21

Румен

преди 6 години

кво се хабите да коментирате?вижте долу на сайта,глупавите картинки и станете милионери!и ходете където искате на скиp.s. ... тук ,тези които пускат "новините" ,затова напускат ...кликат на танцуващата котка и хоп по 300 000 долара почват да печелят на седмица

20

Анонимен

преди 6 години

Долу Цеко от Алеко!

19

Анонимен

преди 6 години

голям виц!

18

Анонимен

преди 6 години

фалшива новина тип "дано да се хванат балъци на въдицата и да дойдат у нас на почивка", иначе най-добри са условията и най-евтино е във Франция да се карат ски. Нашите курорти са прекалено скъпи за малкото писти и съоръжения, които предлагат. Това не пречи на ски мафията в страната да плаща луди пари, за да рекламира с подобни изявления в чужбина...

17

Иван Димитров

преди 6 години

Къде мога да видя графиката? Може и сайт да ми пратите, от където сте направили копи-пасте, за да прочетем оригиналната статия. Благодаря."Най-скъпо на любителите на ските ще им излезе в Австрия, Франция и Швейцария (виж графиката). "

16

dami

преди 6 години

Вчера швеѝцарският наѝтиражен вестник Tages -Anzeiger /4.11.2017.стр.11/определи Витоша като номер едно в зимните курорти на базата цени-услуги." Само на 10км. центъра на София с неѝните ресторанти ,хотели и др. Витоша е номер 1.Недостатък е дължината на ски пистите ,само 22км."Нямало пари за реклама,ето я рекламата на ход са Фандъкова,Ангелкова и всички останали от които зависи да не останат само статиите.

15

Анонимен

преди 6 години

До 13дедо ти Гошо да е търсил сметка не тези дето са ограбили парите за пенсии преди 20 години, когато не е бил дядо. Другите държави си разкараха *** - Гошо реши че като гледа по телевизията как младите скачат на един площат и всичко ще е наред.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе всичко ни е 6. Защо да нямаме ски курирти?Други народи гледат със завист и се юрват от къде ли не за да покарат ски в България.Сега, че точно Витоше не е мястото е ясно, но за софианците пък Витоша е удобна, близка и достъпна. Ей го къде е.

13

до 11

преди 6 години

На Дедо Гошо да му вдигнете пенсията.Толкова глупости за нищо.

12

Vail, CO

преди 6 години

Че планини имаме- имаме. Ама чак ски курорти...айде малко по- скромно.

11

ЗзЗ

преди 6 години

До 2значи по логиката ти:-Дедо ти Гошо може да няма пари и за самолетни билети. Дай тогава да затворим летищата а?-Дедо ти Гошо може да няма пари и за автомобил. Нека затворим всички сервизи и оставим хората на пътя-Дедо ти Гошо може да няма пари за салам - затваряме всички кланници, забраняваме животновъдствотоИзобщо всичко което дядо ти Гошо не може да си позволи с пенсията, да бъде премахнато. То бива бива глупости но чак се уливате.

10

Анонимен

преди 6 години

С тези ниски цени в София, само талибани могат да си го позволятА шопите ше гледат Витоша от балкона, ако имат изглед.

9

Анонимен

преди 6 години

На витоша е за тези които обичат да се обличат в ски екипировка и да висят по опашките с по едно селфи за бука.

8

Анонимен

преди 6 години

До 7 от 5Каквото съм искал да кажа, съм го казал. Това че ти нямаш капацитет да го асимилираш си е твой проблем.

7

от 2 до 5

преди 6 години

Абе ти сигурно не си помирисвал ски, не знаеш къде е Витоша, не знаеш "Лалето", "Стената", какво точно искаш да напишеш?

6

Анонимен

преди 6 години

Давайте статия за Дионтей Уайлдър как смля от бой тази сутрин единственият човек който не беше нокаутирал в кариерата си- бившия световен шампион Бърмейн Стивърн. Уби го още в първия рунд. След мача:Джошуа, обвявявам ти война. Приемаш ли моето предизвикателство? Вече чакам толкова дълго, аз знам, че съм истинският шампион, защото съм най-добрият. Готов ли си да го провериш? Светът иска Джошуа - Уайлдър. Без повече криеници и извинения. Дай дата, не се чуди, каза още Уайлдър.

5

Анонимен

преди 6 години

До 2ските са за "белите хора". Вас кой ви излъга че сте за там? Хората ви казаха - няма Еврозона, нам Шенген за вас. Вие не зацепвате. Европейската комисия отказа да изпълни закона и да въведе реципрочни визи за САЩ заради това че те искат от българи. Вие пак не зацепвате. Ми като сте глупави, ще сте и бедни

4

Анонимен

преди 6 години

А кои точно писти имат предвид на Витоша.. като повечето от години не работят.. а на Лалето опашките през уикенда са космически

3

Анонимен

преди 6 години

Германците като им е все едно и на мен ми е все едно, че на тях им вс едно.Този сайт е български, ние живеем в България не живеем в Германия. Да ми напишат тогава какво мислят медиите в Гана по въпроса.Какво ме интересува?

2

Анонимен

преди 6 години

Една минимална българска пенсия и може да си позволиш 1 ден на Витоша. Дедо Гошо си представям как събира цела година пари за да може да отиде 1 ден на ски.Шото било много ефтино разбийш ли.