111

гост

преди 6 години

Никакви пари ,да се върне задължителната служба,че какъв войник е той ,ако няма премии ще стачкува- голям смях това не е армия ,а сбирщина от пухльовци ламтящи за пари.

110

анонимен

преди 6 години

А за колко работят младите полицаи? Трябва да има и квотен принцип за всички етноси в България.

109

Бас Тун Чо

преди 6 години

Изпиха кръвта на народа и за кво да дават вече пари на полиция и армия. Но за лош късмет дядо господ не спи. Баба Ванга каза направи добро и го хвърли в реката, направи зло и чакай.

108

Анонимен

преди 6 години

"Според министъра негативните коментари вредят на самочувствието и достойнството им."Каза Кракачанов.Вицепремиерът Валери Симеонов разкритикува решението на част от летците от авиобаза "Граф Игнатиево", които в последните два дни отказаха да изпълнят учебните си полети. Според него действията им могат да се определят като национална измяна, но подчерта, че изказва мнение като бивш военен, съобщава "Фокус". Та какво беше това"Обединени патриоти"?

107

Наблюдател

преди 6 години

Тези 608 са база, въз основа на която се определя заплатата.Изобщо в Бг много от хората които квичaт се опитват да пробутат базата като за заплата, а всъщност заплатите са им 2+ пъти по-големи.

106

Анонимен

преди 6 години

Как кой? Ами азКато се пенсионирам защо де на ходя да работя нощна охрана някъде и след това да ходя да спя на поста на байряка. Ще си докарам що годе среден европейски доход

105

Trolland Dump

преди 6 години

Какво се е завайкал, все едно само на военните заплатите са ниски. Ш, алоу, я виж тия дето бачкат за минималната? Трябва цялостна политика за вдигане на доходите в страната, а не така на парче - днеска на учителите, утре на полицаите, вдругиден на военните...Едно умно управление, ще се старае бизнеса да се развива, за да плаща по-големи данъци(и да има пари за по-големи заплати в държавния сектор). Ама нейсе, те мъкнат едни суджуци, до там им стига мозъка!

104

Анонимен

преди 6 години

Всички съседни страни(без Македония)имат по-силна армия от БГ-армия и при един евентуален военен конфликт ще ни смачкат.Най-голяма е опасността от юг-Турция и Гърция-вечните врагове на България.

103

Анонимен

преди 6 години

Велика е била БГ-армия само в миналото, за съжаление, сега БГ-военни изпълняват поръчки на НАТО, а БГ-войници умират за чужди интереси по мисии в Афганистан и Ирак.

102

Анонимен

преди 6 години

Велика е била БГ-армия само в миналото, за съжаление, сега БГ-военни изпълняват поръчки на НАТО, а БГ-войници умират за чужди интереси по мисии в Авганистан и Ирак.

101

Кой ще се хване...

преди 6 години

.. за тези пари? Едва ли ще е този, на когото 500 лева за докторантура са му предостатъчни!;)

100

Анонимен

преди 6 години

Веднага давам птговора, същите които стават и полицаи, обикновенно са ***, и за нищо друго не стават, освен за сладка службица, малко пари, но далавера все ще излезе от някъде

99

Анонимен

преди 6 години

Не си прав, за новоназначен са точно 608. А сега си представи за тези пари да даваш през ден караул. Как да си го представиш като ако те оставят през ноща в гората ще полудееш. Да уточня, гората не прилича на парк

98

нн

преди 6 години

Я, не ни прави на амсалаци. 608 и още половината от добавки, в армията дал господ. Това е истината. Работа като работа, отговорна като много други.

97

Анонимен

преди 6 години

Мъдри хора пишат тук, разбрах че нямаме нужда от нищо армия, полиция, пожарна, газов поток, АЕЦ. Това е политиката разделяй и владей, а хората са с промити мозъци.

96

Анонимен

преди 6 години

аз пък др.виждам - няколко млрд. харчат за армия а дават по 600лв заплати ?!? къде е разликатааа ?

95

*

преди 6 години

Днешното време много ми прилича на тарикатлъците на цар Петър,дето Божо певеца припада по него!

94

гражданин

преди 6 години

При такъв министър кой ще иска да е войник. Министър агент. Зам. министър председател осъден. Хора какви хора ни управляват. Отговорност, морал не говори нищо за управляващите.

93

д-р Дрее

преди 6 години

ЗАКРИВАЙТЕ АРМИЯТА СМЕШНИЦИ.

92

До Пенко Травеститя

преди 6 години

С тези пари 10 млрд. , като прибавим Бази , Мази , Вази и така нататъка не по 2000 - 3000 , а по 10000 - 15000 -20000 - 50000 лв. и нагоре та в Евро и Долари . И много други работи и екстри . Не е за завиждане , че дори и елементарна сметка не могат да направат , че искат и още , а па че не познават и парите , счетоводители и финансисти ли немат , те и другите решения така ги взимат .