128

Анонимен

преди 6 години

БКП потъва, а това са отчаяни мерки. Комунизмът си отива лека-полека.

127

Рая

преди 6 години

Не разбирам защо партия ще иска избори,ако някой иска промяна това може само българския народ да го поиска,в случва някаква си столетница губи почва под краката си и хайде изборите не искаме избори,защото от това губим ние а печелите вие играчите,искаме чуваемост и разяснение от правителството какво може и какво не да се прави за нас хората в тази държава и да се прави,избори не щем то кого да избираме,комунисти ли,няма как да стане,ама ужасно сте нахални как пък не разбрахте бе хора Долу БСП

126

2-ра килия в ляво

преди 6 години

Това са глупости.Грипените не може да ги купи нинова,а само боко.Но нали го привикаха на козяк да променят изискванията на договора така,че да могат да се купуват само ф 16.Все пак сме натовци.А и боко не е глупав да жертва поста и друго...за едни грипени.

125

До Рая

преди 6 години

Че,те новите избори все Тиквуня ги предизвиква в последните 9 год.Какво те боли за Корни?

124

Ставри

преди 6 години

Искат вот на недоверие, ама ще трябва и да спечелят изборите. Тези хора много добре знаят, че няма да спечелят. Те искат да съборят правителствато, президента да назначи служебно такова, за да могат да купят самолетите Грипен. Залогът е много голям, става въпрос за милиони комисионни. Това е сценария, не им пука нито за европейското председателство, нито за бюджета.

123

Анонимен

преди 6 години

На корни и се вижда края,няма какво да го обсъждаме.Въпросът е как да катурнем ***.

122

Педагог

преди 6 години

Малката Корнелка поиска да папка шоколадче и да не ходи на детска градинка,но бате й Бойко я нашляпка и тя кротна.

121

Мечтател

преди 6 години

Ееееех,мечти! И неистова жажда за власт ! Защото държавата тръгна добре и има още малко за крадене ! На времето такива са били горени на клада по площадите!

120

Рая

преди 6 години

Не искам нови избори,не съм съгласна с прищявките на тази жена,тя не заслужава нашето доверие,не искам да ни се харчат парите на всеки 6 месеца за избори,не вярвам на комунисти,не вярвам,зная че ГЕРБ ще увеличат и заплати и пенсии точно от това се страхува Нинова,че не те аГЕРБ ще го направи това и техните социални функции ще затихнат и ще трябва да се разпаднат,да не съществуват това е страха на Нинова ,но за мен такава партия не бива да има тя отдавна се изчерпи като движеща сила,но алчността

119

Анонимен

преди 6 години

Отрече се от Решетников и затова е обречена.Скоро всичко ще се оправи и ще ги направим на решетников.

118

БСП е обречена

преди 6 години

БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедния българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не се пречисти напълно и не стане истински представител на бедните слоеве от населението.

117

Анонимен

преди 6 години

Корни си удвои броя на депутатите и спечели президентските избори!Стегна си редиците и е реална опозиция.Стратегически не спечели изборите,защото нямаше приемлив коалиционен партньор и щеше да се гърчи сега както Бай Х с гладните и смешни националисти и да виси на косъм .А и има поле за атака по време на Европредседателството

116

Анонимен

преди 6 години

С Бокича и чалга през половин мандат си вървим напред и си грухтим в кончинката.Кеф!Цецке,дай тон за песен!Лиле,обличай онова лилавото сакенце!Цецо,дай им микрофоните,стига си слухтял само!

115

жената мъж

преди 6 години

*** обеща, че БСП ще победи на парламентарните избори, но не си изпълни обещаниието. Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

114

Анонимен

преди 6 години

След тайната среща с Решетников ,другарката Нинова трябваше да влезе в затвора , а тя продължава да ме4тае.

113

Загубата е победа ?

преди 6 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

112

Гробокопач

преди 6 години

До анонименПромяна в държавата и във формата й на управление, ще има. Сегашното, начело с африканският генерал Мабоку Сесе Секо, не създава перспектива. Стабилността не е перспектив,а а гниене.

111

анонимен

преди 6 години

На БеСеПе-то ГЕРБ им е виновен! Не, че ГЕРБ са цветенца!

110

Гробокопач

преди 6 години

До НовГЕРБ е цел за поразяване, а при всяка военна подготовка за атака, с е обсъждат целите за поразяване и как да бъде осъществени поставената задача, с какви средства и по ккаъв начин

109

Гробокопач

преди 6 години

До до ГробокорачУмея да защитавам и отстоявам идеите и позициите си, без да плащам на *** да ме обслужват, наистина е така.