25

Анонимен

преди 6 години

Николай Петров не е бил разследван, защото дъщеря му работеше като секретарка на Москов и го информираше за проверките

24

Анонимен

преди 6 години

А същата тази дъщеря, чиито любовник е прибрал милионите при еврейчето Петър Москов беше началник на политическия му кабинет.А за фирмата - не е ли престъпление, ако се дават поръчки за милиони на фирма без регистрация по Булстат, без регистрация в НАП и без регистрация по ДДС.

23

Анонимен

преди 6 години

защо ли? защото се отчита на КОЙто трябва, да не мислите че тия милиони са само за него? държавата се източва ежеминутно по всякакви схеми! освен държавните пари се източват и европейските!

22

ВМА

преди 6 години

Николай Петров-беше заместник на генерал Тонев. Измъкна се невредим досега от всички скандали, успя да се пребори за това Мутафчииски да поеме ВМА, стана здравен министър и понеже си е кокошкар по природа започна да дава разни поръчки на зет си. Питайте във ВМА за него!

21

Хипстър Многознайков

преди 6 години

А бе,Лудото Пепи от предния мандат някой помни ли го,да ме светне какво стана с разследването за отровните ваксини.За един приятел питам.Споко и този с новото разследване ще го забравим до 6 месеца.

20

тиквата

преди 6 години

Защото е комунист . Още в Библията е описано... Моисей води евреите през пустинята 40 години! Защо ли? За да умрат и последните помнещи робството! И Господ му казва, че в Обетованата земя ще влязат тези дето на излизане от Египет са били деца - момчета били неспособни да носят оръжие и жени /момичета/ непознали мъжко легло! Защото нов живот с хора помнещи робството неможе да има.

19

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Защото когато *** ОТКРАДНЕ сума по-малка от 16 милиарда лева ( в случая "само" 1.6 милиона лева) това се приема за НОРМАЛНО от Цацаратурата!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

18

Анонимен

преди 6 години

И в най - деребните общини в общинския съвет е луда корупция. Можете ли да си представите за какво става дума в парламента? А в институциите на Европейския съюз? Не си правете илюзии. Де що е политик живее на гърба на бизнеса и на олигархията, защото те са най - платежоспособни. Никога няма да тръгнат да защитават вашите интереси срещу олигарсите.

17

Хах

преди 6 години

И вие щяхте да постъпите като него , но не сте имали такава възможност. Още повече ,че в този случай не е нарушен законът. Не се правете на големи светци по форумите

16

Темида

преди 6 години

До АнонименЧестно от хора като теб дето обвиняват дадена партия ми призлява. Честно ли си мислите, че не са заедно и не си пият ракията партииците без значение от коя партия са? Справка като си гласуваха "квотата" във висшия съд имаше абсолютен консенсус!!!!!!!!!!!ШОКККККККПросто е почти колкото е *** народа. Щом няма синдикати хората се организират само в социалните мрежи (нали е модерно) КАКТО СЕ ОРГАНИЗИРАХА ЗА ЦЕНАТА НА ТОКА!!!!!!! и излизат да изринат СЪДА!!!!!! Там е проблема!!!

15

Съдията

преди 6 години

Имам син, става за зет. Търся тъст да дава поръчки. Син ми не подбира дъщеря ли е, жена ли е - все прави деца. Оборотен и стабиУен.

14

ВМА

преди 6 години

Николай Петров трябваше да бъде разследван още около предишния скандал с Дерма Прим/Астра. Не знам как е възможно договорите които бяха продължили да съществуват и по негова време да не доведат до подвеждането му под съдебна отговорност. Дали над него не е бил разпънат политически чадър? Изключително интересно е че вестниците на Делян Пеевски при сегашния скандал го бранехе!

13

Анонимен

преди 6 години

В цялата държава е така... вие ако знаете какво крадене е в Ямбол и кмета им от ГЕРП! Това нищо не е ,онзи краде много повече..и въпреки че е осъден на всички инстанции пак е кмет!

12

Анонимен

преди 6 години

Много *** крадец .ама много

11

Анонимен

преди 6 години

Бащата на внучето не му е зет / роднина / ! Както Кърджали ! Абе ГЕРППП !

10

Анонимен

преди 6 години

Дали България е кралство, феодалство , царство или режим Северна Корея , щом управлява СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , техни престъпници няма да бъдат разследвани .

9

Анонимен

преди 6 години

Дайте му адреса ние народа да го раследваме.Никой няма да го намери в киселина

8

Темида

преди 6 години

Вече и дете няма дъщеря му от "приятеля си"....лека полека ще се окаже, че те даже не се познават с момчето дето е печелило поръчките. Важното е наказания да няма. Нали народа е *** могат да си го лъжат явно и нагло без последствия.

7

Анонимен

преди 6 години

Иначе добре се усмихва гербераският крадльо. Също като Фандъкова.

6

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ няма ли пак да се разграничат от избора си. От поредния си провал.