9

Анонимен

преди 6 години

Заемът е ясен 90% към ОПГ-то останалите 10 за медиите.

8

Анонимен

преди 6 години

Бутнете грозните соц.блокове и ни постройте къщи за ваша сметка ! - и без това сте Световна банка ,бълха Ви ухапала.Ние ще бъдем щастливи а Вие морално удовлетворени !

7

ликвидатор

преди 6 години

До Анонимен 7За селската ти къща се е погрижило Постановление 208, ти нея не я мисли..

6

Анонимен

преди 6 години

По-добре в дървена къща в гората, отклкото заем от св. банка. Така им кажете... Тия циркови номера ги знаем вече.

5

Анонимен

преди 6 години

значи проблема не е в жилищната, а в цялостната икономичекса политика, защото и аз имам наследствена къща от дядо на село, но подходяща работа нито в селото, нито в най-близкия град, затова и аз в София. Оправете политиката по региони и с удоволствие бих си живял на село :) и не ме мислете за жилище. Не трябва много според мен, ако млад човек получава заплата от 1000 лв на село или в малък град биха у били достатъчни.

4

Онзи

преди 6 години

Цяла сутрин повтарят,че сме първенци по собственост с недвижими имоти. Преди кризата се раздаваха кредити само срещу усмивки. Съответно много жилища заминаха. Това е най-големия трън в оЧото на европееца- че си живеем в собствени домове,въпреки микроскопичните заплати !

3

Анонимен

преди 6 години

СБ не прави нищо без пари! Колко ще струва тази "помощ" ?

2

Харе Кришна

преди 6 години

Ашна Матема ви е подготвила ламарини за покривите, като в Мумбай.

1

Анонимен

преди 6 години

Като чуя Св. банка и се сещам, че една от точките на Ран-Ът беше да се сведе до минимум собствените жилища. След като след некоя и друга година ви гътнат панелките, Св. Банка ще ви се притече на помощ с атрактивни заемчета, де и правнуците ще ги връщат.