40

Аз там

преди 6 години

Тук що тупане в гърдите беше за увеличението на пенсийте средно с по 30 стотинки тая година ...Много се краде в някои държави явно ...

39

пенсионер ама българ

преди 6 години

Преди време нашият премиер ни заплашваше "...да не станем като Гърция...". *** нека станем г-н Борисов, моля ви, направете го!

38

Анонимен

преди 6 години

И в Македония, Босна, Черна Гора, Албания и т.н.

37

Анонимен

преди 6 години

А 7 млн. българи получават по-дебелия! А сега пресметнете кои живеят по-добре!?!

36

Веселин

преди 6 години

оххххх да ама нашата родина много бедна...ние сме с 100милиарда БВП а те са с 500милиарада

35

държавата да раздава

преди 6 години

Протестирайте бе! Искайте пари. никой копче не може да ви каже,че държавата нямала, имате гръцкия пример. Ще намери. Във фалирала Гърция раздават по 2000 лв за коледа. Искайте същите пари-но за всеки, а не за държавните чиновници само. Не ме интересуват откъде ще се вземат. както и Гърците, не се интересуват от къде-но им се раздават. На калпак, наготово, срещу нищо.

34

Анонимен

преди 6 години

Еее,за нашите 20 евро и се чудят дали да отрежат тези с пенсии от 150 евро месечно ,че са богати!

33

Анонимен

преди 6 години

Сега ще прекарат през цедката най-бедбите пенсионери и ще им подхвърлят по някой лев да заблажат по коледа.Останалите да се оправят сами.Ама щом тия трохички ви задоволяват,бих казал и те са ви много.В друга държава подобна гавра нямаше да търпят.

32

истината

преди 6 години

С работа се оскотява. В Гърция-бонуси без работа. на *** и мюслитатат, дошли в Германия-пожизнено по 800 евро-защото имат професията "бежанец", безплатна квартира, във великобритания безработни със социални помощи идват на море в България за по 2 седмици. Добре живеещите хора не работят. А харчат. Има си кой да плаща-виждате.

31

Анонимен

преди 6 години

Ааа,що,бе?И у нас ще се раздават,обаче не на всички,а само на държавната администрация,която е 350 000 души.Бая лапане ще падне.А останалите да духат супата.

30

до 32

преди 6 години

Абе помним комунистите при тройната коалиция какви ги свършиха. В Гърция пари се раздават, щото Германия плаща. Докато дойчовците плащат, бонусите в гърция ще са безкрай.

29

Анонимен

преди 6 години

В същото време ЕС отпуска 800 милиона евро на Гърция за просрочени задължения.Хитрите византийци пак се уредиха и не им дреме за задълженията.Нали има кой да дава.

28

искаме пари за колед

преди 6 години

Предлагам да организираме масова подписка за раздаване на всеки безусловно по 460 лв за коледа. Аргументът,че е невъзможно -не минава. Аргументът,че неизработени пари не се раздават-не минава. Аргументът, е няма пари за нищо-е лъжа. С работа-живееш в бедност. С пари наготово-се повишава стандартът. Пример-Гърция. Можело и пари-срещу нищо, можело и да се раздават пари "на калпак", и виждате-с работа пари не се изкарват, с работа оскотяваш. Щом фалирала държава раздава, значи и богата България

27

Анонимен

преди 6 години

Ще отида да живея в Гърция.

26

раздавайте пари!!!!

преди 6 години

ИСКАНЕ: Настояваме на всеки в България да се раздадад безусловно по ...1 МРЗ за коледа.Виждате-скромни сме-не по 2000лв, а по 460 лв. Фалирала Гърция с 500 млд дълг раздава по 1000 евро кеш безусловно, нека в богата България да се раздадат по-малки суми-по 460 лв на всеки-безусловно. Явно с пестене и дисциплина не се постига висок стандарт. Висок стандарт постигаш-като харчиш пари, които не притежаваш. гърците и го доказаха. Нищо страшно не става, ако харчиш на поразия, напротив-живееш добре.

25

Анонимен

преди 6 години

От 18 години българските "управници" не могат да купят 5 бойни самолети, не могат да построят ядрена централа с 2 реактора, не могат да построят 1000 километра магистрали! Пари със сигурност има! Виждаме в Гърция къде отиват парите - делят ги по равно и ги паздават на хората. Въпросът е в България къде отиват слесд като не се строи и не се купува нищо?

24

делски тарикати

преди 6 години

Като имат милиард за раздаване този милиард да го дадат на кредиторите. Дължат 500 милиарда, нека да платят 1 петстотин част от дълга. Все пак е нещо. Не може да дължиш колосални суми, и да раздаваш чужди пари-на кредиторите.

23

ДО ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТ

преди 6 години

"Сещам се как Преди десетина години Едно правителство на БСП и ДПС похарчи милиард и половина бюджетен излишък само за две седмици преди Коледа без конкурси и обществени поръчки."Прав си,ама да добавя,че това се прави и сега всяка година преди приключване на бюджетната година.Виж какъв излишък обявяват,пък после търси къде отива.Няма да откриеш.

22

Бат Бойко

преди 6 години

Секи уикенд или празник 2-3 милиона българи отиват в Гърция. Немали пари. Виж кви магистрали съм направил...Тука гледам не може да намериш свобдно място в кафенета и ресторанти. Магазини, стоки... сичко пълно.Пенсионерите, е са па им увеличихме пенсиите с 25%. На гърците да са им увеличавали пенсиите? Не.Стабилност, асфалт и стиропор, това са приоритетите ни.Международното положение стабилизирах. Глей са кво е на Балканите. Немци и швейцарци ни завиждат.

21

Анонимен

преди 6 години

Горките гърци,докъде се докараха.Да разчитат на едни келяви 1 000 евро за Коледа.