57

Анонимен

преди 6 години

Суджук Паша пак невинен, пак няма да подава оставка, чист като капка герберска пикня....

56

Анонимен

преди 6 години

Депутат от ГЕРБ е съдружник във ф-*** ""Юнион ивкони",чиито автобус катастрофира онзи ден крй Ямбол.Същата фирма има 29 акта за нарушения,но въпреки това вози хора и не за пръв път прави катастрофи.Айде сега да видим има ли чадър над депутатската фирма?

55

Анонимен

преди 6 години

проф.Петров дръжте се за суджука на брат ми.Той ще ви спаси и ще ви даде още обществени поръчки. Не се притеснявайте проф.Петров всичко ще се замете и ще се оправи.Брат ми ще поговори и с прокурорите.Дръжте суджука на брат ми проф.Петров

54

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕННО ,НО ТВЪРДЕ ПАГУБНО ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. УМНИ ХОРА МНОООГО ,НО ДАЛИ ВСИЧКИ СА ТАКА АЛЧНИ И ЛАКОМИ КАТО Д-Р ПЕТРОВ ,И НЕГОВИТЕ ЗАЩИТНИЦИ.НАЛИ ТОЧНО ТАЗИ ЛАКОМИЯ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И ПРАТИ МЛАДИТЕ, УМНИТЕ И БУДНИ ДЕЦА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ТУК НЕ СЕ ЖИВЕЕ С ТАКИВА АКУЛИ !

53

Даскала

преди 6 години

Каката на Бойко изглежда и харесва ситуацията в страната и затова застава на страната на крадеца!Това са роднините ,защитават те защото тяхната мрежа е част от мафията обхванала България!Борисов е много слаб премиер и никой не очаква от него , че ще се залови да скъса с шуробаджанащината!За борба с корупцията на него и на ум не му минава да направи нещо!Според него вероятно който е на власт трябва да краде , затова си е избрал главен прокурор по свой образ и подобие!

52

Анонимен

преди 6 години

Наглостта,дебелоочието и чувството за безнаказаност са пуснали пипалата си освен във всички етажи на валастта,вече и в роднините им.Корупцията се превърна в законен начин на управление,а липсата на адекватна съдебна власт бетонира статуквото и ни превръща в джунгла,в която силните на деня мачкат и грабят с всички средства,без да има кой да им се противопостави.

51

Анонимен

преди 6 години

"Да си началник е временно " каза сестрата на вожда . Временно ,временно колко да е временно .... вече 10 години мутри на власт . Ако мога да перефразирам старата комунистическа мантра "Тая власт с кръв ( с неразкрити поръчкови убийства )сме я взели и с кръв ще я дадем "

50

Анонимен

преди 6 години

Дръжте се корумпета!Има кой да ви защити.

49

Анонимен

преди 6 години

Много съжалявам, 2009 гласувах за тези крадци ГЕРБ.

48

Анонимен

преди 6 години

"Главният суджук на републиката"....хаха това е готино

47

Анонимен

преди 6 години

Ако беше по-умна,щеше да си замълчиш.Защото подкрепата за корупцията е като участниците в нея-и тоя,който дава и тоя,който взема са еднакво виновни.Това е началото на края за"Непобедимите"-3.

46

Анонимен

преди 6 години

г-жо сестрата на , да, вас приближените ви лекуват бързо и качествено ,любезно и грижовно ,но за обикновенния човек изобщо не е така - Майка ми и Баща ми умряха на по 60г в мизерия,унижение,болка и подигравки !

45

До 49

преди 6 години

До СТРАНДЖАТААми, че то става въпрос за времето, когато НЕ Е бил министър. Отново на държавна болница, съдействащ на зет си (дори и без брак) да печели поръчки за милиони.Предполагам, че и зетя е само фиктивна фигура във фирмата, а приходите от нея отиват при въпросния екс министър.Да позная ли и защо все още нямат официален брак с дъщеря му? Точно, заради такива като теб...да ги оправдават, че уж не се по знавали.Айде, стига герберски обяснения! Писнали са ни!

44

Бандит

преди 6 години

Да видиш ти.,...

43

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАА бе той не е бил тогава министър, ама е бил шеф на военна болница, а дъщеря му е била главен секретар в министерството демек заместничка на Москов.

42

пипи лянка

преди 6 години

Алу, да не сме българи, да ми лееш измишльотуни. Айде знаем се и кое, и как става у бегето

41

Анонимен

преди 6 години

Според премиерската сестричка,щом е специалист му е простено да краде,да захранва близките си с поръчки за милиони и да не подлежи на съдебно преследване.Сестричке,и брат ти ли така постъпва?Ти само за удоволствие ли работиш?Казваш ли ни,че кражбите и корупцията,щом си на власт са законни?

40

Анонимен

преди 6 години

Аз такованката ,да питам де ? Какво стана със снимката на Икебаната ,дето била Нинова ?

39

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Когато момчето е спечелило конкурса... - "мнимият му дядо /нямат брак/ още не е бил министър... - още нещо?...

38

Дон

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЗащо не участва зет му по поръчки в други болници ,а само в тази?Има още двеста болници,като е толкова добър с офертите не би имал проблем.Така се изгражда мафията на белите якички...когато другите са виновни с най голямата строгост на закона,когато наште крадат всичко е законно.