19

ТHE Патриот

преди 6 години

публициста му го е посъветвал да избере по-малкото зло да се изкара по-добре гей отколкото педофил :)

18

До 17

преди 6 години

Защо ако някой твърди, че е Наполеон го прибират в психиатрията и започват да го лекуват?А друг твърди, че е жена и му устройват паради, тупат го по гърба и му викат: браво?

17

Jj

преди 6 години

Мммм, това отдавна се знаеше :) Радвам се, че се е разкрил - няма нищо срамно в това и се надявам, че скоро дори няма да се налага хората да се разкриват, просто, защото никой няма да го възприема като нещо ненормално. Жалко за сексуалното посегателство само...

16

Анонимен

преди 6 години

В Холивуд ставаш известен или като си лека жена или обратен/бисекс или по етнос (от чуство на вина ) .Разврата , силата на парите и егоизма движат Святата Гора (Холи Ууд).

15

Анонимен

преди 6 години

малко по малко, всичко ще си кажете.добре, че има интернет. преди не ви виждахме кирливите ризи, но вече всичко си идва на мястото. очакваме скоро бум на педофилски разкрития и между политиците.

14

Анонимен

преди 6 години

11, как да знаеш? На никой гей не му пише на челото "гей". Това, че го познаваш, не означава, че трябва да ти споделя с кого си ляга.

13

Анонимен

преди 6 години

Личи си му. Още като го гледах по филмите ми е минавало през ум.

12

г

преди 6 години

Преди в махалата нямаше роми-гейове ,а сега се понавъдиха доста като чувам по 17-20 годишни гейчета ,о времена ,о нрави ! Еми то всички ТВ само за правата на гейовете приказват и младежта в "маалата" навярно е решила да опита и това нещо .

11

Анонимен

преди 6 години

Нещо се сбъркаха хормоните на хората, петерасдията се разпространява като чума!В интерес на истината, лично аз не мога да се сетя за нито един човек който да познавам и за когото да знам, че е гей! Имам чувството, че тази особена част от съвременното общество съществува само в интернет, телевизия, Холивуд, Тайланд, някакви си там техни барове, музикалната и въобще развлекателна индустрия. Другия вариант е, че това е рядко явление, което обаче умишлено ни се натрапва! Да свикваме с третия пол!

10

до 7

преди 6 години

И аз не съм.Да беше Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун или Джим Кери - ок, ама тоя....

9

до 6

преди 6 години

До до анонимен"И Американски прелести", който му донесе ОСКАР.

8

Анонимен

преди 6 години

До ??? - номер 7Е не е Азис или Сузанита, как да го знаеш!

7

???

преди 6 години

Кой е този Кевин Спейси? Никога не съм го чувал.

6

до анонимен

преди 6 години

Смешно е да твърдиш, че точно Кевин Спейси е слаб актьор! "Обичайните заподозрени", "Седем", "Поверително от L.A." са класики от 90-те години, където той прави запомнящи се изпълнения. Нека разделяме таланта му и професионалния му път от личния му живот.

5

lel

преди 6 години

не е истина какви кръстоски в този бизнес ... кой с който може наред и без ред :))) даже човека да се защити гей се изкара :)))

4

Анонимен

преди 6 години

Слаб актьор, позьор и явно пълна нула като човек!

3

западна пропаганда

преди 6 години

Пак е извадил късмет, че не е от групичката на транитата.

2

Анонимен

преди 6 години

В тоя имаше наистина нещо странно когато го гледах във филмите с негово участие...нищо чудно и наистина да е обратен- те ония с лявата резба са си шашави поначало.

1

90% от Холивуд

преди 6 години

По написаното съдя, че е гей, даже и педофил..