава старите и пр.5. Доходите?6. Заетостта? ...

15

Анонимен

преди 6 години

Толкова *** фитка рядко е върлувала в родната политика!

14

Анонимен

преди 6 години

Ох! На агнето майка му се опитва да мисли!

13

Aнонимен

преди 6 години

Ами те гербаджиите са мноого прости, начело с Еднокнижният.

12

Анонимен

преди 6 години

Цветооо,научи ли Пекин на коя държава е столица,***?

11

тая не е наред

преди 6 години

пак за магистрали и спортни зали говори !!! какво общо имат спортните зали с благоденствието на хората ?? по-добре да оборурват повече училища например с компютри...лаборатории ...да развиват неща които ще помогнат на учениците в намирането на работа . а герб са също толкова разточителни като бсп...защо постоянно увеличават бюджетните разходи,дефицита и заемите??

10

Бибитко

преди 6 години

Няколко хиляди недоволни лекари, сестри, пенсионери, учители на Орлов мост и вдигам кръвно, подавам оставка и се крия в правителствена болница.

9

keke

преди 6 години

Цвета Пекинската патица от Виетнам кефи.Ко стана С Георг. Младо жребче,а?Скоро Валерката Прабългарина ще иска да го смени.Много се натиска там. Убавица тъз Цвета еи.

8

Анонимен

преди 6 години

Тази научи ли коя е столицата на Виетнам или още се мъчи? Политики тръгнала да ми прави!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Практиката показва че единствения който може да поиска предсрочни избори това е Бойко,достатъчен фактор за предсрочни избори е по един или друг начин да го убедят него за това.Не казвам че е добре това, но казвам че е възможно.И на практика правено вече.

6

ист

преди 6 години

Нормално е ДПС да се задейство по нареждане на БСП.В БСП са офицерите вербовчици, а в ДПС са агентите на терен от бившата ДС.Дисциплината строго се спазва във възродената ДС на Живков.

5

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен3Едва ли, приятелю. Този път Бойко ще държи здраво властта, и ще си припомним сцени, гледани преди време пред парламента , или по-на скоро-на изборите в Каталуния. Защото знаят, че изпаднат ли от каручката на власста, този път няма да им се размине.

4

дали е майтап, но

преди 6 години

най-голямото подобрение на живота на хората е спасението от съвместно управление на бсп+дпс! Всичко останало, като магистрали, доходи, съседски взаимо отношения и други са екстри.

3

Анонимен

преди 6 години

Разсъскала се герберка, че то освен да съска, друго и не може.

2

Анонимен

преди 6 години

Време е Герб да изтече в канала.

1

Един от Северозапада

преди 6 години

Интересно, а Герб какво направи, за да се подобри живота на хората извън партията и обръчите им от фирми?