149

Анонимен

преди 6 години

"а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.." Когато нямаш лице да поемеш собствената си отговорност е много лесно, както политиците днес в България, да търсиш вината все някъде извън теб! Твоя работа, ако искаш да се самозаблуждаваш, но когато поставяш всичко това на вниманието на обществото, ти си тоя, дето търсиш внимание и мнението на хората не е "дрън -дрън"

148

ivailo1403

преди 6 години

И на тоя " родител " ли някой друг му е виновен , че детето му е ***к ?

147

Анонимен

преди 6 години

Човекът обяснява, че неадекватен човек е оставен да избяга от здравното заведението, някой го е отвързал, а не е трябвало! Служителите би трябвало да са наясно, че ПАЦИЕНТЪТ е опасен за него и другите! Какво плюете по бащата! Не го бил възпитал...дрън, дрън! Големи възпитатели сте всички! Бащата сега ще тегли цял живот... и никой не е застрахован.

146

Анонимен

преди 6 години

Коя е тая секта, която ще ви се опре по родителско безхаберие и безотговорност ? Нямам спомени в България да има каквито и да са сериозни вреди от подобни "секти", но за сметка на това стотици - хиляди са случаите на гузни родители, които се чудят на кого да си прехвърлят безхаберието. А и сега това ще ви върне ли детето обратно от гроба ?

145

Абсурд

преди 6 години

Ей за това децата са такива.Защото родителите все обвиняват някой друг когато децата имкривнат от правия път,а те все са невинни.

144

Позор

преди 6 години

Всички долни секти вън от страната!

143

Анонимен

преди 6 години

Бащата на самоубилия се Калоян пита:Koi mi **a v gashtite?

142

Анонимен

преди 6 години

Пирогов и държавата да търсят отговорност от наглите родители.

141

Анонимен

преди 6 години

А кой се провали като родител и позволи детето му да стане сектант и наркоман? Така, че лесно му е на този да съди, ама ако не се беше провалил като баща синът му нямаше да попадне в болница след свръх доза, нито щеше да пребие невинен човек и да избяга, но разбира се, го е страх да си признае, дори и пред себе си, че грешката е негова, а не на лекарите и сестрите. Това е болница, не строго охраняван затвор!

140

Анонимен

преди 6 години

Шехерезада в България - приказки от 1001 нощ.За първи път употреба на наркотици! Вързан с каишки за леглото - хитлермедицина! Стига писане вече!

139

Анонимен

преди 6 години

Този "баща" е виновен, че си е изпуснал детето, не го е възпитал като хората, не му е обърнал внимание когато трябва, а после оле какво стана. Виновният е той, че е създал наркоман и потенциален убиец. Според мен да се скрие някъде и да помисли какво е причинил. Добре че поне сина му се самоуби преди да причини още по-голем бели на невинни.

138

Анонимен

преди 6 години

Както в тази нощ не са били до него така и много други пъти не са били, както и хиляди други родители не са до децата когато трябва. Не е само в тях причината, но наистина поне тази нощ трябваше да са там. Друг е въпроса как ще изкарват прехраната , хем да се грижат за проблемно и агресивно дете с тежка зависимост.Мъката на този свят няма край

137

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости момчето,но да искаш да съдиш другите след като ти самия не си направил нищо е меко казано гьонсуратлък! Поне да беше попитал за пребитата сестра!

136

Анонимен

преди 6 години

Имаш ли склонност към психически заболявания в комбинация със стресов начин на живот и наркотици 100% ще ти докара някоя криза. Дали ще е епизодично или може да си останеш така завинаги е различно. Имам приятел които беше взел амфетамини, после цяла нощ е тичал гол по улиците докато го хванат ченгетата. После психиатрия, уж го стобилизираха ама вече не е същия.

135

nina

преди 6 години

Хора,на чужд гръб и 100 тояги са малко...Навремето се хриехме и пушехме цигари като ученици,защото беше забранено.Сега обаче са други времената.Сега,за да сa cool децата се друсат.Факт е,че ,много родители всъщност си нямат никаква представа какво правят и с кого се събират децата им .И стават трагедиите като тази.Да почива в мир момчето.Надявам се пострадалата сестра да се възстанови бързо.

134

nina

преди 6 години

#123,човекПринципно сте прав,при малък процент хора,които имат склонност към някакво психично заболяване,то може да се отклучи при прекомерна употреба.Но пушенето на трева не избива на агресия,бой и тнт,напротив,прави те уморен,релаксиран и гладен.Но при синтетиката вече ситуацията е напълно различна,както и предполагах в този случай младежът е бил надрусан с амфети.

133

wtf

преди 6 години

Щели да търсят отговорност от Пирогов? А горката медицинска сестра от кой да търси отговорност? Бива бива наглост ама...

132

до 134

преди 6 години

до 134 ако мислиш, че ще вържеш детето си 24 часа до себе си или че като се държи по един начин пред теб ще се държи по същия начин навънзначи дълбоко се заблуждавашотговорността е по скоро30 % на особености на характера на момчето30 % на ролята на родителя40 % външната среда от която /половината може да се контролира, като училище , частни уроци, тренировки, познати приятелства , но другата половина остава скрита, колкото и да се правим че сме наясно с всичко около детето /

131

ан

преди 6 години

слушах сутринта по бтв един наркоман как спял добре като вземал наркотика и си помислих ако той или друг бяха работили цял ден на строеж,на полето в мините дали щеше да се чуди как да заспиако имаше до него 2 деца,които се разболяват и стоиш до тях цяла нощ дали ще посегне към наркотикаизвод...лигаво поколение,готово да зареже човешките ценности и да се включи в евроатлантическите

130

Анонимен

преди 6 години

бащата да каже какво е правил последните 15 години