42

Lina

преди 6 години

Тази женица не я слуша главата и това е! Пак се подиграва със себе си - полата пак от миналото е дошла, но е прибавила и някакви джувки, подобни на лигавник. Защо толкова се пъне? Задължително ли е да я харесваме, толкова, колкото тя харесва себе си? За стила - една жена или има усет( изразяващ се в правилен подбор на дрехи, или допуска да го превръщат в ... това от снимката. И последно - за съжаление на женицата фотошопа спасява само в конкретната ситуация, в действителността ще си бъде десъ.

41

Анонимен

преди 6 години

Една първа сама от която не можем да се срамуваме, а как ни резилеше тетка Мара Желева...

40

Хи-хи

преди 6 години

Фотошопът е голяма работа.

39

Ставри

преди 6 години

до Десислава"От откровение към унижение" , не е мисъл на Чърчил , но е актуалнаНе очаквайте обществото да ви се възхищава , защото у българина все още са заложени морални остатъци и той не възприема човек, който няма личен морал да проявява обществен такъв.Затова ще е разумно да се разредят изявите ви в преса, фейсбук и пр.За ваше добро е.Умишлено не се обръщам с уважителната форма" Ви".

38

ха ха

преди 6 години

...Успехът това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг...___От секретарка,до любовница и съпруга.гОлЕм ентусиазъм.

37

Анонимен

преди 6 години

...30г.познанство ...започнал да идва в къщата им....Значи бившия и съпруг Свиленски, депутат от БСП с 30 годишни еленови рога-БРАВО на другарЕте.Те така е в политиката -шуробаджанащина а сега уж се борят с нея.И е крайно време Десислава да проумее че само медийте се интересуват от нея за да си запълват пространството,а не българите като цяло.За българите тя е само туристката до пилота развалил семейството си с две деца.На каквито и външни шпакловки да се подложи винаги ще остане такава.

36

Анонимен

преди 6 години

Сайта Сегодня е най-големия приятел на президентската двойка и най-вече на първата дама.

35

Анонимен

преди 6 години

Тази защо цитира Чърчил? Чърчил е бил враг на България. Негово е било решението София да бъде бомбардирана дълги месеци. Без нужда, просто за да ни тероризират. Много мъдра, няма що!

34

Анонимен

преди 6 години

Госпожата е ясна..., намерила е своят начин да се изкачва по стълбата на живота - от един мъжки...на друг...и това й носи отлични резултати. Ще обиколи света на наша сметка. Предишният поне не ни натрапваше сметките на бившата си вече жена!

33

Българин

преди 6 години

Браво на Радева. Жена от народа.

32

Анонимен

преди 6 години

Ех, мъко, мъко журналистическа! Някои нямат ум за 5 стотинки, а искат да слугуват на силните на деня и да печелят Защо ни занимавате с ..., когато имаме толкова сериозни проблеми!

31

Velinski

преди 6 години

Тия ми напомнят на една случка от преди 09.09.1944 - "ние го пращаме по партийни дела ,а той с другарката В... отишли да се мандръсат .

30

Анонимен

преди 6 години

Браво!

29

Деса дългата

преди 6 години

До АнонименТази жена като президентша ли се изявява или като някоя шоу звезда.--------------------Като шоугърла!

28

Анонимен

преди 6 години

"..той беше по потник и къси хавайки..."

27

съдия

преди 6 години

Те си се боцкат от години, но БСП-то тайно го разведе и веднага ожени, преди да се кандидатира, защото не може президент от БСП да не е със здраво комунистическо семейство.

26

Анонимен

преди 6 години

Тази жена като президентша ли се изявява или като някоя шоу звезда.

25

шнурзажурналята

преди 6 години

Що не се разровите в личния живот на Баце, да видим дали ще ви го има сайта утре

24

Врабчето

преди 6 години

До Деси-гургулица Ако злобата и зависта имаха почивен ден ти щеше да полетиш като черна гарга.

23

Анонимен

преди 6 години

Синусоида, а не синосуида.