86

до 90

преди 6 години

РОЙТЕРС дори не са си направили труда да напишат на испански надписа върху допълнително боднатото синьо плакатче - той е на английски.Голям ГАФ, но не им е първият.

85

Анонимен

преди 6 години

ЗАТВАРАИТЕ ТЕМАТА .ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ НИ МАНИПУЛИРАТЕ . ЛЪЖЕТЕ .ВИЕ УБИХТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА С ЛЪЖИТЕ СИ ..

84

Анонимен

преди 6 години

87 Хапчетата , забравил си ги

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен79 СНИМКАТА Е ФАЛШИВА ,ПЛ.УЖЕК! ....CNN....ОЩЕ ЧАКАМЕ ДА ПОКАЖАТ ,,ХИМИЧЕСКОТО ,БАКТЕОРОЛОГИЧМО И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ , НА САДАМ ИЛИ НА КАДАФИ .....CNN И ДЕСЕТКИТЕ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГРОБОВЕ НА ,,ИЗБИТИТЕ АЛБАНЦИ,,В КОСОВО...CNN И,,, РУСКАТА НАМЕСА,, А БАБА КЛИНТЪН, ПАПАЛА ПОПАРА С РУСКИ ПАРИ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ .

82

Анонимен

преди 6 години

всички евреиски *** са мобилизирани да торлявят срещу Каталуня !Каталуня ще буде свободна и това е само началото !Гнусната ви античовешка идея да заробите целия свят, така наречения "нов световен ред" умира така като умре предишната евреиска лъжа - комунизмаНие хората ще се освободиме от гнусната ви лихваска тирания и ще ви въздадем заслуженото !

81

Анонимен

преди 6 години

Барселона е лицето на Испания за пред света.Там се намират всички, забележителности, с които доскоро Испания се хвалеше.Там са легендарната САГРАДА ФАМИЛИЯ на Антонио Гауди.Там е незабравимия ПАРК ГРЮЕЛ.Там е КЪЩАТА НА ПРИЗРАЦИТЕ НА ПАБЛО ПИКАСО.Там е ОЛИМПИЙСКИЯТ СТАДИОН на който през 1992 се проведе Олимпиадата.Там е и изключителното съоръжение КАМП НОУ на най-великият клубен отбор на Земята.А Мадрид е една вмирисана клоака, пълна с zИ-gА-nИ от цял свят и *** от миризливите маври.

80

Анонимен

преди 6 години

83 Смешни сте , вие какво съмнявате се че в Мадрид е имало демонстрация , в много милионен Мадрид , та колко милиона е Испания и колко Каталуния, къде ще бъдат по многобройни митингите , аре малко по сериозно , така ли мислите че Испания ще се остави на левичарите и антикапиталистите да и отнемат най-развитата Провинция.

79

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаааааааа... Нарича се ГЕНОЦИД . ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ?

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен79 Прав си . Хиляди . Да ги покажат . Стари снимки .По..гн.уса .Ония ,,демократите ,,пребиха хиляи ,проляха кръвта на народа ,стреляхя с куршуми срещу него,танковете бяха, Отвратително .И комунистите бяха мошенници ,ноооо ,демократите, са на години преди тях по лъжи и измам

77

Анонимен

преди 6 години

Зорошките медии отново манипулират и облъчват с ФЕЙК НЮЗ.Тази снимка е от честването на Шампионската титла на Испания от Световното по футбол и няма нищо общо със статията.Много нескопосан Фотошоп. Имам предвид поставеният надпис върху снимката с името на Пучдемон. Това е направено допълнително. Вижда се от Космоса.Повечето испанци мразят Рахой и крадливото Кралско семейство и подкрепят Каталунците.

76

Анонимен

преди 6 години

81 Запалянковщината ти е смешна . Испания не е само Барселона иначе градът е прекрасен

75

Анонимен

преди 6 години

CNNPeople hold signs reading "No to the coup" while waving Spanish flags during a demonstration urging unity in Madrid on Saturday.Има и поместени актуални снимки и видео Това Неверний

74

Анонимен

преди 6 години

Хиляди , колко хиляди? хуляда, десетки, стотици?

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен65 Стара снимка ,фалшива . И никакъв митинг няма в Мадрит . няма доказателство . Измама .Такива циркове сме ги гледали .

72

Анонимен

преди 6 години

Лично аз харесвам Барселона , Испания е вкарала много пари там поради факта ,че това е лицето на Испания пред Европа.Т.е. имат изключително икономическо развитие.Но нещо напоследък много бързо изтичат инвестициите от там, мисля че дори след като се уталожат нещата , Испания няма вече толкова смело да инвестира в тази област която е нейното лице.

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Няма ли една истинска снимка .О о о ! Богове ! Ама то било в Мадрид, а снимкат асамо Бог знае откъде .Май беше от изборите преди няколко години и това в средата е ГРЕДОИЗВАДЕН МОНТАЖ .Осъзнайте се . Излиза, че демокрациаята се гради на лъжи .Заради такива лъжи хората губят и малкат си вяра в демокрацията .Безсилието ,некъдарността и подчинението на т.н. Четвърта власт ,Свободато словото са главната главният фактор за отблъскването на милиони от демокрацията и отричане от нея.

70

Анонимен

преди 6 години

До Без име - Пълно медийно затъмнение по случея за шистов газ в Добруджа.Наистина е мътно! Прави впечатление гьонсуратлъка, проявяван и от медиите. Когато западни компании искаха да проучват, отязаха ги одма! Сега става дума за Росгео-мео, срамежливо забравят името. Но за нея има силно лоби. Готови са да разтурят Добруджа, милаим, милаим! Уж не било за шистов газ, бла-бла, но кой знае!

69

ТОЯ КАПУТАЛУНЕЦ....

преди 6 години

..ШЕ ЗАВЪРШИ В ЗАТВОРА!!!Защото това е равносилно ----Кърджали или Щумен,Силистренско и Дулово , да поискат "НЕЗАВИСИМОСТ" !!!!!!КОЙ , НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ДОПУСНЕ ТОВА...??!!!НАЛИ И КОМУНИСТИТЕ У НАС ---ПОДАРЯВАХА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ И ТИТО ....ПО ПРЕПОРЪКАТА НА "БРАТСКИЯ СССР" и Сталин!!!!!Това се опитва да направи и Путин...с простите капуталунци!!!

68

Анонимен

преди 6 години

Ми като толкова искат да хващат гората да хванат брадвите и да вървят да завземат територия,ама те искали по мирен начин ми да вадят пари и да си купуват територия,а н якои запита ли се къде остават мнозинството каталунци които животът ги удовлетворява и изкат да си устанат Испанци.

67

Без име

преди 6 години

Не знам кое е по-важно за българина:Това че Златна Добруджа е на път да стане пустиня ИлиЧе Каталуня се отделя от Испания.Пълно медийно затъмнение по случея за шистов газ в Добруджа.Събудете се българи.