47

Анонимен

преди 6 години

Бойко бил дебел,Борисов не е дебел,той е едър мъж обаче каскети какво мислите за тая на снимката,ОШЕ ЕДНА КОМУНИСТКА СТРАДАЩА ПОД ГЕРБЕРСКИЯ ГНЕТ ахахахахх,явно добре и се отразява на телесната маса да е жива и здрава другарката еди коя си!Не сте силна опозиция,ИСТЕРИЧНА ОПОЗИЦИЯ СТЕ и то ПО ЗАПОВЕД ОТВЪН другарко еди коя си,не мога да помня на всички главни другарки имената КОРНЕЛА ВИ Е ЕДНА И НЕЗАМЕНИМА ахахахахаха......

46

мнение

преди 6 години

Гербаджиите са много лесни за отстрел. Където и да се погледне навсякъде е корупция. В тези дни доста журналисти ще си създадат име изобличавайки един или друг гербаджийски хайдук.

45

Анонимен

преди 6 години

ХахахахахахааааАгонияяяяСилна опозиция били....ХахагаЖалки сте бе !!!

44

питане

преди 6 години

Някой знае ли кога е именния ден на господин Борисов? Днес или утре?

43

до българин

преди 6 години

Много точно и правилно си го на писал това е истината.

42

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

41

Анонимен

преди 6 години

Честит празник тикви и кратуни! А утре свалете страшните маски, стига това да не са истинските ви муцуни!

40

Анонимен

преди 6 години

При управлението на партия ГЕРБ България стана първа в света по смърност на населението.

39

бай ганьо

преди 6 години

БСП СА ЕДНА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ, ДОНЕСЛА НИ МН СТРАДАНИЯ НА НАРОДА НИ ПРЕЗ 1923-1946Г ПОСЛЕ ДО 1989Г. ТЯ И СЕГА НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.

38

Б.Б.

преди 6 години

НА КОЛЕНЕ НАРОДЕ !

37

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

36

Анонимен

преди 6 години

Бандитска паpтия Геpб!

35

Шибан Яков

преди 6 години

Само така ! Мачкаййй Герб мачкаййй БСП ! Е*ете мамаму на народа ! *** много пак за вас ще гласуват :) Ох господи защо не ме богопомаза и аз да стана депутат от тия две партии да си напалня гушата както трябва ! Ама не се знае :) и това може да стане ! Златен народ ! Бог веднъж на хилядолетие създава подобен народ ! Благослови боже тия които се възползват от даровете ти ! Да вземам милиони и да казвам че живея в таванска стая ...и народа ми вярва ! Слава богу , дай боже !

34

циркаджии

преди 6 години

Вехти номера от селски вечеринки!И тия си въобразяват,че лъжат Европа!?Ама това могат,това правят!

33

ТКЗСетата страдат

преди 6 години

хъшове, замислете се. Менторът на ГЕРБ му е дигнал мерника. Далаверите невървят и ментора иска или коалиция или нови избори.Вижте на бесепашкиа конгрес казаха "искаме нови избори",а една камари дни преди този конгрес ГЕРБ бе натискан да дава сериозни постове на бесеписти. на улицата никой не иска избори, и пък Бойка да предлага на БСП постове.изводът е един БСП са усетили че голямата *** иде и че иска да джвака пюре от тикви и да нощува в некакви 6 апартамента

32

Анонимен

преди 6 години

БСП плюе по Герб и обратно за да си вдигат имиджа. И двете са партии на комунисти, които с медийни и електорални хватки елиминираха истинската опозиция. Сега опозиция няма. България дръпна силно - назад! 27 години тъпчем на място. Средния стандарт е почти същия като при Тошо.

31

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

БСП девиз- "кражбА и това е"

30

изнервен

преди 6 години

До 34. Ами да живее ДПС! Или искаш Марешки? Може и Барекофф.

29

Анонимен

преди 6 години

БСП не е силна опозиция. ГЕРБ са кофти партия.

28

Байфидан

преди 6 години

Хе-хе, каква опозиция може да бъдете, бе лузъри? само се занимавате с махленски клюки, интриги и мръсотии. Напротив, никой не ви взима вас на сериозно и затова се изнервяте. Губите вече и в най-затънтените градчета и села. Жалки смешници.