26

ФАШИСТ

преди 6 години

България е ЕДИННА с БЮРМ ! Какво ме интересува СССР , ЮСФР или някакъв си СИВ ?! Европейският Съюз е силен с Обединена БЪЛГАРИЯ !!! Да живее БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С БЮРМ и Европейският Съюз ! :)

25

до 18 от славянин

преди 6 години

ес и сащ са лакирани и парфюмирани екскременти - отвън блестят, отвътре вонят! Всеки средноинформиран човек знае че вашето ''единно и неделимо'' атлантическо царство е пътник към небитието!

24

демократ

преди 6 години

Ние демократите от демократи за силна България и колегите от СДС подкрепяме стремежа на Каталуния за независимост

23

лицемери

преди 6 години

Марин Льо Пен е права. Лицемерите и демагозите от ЕС години наред хвалеха и наричаха Югославия прототип на ЕС. След това, Генчер и Йошка Фишер дадоха заповед за гражданската война, и Югославия се разпадна.

22

Анонимен

преди 6 години

Косово е независимо, Крим е руски, Каталуния е независима, Югославия се разпадна, СССР се разпадна, Либия се разпадна, Ирак се разпадна.

21

Анонимен

преди 6 години

Това ще е война между независими държави.

20

Anonymous

преди 6 години

Крим е руски, свикнаха ли лицемерите от ЕС????

19

Анонимен

преди 6 години

Тази сънува зелени човечета с руски акцент под Аефеловата кула и се подмокря .

18

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

..И НА МЕНЕ ДА МИ ПРИВЕДЕ ПУТИН --3-МИЛРД. Э.-----И АЗ ЩЕ РАЗТЯГАМ ТАКИВА ЛОКУМИ И ЛЪЖИ...ха,хпа,ха,хаааааааааааааааааааа

17

Анонимен

преди 6 години

Таз и тя от де изпълзя. Не и ли стана ясно, че на никой реално не и пука за нея?

16

Гошу

преди 6 години

Е да де, то тези дето са на хранилка в Кремъл като Льо Пен са все на такава позиция: гражданска война, разцепване на ЕС, САЩ ще потънат, С. Корея ще победи САЩ, Йелоустоун ще изригне ...абе все такива яки работи :)))))

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Напротив, Макрон действа енергично и реформира Франция. Ще се окаже успешен президент.

14

Анонимен

преди 6 години

Айдее , още един демон.Тръгнал да бута ЕС.Най добре за нея да си намери мъж , да се грижи за него. А той да и изгонен ДЕМОНИТЕ ОТ ГЛАВАТА.

13

Анонимен

преди 6 години

До Академик 12,Ако в текста си замениш САЩ с Русия ще излезеш много прав.

12

Анонимен

преди 6 години

Стара снимка. Този педи отдавна не и шушне на ухото. Зарязя я веднага след глупостите, които тя извърши на телевизионния дебат с Макрон и показа на цяла Франция че е кръгла нула. Сега тръгнала да дава акъл на испанците.

11

Анонимен

преди 6 години

Явно зравната система във Франция е по зле и от българската, щом няма кой да й предпише правилните хапчета на тази госпожа.

10

Анонимен

преди 6 години

Коя беше тази? Тя не е ли президент?

9

Академик

преди 6 години

Навсякъде, където има конфликти и насилие са намесени САЩ и Израел! И в случая с Испания си личи дългата ръка на американските поробители и последвалата заблуждаваща обществото пропаганда!Агонията на световния поробител САЩ вече започна, ще е дълга и мъчителна, но накрая Света ще се освободи и отдъхне от тежкото американо-израелско робство!

8

Анонимен

преди 6 години

Барво на Льо Пен - отново направи дълбок хазобрък на зорошоидите.Иначе Каталуня е по близа по език, бит и култура до Франция, отколкото до Испания.Същото се отнася и до Баския.Очаквам французите да подкрепят сънародниците си от Билбао и Барселона в борбата им за свобода.

7

антиимпериалист

преди 6 години

Войната си тече от години, кастилци, баски, каталунци, галисийци и андалусийци не могат да се дишат. Вижте в ютюб на финала за купата на краля как феновете на Барса и Атлетик Билбао освиркват взаимно химна на Испания. Велико. Най-накрая поробените народи ще въстанат за свобода. Пълна подкрепа за баските и каталунците! Империите нямат мяясто в 21-и век. Да живеят поробените народи. Льо Пен да внимава. Бретан и Корсика са следващите в списъка и ще се отделят в най-скоро време.